Kerstvakantie 2023!

Vanaf 22 december is het weer Kerstvakantie in Nederland. Om jouw te inspireren met de leukste tips hebben wij deze blog voor jullie gemaakt. Je vindt hier de tofste binnen- en buitenspeelplekken in de regio Eindhoven. De leukste kerstmarkten en meer dan genoeg tips om eropuit te trekken in de Kerstvakantie.
Mocht je op zoek zijn naar iets leuks voor, tijdens of na de vakantie? Vergeet dan vooral niet om regelmatig de Go-Kids Agenda te checken! 

In dit blog overzicht vind je:

  • Onze sportieve tip: Monkey Moves Sportdag!
  • De leukste eropuit tips
  • Schaatsen en schaatsbanen in de regio Eindhoven en omgeving
  • Familie- en Jeugdvoorstellingen in de vakantie
  • Go-Kids Adventskalender 2023
Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Eropuit in de kerstvakantie: Spelen, ontdekken en beleven met het hele gezin

Trekken jullie er graag op uit om te gaan spelen, ontdekken en beleven? Check dan zeker even deze gezinsuitjes. Overal zijn allerlei extra activiteiten ivm de Kerstvakantie.

Kerst Kalfjes

De onderstaande leuke activiteiten hebben tijdens de Kerstvakantie extra ruime openingstijden of een speciale activiteit:

Motion

Schaatsen en schaatsbanen in de regio Eindhoven en omgeving

Het schaatsseizoen is inmiddels al enkele weken van start bij het IJssportcentrum in Eindhoven. Ook gingen we op zoek naar leuke tijdelijke schaatsbanen in regio Eindhoven waar je heerlijk met de kinderen kan gaan (leren) schaatsen in Kerstsferen en we hebben ze voor je op een rijtje gezet. Voor een overzicht van alle schaatsbanen in Eindhoven en omgeving check je de blog!

Uiteten met de kinderen in de Kerstvakantie

Het is natuurlijk heerlijk om uit eten te gaan en daarom hebben wij de leukste opties met kinderen voor jullie verzameld in een blog overzicht! Mocht je tijdens de kerstdagen nog uit eten willen? Wij hebben een aantal toffe kerstdiners en kerstbrunches verzameld....Hopelijk zijn ze nog niet allemaal volgeboekt. 

Familie- en Jeugdvoorstellingen 

Welke familie- of jeugdvoorstelling staat op jullie planning? Wij hebben alles wat er draait in de regio voor jullie op een rijtje gezet! Check het overzicht!
Als extra tip willen we jullie laten weten dat de voorstelling Mooi voor Schut ook deze vakantie speelt in de regio, namelijk bij Natlab in Eindhoven.
Direct na de vakantie begint alweer de 7e editie van het Nederlands Silent Film Festival. Je kan op 14 januari met de hele familie genieten van de eerste en één van de meest betoverende verfilmingen van het klassieke toneelstuk: PETER PAN

Theaters
Naast de leukste voorstellingen in het Theater draaien er ook een hoop toffe films in de Kerstvakantie! Check hier de voorstellingen bij Pathé in Eindhoven en/of Helmond.

Onze sportieve tip: Monkey Moves Sportdag!

Go-Kids Adventskalender 2023!

Helaas zijn een groot aantal winacties al voorbij, maar de meeste toffe kortingen lopen nog door tot het einde van de kerstvakantie. Nog mee spelen met de laatste acties? Hou de Go-Kids Adventskalender actiepagina in de gaten!

Fijne feestdagen

Log In