Kinderfeestjes thuis en thema kinderfeestjes

Kinderfeestjes thuis en thema kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes thuis en thema feestjes voor thuis

Is er bij jullie binnenkort iemand jarig en zijn jullie op zoek naar een leuk kinderfeestje dat je thuis kan vieren?  Bij Go-Kids vind je de leukste kinderfeestjes voor thuis en rondom huis en natuurlijk leuke thema kinderfeestjes!

Kinderfeestkisten voor thuis van Escaperoom Geldrop

Bij Escaperoom Geldrop kun je voor je kinderfeestje, voor kinderen van 5 tm 8 jaar, een kinderfeestkist huren voor thuis. 

Kinderfeestkisten geheel in thema, thuis of op locatie

Je huurt een kinderfeestkist met een draaiboek waardoor je alles in huis hebt, en heel het kinderfeest wordt verzorgd van top tot teen. Hierbij moet je denken aan aankleding, een volledig gedekte tafel, een knutselactiviteit, een unieke escapegame, een leuke quiz en dit allemaal in thema!

Het enige wat je hoeft te doen is het draaiboek te volgen en het feestje is gegarandeerd geslaagd! Dit geheel verzorgde kinderfeestje wordt op de locatie geheel in thema georganiseerd zoals hierboven staat beschreven. Geen zorgen, geen rommel en je wordt helemaal ontzorgd.

Lees hier meer

Themafeestje thuis met De Themakist 

Wil je een kinderfeestje thuis vieren? Huur een themakist bij De Themakist in Eindhoven.Door het huren van een van de themakisten bespaar je namelijk flink wat tijd én geld. Én je hoeft je ook geen zorgen te maken hoe je al die kinderen uren kunt bezighouden bij jouw thuis. Het enige dat jij hoeft te doen is te zorgen voor taart en limonade.

Je kan kiezen uit de volgende thema's: L.O.L. themakist - K3 themakist - Unicorn themakist - Frozen themakist - Piraten themakist - Prinses themakist

Lees hier meer

DJ Kinderfeestje thuis

Een kinderfeestje van djproducer.school is stoer en gaaf! De jarige krijgt samen met zijn of haar vriendjes of vriendinnetjes een te gekke dj-workshop. Tijdens de dj-workshop krijgen de dj’s in de dop een eigen dj-set en leren ze de geheimen van het dj-en. De dj-workshop wordt gegeven door professionele dj’s. De kinderen leren mixen, beatmatchen, de maat tellen en nog veel meer. Aan het einde gaat het dak eraf, vieren jullie nog even een leuk feestje en gaan de voetjes van de vloer.Een DJ Workshop kan ook bij jullie thuis. De dj's komen met alle spullen bij jullie in de huiskamer. Ze hebben alleen een tafel en wat stroom nodig. Ze zetten voor alle kids een dj-set klaar en nemen geluid en een dj-booth mee. Ze geven een workshop waar jullie leren hoe het is om een DJ te zijn. In de finale gaan natuurlijk alle voetjes van de vloer.

Lees hier meer

Kant en klare kinderfeestjes met website bij Confetti per mail.

Als je een kinderfeestje voor thuis bij Confetti per Mail bestelt, bestel je gemak en plezier. 

Je ontvangt na je bestelling een super handig draaiboek (per mail) met stap voor stap uitgelegd welke voorbereidingen nodig zijn. (En dat zijn er gelukkig niet veel!) In het draaiboek vind je ook een korte lijst met zaken die je in huis moet halen maar buiten wat slingers en wat lekkers voor de kids is dat niet veel. 

  • Feestje Dwarsbomen: De groep probeert Fetti (=geld) te verdienen om Dwarsliggers te kunnen kopen. Met genoeg Dwarsliggers bereiken ze de schat. 
  • Feestje Ziggy Zintuig: Ziggy, een lieve robot. Hij neemt de kinderen mee naar zijn vrienden, om samen leuke opdrachten te doen. De groep probeert Fetti (=geld) te verdienen om Dwarsliggers te kunnen kopen. Met genoeg Dwarsliggers bereiken ze de schat. 
  • Feestje De Vriendenclub: Tijdens De VriendenClub sparen de kinderen samen voor Vriendschapspunten.

Lees hier meer

Vier de leukste kinderfeestjes op je eigen locatie!

Op zoek naar een leuke invulling voor een kinderfeestje waarbij je graag in of rondom je eigen huis blijft? Spellen op eigen locatie heeft de oplossing! Zij bieden leuke, betaalbare spellen die je kunt spelen op de tijd die jou het beste uitkomt. Vind je het fijner als het spel door hun begeleid wordt? Dat kan ook! Neem hiervoor contact met ze op, dan maken ze er samen met jou een gaaf feestje van...

  • Escaperoom Kinderfeestje bij je thuis
  • Speurneuzenspel kinderfeestje
  • Uitdagingsspellen kinderfeestje
  • Moordspel (in een kindvriendelijk jasje uiteraard!) kinderfeestje
  • Het mysterieuze cadeau
  • Kidsquiz kinderfeestje
  • Koekenbakkersfeestje

Lees hier meer

Ben je op zoek naar andere leuke kinderfeestjes kijk dan op Go-Kids.nl en ontdek welke kinderfeestjes er zijn in jouw regio.

Log In