Kinderfeestjes thuis en thema kinderfeestjes

Kinderfeestjes thuis en thema kinderfeestjes

De leukste kinderfeestjes thuis en thema feestjes

Is er bij jullie binnenkort iemand jarig en zijn jullie op zoek naar een leuk kinderfeestje dat je thuis kan vieren?  Bij Go-Kids vind je de leukste kinderfeestjes voor thuis en rondom huis en natuurlijk leuke thema kinderfeestjes!

Themafeestje thuis met De Themakist 

Wil je een kinderfeestje thuis vieren? Huur een themakist bij De Themakist in Eindhoven.Door het huren van een van de themakisten bespaar je namelijk flink wat tijd én geld. Én je hoeft je ook geen zorgen te maken hoe je al die kinderen uren kunt bezighouden bij jouw thuis. Het enige dat jij hoeft te doen is te zorgen voor taart en limonade.

Je kan kiezen uit de volgende thema's: L.O.L. Surprise 🎀 - K3 - Regenboog 🌈 - Unicorn - Eenhoorn 🦄 - Frozen ❄️- Piraten 🏴‍☠️- Prinsessen 👑 - Jungle 🐒 - Politie 👮- Soldaat 🪖

Lees hier meer

Vier thuis een echt Circus Kinderfeestje!

Z.E.S. verzorgt Circus kinderfeestjes voor kinderen vanaf 6 jaar. Een optreden in een circus, en dat gewoon aan huis! 
Zij toveren je woonkamer (of bij mooi weer de tuin) om tot een waar circus, waar alle uitgenodigde kindjes en de jarige verschillende circus onderdelen leren. Denk hierbij aan jongleren, koord lopen etc etc. 
En als kers op de taart zullen de kinderen aan het einde van het feestje een echte circusvoorstelling geven voor alle ouders.

Lees hier meer

Kant en klare kinderfeestjes met website bij Confetti per mail.

Als je een kinderfeestje voor thuis bij Confetti per Mail bestelt, bestel je gemak en plezier. 

Je ontvangt na je bestelling een super handig draaiboek (per mail) met stap voor stap uitgelegd welke voorbereidingen nodig zijn. (En dat zijn er gelukkig niet veel!) In het draaiboek vind je ook een korte lijst met zaken die je in huis moet halen maar buiten wat slingers en wat lekkers voor de kids is dat niet veel. 

  • Feestje Dwarsbomen: De groep probeert Fetti (=geld) te verdienen om Dwarsliggers te kunnen kopen. Met genoeg Dwarsliggers bereiken ze de schat. 
  • Feestje Ziggy Zintuig: Ziggy, een lieve robot. Hij neemt de kinderen mee naar zijn vrienden, om samen leuke opdrachten te doen. De groep probeert Fetti (=geld) te verdienen om Dwarsliggers te kunnen kopen. Met genoeg Dwarsliggers bereiken ze de schat. 
  • Feestje De Vriendenclub: Tijdens De VriendenClub sparen de kinderen samen voor Vriendschapspunten.

Lees hier meer

Ben je op zoek naar andere leuke kinderfeestjes kijk dan op Go-Kids.nl en ontdek welke kinderfeestjes er zijn.

Log In