Schaatsbanen, schaatsen en ijspret in regio Eindhoven 2023-2024

Schaatsbanen, schaatsen en ijspret in regio Eindhoven

Het schaatsseizoen is inmiddels al enkele weken van start bij IJssportcentrum in Eindhoven. Ook gingen we op zoek naar leuke tijdelijke schaatsbanen in regio Eindhoven waar je heerlijk met de kinderen kan gaan (leren) schaatsen in Kerstsferen en we hebben ze voor je op een rijtje gezet. 

Foto: fotograaf Nick Bookelaar

* Schaatsen tijdens Wintersfeer in Geldrop

Vanaf 13 december 2023 t/m 7 januari 2024 kan je heerlijk schaatsen tijdens Geldrop Wintersfeer. Dan ligt er in hartje Geldrop weer een fantastische schaatsbaan van ruim 600 m2. 

* Schaatsen bij Veldhoven on Ice

Vanaf 9 december 2023 t/m 7 januari 2024 kan heel Veldhoven weer 4 weken lang schaatsen op de Plaatse.

* Schaatsen in centrum Eindhoven bij Winter Garden

Deze schaatsbaan is er voor jong en oud, en elk niveau. De schaatsbaan in hartje Eindhoven is altijd the place to be! Maak je je zorgen over het weer? Niet doen! Of het nu regent, sneeuwt of de zon schijnt, in de Winter Garden kun je altijd overdekt schaatsen! Bovendien is schaatshuur inbegrepen bij de toegangsprijs, dus je hoeft je eigen schaatsen niet mee te brengen. Je kan hier terecht t/m 4 februari 2024

* Schaatsen in Nuenen bij Dwèrs op het ijs!

Ook dit jaar word er Dwèrs op het ijs georganiseerd in het hart van ons dorp: in het Park. Het wordt nóg mooier, leuker en gezelliger! kunt de agenda erbij pakken om gezellige avondjes in te plannen tijdens de gezelligste tijd van het jaar. Er is genoeg te beleven van 16 december 2023 t/m 7 januari 2024.

* Schaatsen bij het Winterpleinfestijn in Gemert

De schaatsbaan bij het Boerenbondmuseumis vanaf 16 december 2023 t/m 7 januari 2024 geopend. Hier kan je op diverse data ook disco schaatsen!

* Schaatsen bij Oirschot Winterparadijs

Van vrijdag 15 december 2023 t/m 7 januari 2024 kun je weer schaatsen op de Oirschotse Markt! Meer informatie over openingstijden etc. vind je op de site.

* Schaatsen op natuurijs 

Het is al wel flink fris, maar schaatsen op natuurijs laat nog even op zich wachten. Als het straks zover is check dan altijd wel even de kwaliteit van het ijs via deze handige website "Waar kan ik schaatsen".

* Schaats tips!

Heb je ook een leuke tip? Stuur een mailtje naar eindhoven@go-kids.nl.

>> Nederland schaatsland!