Culturele kinderfeestjes in de regio Eindhoven

Culturele kinderfeestjes in regio Eindhoven

Ben je op zoek naar een cultureel kinderfeestje in jouw omgeving? Dit is het aanbod in Eindhoven en omgeving:

Kinderfeestje bij het preHistorisch Dorp in Eindhoven

Hét kinderfeestje voor de zomermaanden

Is jouw zoon of dochter in de zomer jarig? Dan houd je je kinderfeestje natuurlijk in de buitenlucht! In het preHistorisch Dorp kun je van april t/m oktober terecht voor een avontuurlijk kinderfeestje in het verleden. Broodjes bakken, boogschieten, hout hakken en nog veel meer! Je kunt direct boeken via de website.

Lees hier meer

Vier je kinderfeestje bij speelgoedmuseum Spelebos

Bij het Spelebos draait alles om speelgoed en spelen, en daar horen natuurlijk ook kinderfeestjes bij! Bij het Spelebos kan je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een heerlijke dag beleven.
Spelebos heeft diverse grote collecties van oud speelgoed dat je allemaal kan bekijken. Ook dagen ze je uit om ‘echte’ spelletjes te doen! Wat denk je van levensgroot dammen, boter kaas en eieren, sjoelen of ganzenbord samen met je vriendjes? 
Als extra aanvulling kan je een speciale speelbox huren met te gekke opdrachten!

Lees hier meer

Kinderfeestje bij het Oertijdmuseum in Boxtel

Ga met een speurtochtboekje op mini-expeditie in het museum; de jarige is ‘expeditieleider’ (je begeleidt de kinderen zelf). Tussendoor wordt de filmzaal bezocht. Met voor elk kind een geluksteen, een glas Dinobloed en na afloop een surprisebox om mee te nemen; en voor de begeleiders een drankje naar keuze. Leeftijd 4-11 jaar, duur ca. 2,5 uur. Reserveren noodzakelijk: contact@oertijdmuseum.nl.

Lees hier meer

Kinderfeestjes bij Kasteel Helmond

Schilder je eigen wapenschild!

Ontmoet de eerste kasteelheer van dit kasteel en bouw je eigen burcht. Ontdek alles over het leven op het kasteel en steek daarbij lekker je handen uit de mouwen. Je begint met een spannende speurtocht door de kelders van het kasteel. Van al dat speuren krijg je natuurlijk honger en dorst, daarom staat er ranja en kasteelkoek in het kasteelcafé voor jullie klaar.
Beschilder vervolgens je eigen houten wapenschild en neem ‘m mee naar huis!

Dit is één van de 4 Kasteelfeestjes die je kan vieren bij Kasteel Helmond. 

Lees hier meer over de verschillende Kasteelkinderfeestjes

-->Voor meer leuke kinderfeestjes kijk je op de site van Go-Kids.

Log In