Actieve, sportieve en buiten kinderfeestjes in regio Eindhoven

Vier samen met je vriendjes en vriendinnen een sportief kinderfeestje in regio Eindhoven. Het aanbod is enorm groot dus keuze genoeg. Hieronder staan een aantal tips voor sportieve kinderfeestjes:

Sportief kinderfeestje met Monkey Moves Eindhoven

In een gymzaal bij jou in de buurt (ook buiten Eindhoven), een park om de hoek, of zelfs bij jou in de achtertuin!' Vier een apeleuk kinderfeestje met Monkey Moves: Als je een feestje bij Monkey Moves boekt, krijg je de keuze uit verschillende sporten en thema’s. Dat is namelijk wat Monkey Moves graag doet; kinderen kennis laten maken met verschillende sporten!
Lees hier meer!

Lekker wandelen met Alpaca's tijdens je kinderfeestje bij Alpakuba in Bakel 

Na een kennismaking met de alpaca's gaan jullie samen op pad. Je loopt door het bospark met kabouterbos, de dierenweide, de vlindertuin en langs het spoortreintje. Tijdens en na de wandeling kan je natuurlijk ook met de alpaca's op de foto. Bij thuiskomst hebben de alpaca's wel iets lekkers verdiend, dus mogen jullie helpen met voeren. Lees hier meer.

 

Lasergamen en/of een escaperoom kinderfeestje bij Roomexperience Geldrop 

Lasergamen: Betreed de Lasergame Arena en ga de strijd aan met vrienden. Een spectaculaire schietgame waarbij het doel is je tegenstander tijdelijk uit te schakelen en daarmee punten te scoren voor je eindresultaat. De ultramoderne vesten zijn te raken met de laserstralen van je lasergun.
Boek hier je lasergame feestje.

Escape room: Kan jij ontsnappen binnen 60 minuten? Door goed samen te werken met je vriendjes of vriendinnetjes, kan je alle raadsels en puzzels oplossen, die je de juiste codes zullen geven voor de uitgang van de Escaperoom bij Roomexperience in Geldrop.
Boek hier je escape room feestje.

escaperoom

Discozwemfeestje bij Optisport in Helmond

Voor degenen die op zoek zijn naar een spetterend feest, is er de mogelijkheid om je verjaardag te vieren met vriendjes, vriendinnetjes of klasgenootjes tijdens het discozwemmen. Op het feestje gaat het licht uit en de discolampen aan, waardoor ze helemaal los kunnen gaan op de nieuwste hits. Bovendien staat er voor de jarige en zijn vriendjes een gereserveerde tafel klaar. Het belooft een groots feest te worden, waar iedereen kan genieten van een avond vol plezier en dans. En er zijn nog veel meer leuke feestjes te vinden op deze lokatie!

Disco Zwemmen

Lekker voeren met de Boer! bij De Steenuil in Oirschot

De boerderij is kleinschalig, persoonlijk en er is van alles te doen! Bij Doe-Boerderij “De Steenuil” geniet je van het gezellige platteland en de Brabantse gastvrijheid. Je kan hier ook je kinderfeestje vieren.
Knuffelen met de kalfjes, de boer helpen of spelen in het hooi. De kinderen zullen een fijne verjaardag hebben op deze leuke en gastvrije boerderij! Bekijk hier de verschillende arrangementen...

De speelhal van PorcusCampus is dé locatie voor een onvergetelijk kinderfeestje

Tijdens jullie feestje mag je vrij spelen in de speelhal. Je kan er gebruik maken van alles er in de speelhal aanwezig is. Je mag knuffelen met de schattige varkens en biggetjes en heerlijk spelen in de enorme indoor zandbak. Bekijk de uitgebeide omschrijving hier...

PorcusCampus

Schaatsfeestje of discoschaatsen bij IJssportcentrum Eindhoven 

Van half oktober tot begin maart is de IJssportcentrum Eindhoven open. Hier kunnen kinderen een super schaatsfeestje vieren of discoschaatsen. Lees hier meer.

Bekijk hier alle kinderfeestjes op Go-Kids Eindhoven!

Log In