Overnachten met kids in regio Eindhoven-Helmond

Noord-Brabant heeft alles! Van een fantastische natuur tot grote steden zoals Eindhoven en Helmond. Noord-Brabant staat bekend om zijn mooie natuur en de bourgondische gezelligheid. Er is altijd wat te beleven en daarom zeker de moeite waard om te overnachten zodat je extra lang kan genieten van de schoonheid van Brabant. 

Regio Zuid Oost-Brabant:

De Weitense Cabanas in Valkenswaard

Ook eens overnachten in een sfeervolle, duurzame cabana tussen de walnootbomen? Dat kan bij De Weitense Cabanas in Valkenswaard. Ons bedrijf bestaat uit 3 verschillende onderdelen, maar allemaal met elkaar verbonden en allemaal met een duurzame insteek en volledig CO2 neutraal. De Ecologische tuinderij, waar Jack vaak te vinden is en je graag van alles vertelt over moestuinieren. Op Wilma’s Terras, vind je Wilma. Zij zet graag een kopje koffie of kruidenthee voor je en iets lekkers erbij mag natuurlijk ook niet ontbreken! En de Cabanas worden beheerd door Corrinne, zij verzorgt alles voor de gasten in de cabanas.

Weitens

Duurzaam overnachten in Valkenswaard

Go-Kids Familie arrangement bij Herberg De Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel

De omgeving van Herberg De Brabantse Kluis is heel erg leuk om samen met de kinderen te verkennen. Kamer de Brabander en Kamer De Bedstee vormen samen de perfecte overnachtingsplek voor jullie gezin. Het zijn 2 geschakelde hotelkamers, beide voorzien van eigen sanitair (wastafel, toilet en douche).
En natuurlijk willen de kinderen graag in de Bedstee slapen! 

Herberg De Brabantse Kluis

Go-Kids Familie arrangement bij Herberg De Brabantse Kluis

Recreatiepark TerSpegelt in Eersel

Recreatiepark TerSpegelt is een 5-sterren recreatiepark in Eersel voor het hele gezin! Met uitgebreide faciliteiten als het SterrenStrand (een overdekt water- en speelparadijs), drie recreatieplassen en daarnaast een prachtige natuurrijke ligging in de Brabantse Kempen nabij de Belgische grens is TerSpegelt dé ideale plek voor een heerlijke vakantie of weekendje weg! Verblijf bijvoorbeeld in GlampingLodge of FunLodge en neem een plons in het overdekte zwembad, dat wil jij toch ook?

Overnachten bij TerSpegelt in Eersel

Landal Het Vennenbos in Hapert

Dit Landal Park ligt midden in de Brabantse Kempen, omgeven door prachtige bossen en vennen, ligt Landal Het Vennenbos. Het park biedt oneindig veel faciliteiten voor het hele gezin.

Het Vennenbos

Overnachten bij Landal Het Vennebos

Recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel

Wil jij met je gezin een heerlijke vakantie in regio Eindhoven? Boek dan een vakantie op de 5-sterren familiecamping en Recreatiepark De Achterste Hoef in Bladel. Dit recreatiepark is een prachtige camping met vele faciliteiten voor jong en oud. Vooral de heerlijke recreatieplas is een aanrader.

Overnachten bij De Achterste Hoef in Bladel

Camping de Steenuil in Oirschot

Kleinschalig, persoonlijk en er is van alles te doen! Bij Doe-Boerderij “De Steenuil” geniet je samen met je gezin van het gezellige platteland & de Brabantse gastvrijheid. Iedere vakantie hebben ze een bomvol programma met allerlei leuke activiteiten op de Boerderij. 

Kamperen bij De Steenuil in Oirschot

Boerenbed - Mariahout In de Hei

Genieten moet wel lukken op de alpaca boerderij van Lilian en Jos in Mariahout. De tenthuisje staan prachtig gelegen met uitzicht op het bos. Hier worden regelmatig hertjes gespot, dus houd je ogen open. Tussen de tenthuisjes is de dierenweide met schapen, geiten en alpaca's. 

Boerenbed - Mariahout In de Hei

FarmCamps Paardenboerderij Breehees Goirle

Willen jullie met de kinderen proeven aan het boeren leven? Het kan bij Farm Camps. Deze super leuke boerderijen laten de kinderen spelenderwijs kennis maken met het boerden leven. Jullie logeren met de kinderen in een luxe safaritent op de boerderij. 

Op Breehees in Goirle wonen 5 pensionpaarden en 25 eigen lieve pony’s. Zo kun je dagelijks bezig zijn met de paarden en pony’s, maar kun je ook op ‘safari’ naar het bos of een kijkje nemen bij het moderne melkveebedrijf van familie 600 meter verderop.

FarmCamps Breehees in Goirle

Boerenbed - De Brabantse Hei

Dichtbij de grens met België in het rustige Hooge Mierden ligt de boerderij van Inge en Johnny. Zij wonen hier met hun 3 kinderen en houden ruim 200 koeien. Je kan hier overnachten in de luxe tenthuisjes van Boerenbed. Bij Brabantse Hei heb je vanuit je tenthuisje en een vrij uitzicht over de aardappel en maisvelden en staan om de dieren- en speelweide heen, zo kun je de kinderen in de gaten houden.

Boerenbed - De Brabantse Hei