Creatieve kinderfeestjes in regio Eindhoven

Creactieve kinderfeestjes in regio Eindhoven

Vier samen met je vriendjes en vriendinnen een creatief kinderfeestje thuis of op lokactie. Het aanbod is enorm groot dus keuze genoeg. Hieronder staan een aantal tips voor creatieve kinderfeestjes:

"Be a model" bij kinderwinkel Coco Loco in Eindhoven

Bij Coco Loco hebben ze diverse feestjes mogelijkheden. Zo hebben ze het favoriete 'Be A Model' feest, waarbij je geniet van een heerlijke high tea (met ranja en heel veel lekkers), waarna je de mooiste outfit uitkiest in de verkleedhoek. Na een heuse metamorfose en make-up op je snoet show je jouw coolste modellenlook tijdens de fotoshoot. Daarna mag je jouw eigen fotolijstje versieren, om je mooiste modellenfoto in te bewaren als aandenken aan een te gek feestje!

Daarnaast hebben ze nog meer toffe kinderfeestjes met o.a. een handlettering of tekenworkshop. Versier je liever cupcakes? Wil je een feestje op maat? Dat kan! Neem hiervoor contact met Coco Loco op via het reserveringsformulier

Creatief kinderfeestje van 8 tot 13 jaar bij de Textielkeuken in Eindhoven

Wil jij met je vrienden en/of vriendinnen graag je eigen kunstwerk maken tijdens je kinderfeestje? Dat kan! Bij de TextielKeuken in Eindhoven kan je kiezen uit 4 verschillende kunstwerken die jij en je vrienden kunnen maken. 
Kies jij voor een te gekke selfie, tas, knuffel of punch needle workshop?
Lees hier hoe het werkt en wat de mogelijkheden zijn!

Kinderfeestjes bij de Ontdekfabriek in Eindhoven

Ben je (bijna) jarig? Bouw je feestje bij De Ontdekfabriek in Eindhoven. ze ontvangen je met een mooi cadeau en vragen je vrienden en vriendinnen natuurlijk om voor je te zingen! Als je wilt kun je ook hun cadeautjes uitpakken bij ons. Na een korte uitleg gaan jullie vrij rondlopen en kun je een geweldige film bekijken, spelen, bouwen en lol trappen: binnen (én in de lente en zomer ook buiten). Als het nodig is helpen de avonturenbegeleiders jullie verder. Er is een heleboel te beleven!

Staat jouw kinderfeestje er niet bij? Bekijk hier alle kinderfeestjes op Go-Kids Eindhoven!

Log In