Indoor kinderfeestjes in Eindhoven

Wist je dat indoor kinderfeestje in de top 3 van favoriete kinderfeestjes staat? Er is heel veel aanbod voor stoere kinderfeestjes in indoor speelpaleizen, trampoline parken, escape rooms. En natuurlijk niet te vergeten, de lasergame feestjes.

Motion Imagination Experience Kinderfeestje

Iedere woensdagmiddag,  zaterdag- en zondagochtend, tijdens Kids Time, kun je bij ons jouw kinderfeestje vieren. We verwelkomen je aan de verjaardagstafel in onze lounge, waar voor alle kinderen wat lekkers klaar staat.

Boek hier je Kids Time Feestje!

Motion

Jump Party bij Street Jump Mierlo

Street Jump Mierlo biedt 3 verschillende arrangementen voor kinderfeestjes, namelijk de Jump Party M, L of XL en het grootste verschil tussen de party's is de tijd dat je mag jumpen;
M = 1 uur springen
L = 2 uur springen
XL = 3 uur springen

Boek hier je Jump Party!

SJ Mierlo Kinderfeestje

Verjaardagsfeestjes bij Glowgolf Eindhoven

Glowgolf Eindhoven heeft verschillende arrangementen voor kinderfeestjes, namelijk;
- Fun & Glof kidsparty
- Fun, Glof & Eat kidsparty
- Golf & Eat kidsparty
- Kids X-Cube Escape Room - Spy Training

Bekijk hier alle arrangementen

Glowglof kinderfeestje

Kinderfeestje Ballorig Veldhoven

Wist je dat je bij Ballorig Veldhoven naast binnenspelen ook je eigen feestje kunt vieren? Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en vier je verjaardagsfeestje met verjaardagstafel en een cadeautje of een ander feestelijk festijn bij binnenspeeltuin Ballorig! Bij Ballorig kan je lekker rond rennen, klimmen, klauteren en plezier maken. 

Dit speelparadijs is voor kinderen van alle leeftijden en de uitdagende speeltoestellen van Ballorig zorgen altijd voor vrolijke gezichtjes. Als ouder kun je lekker ontspannen en bijkletsen terwijl de kinderen lekker spelen. Ideaal toch? Geen gedoe thuis en de kids een heerlijk verjaardagsfeestje. 

Boek hier je feestje bij Ballorig

Kinderfeestje bij de Speelschuur van de Brandevoortse Hoeve in Helmond

In de speelschuur kan je terecht met kinderen van 0 tot +/- 8 jaar. Ze hebben hier alle faciliteiten om een leuk dagje uit te beleven. Er zijn voldoende zitplekken en er is horeca zodat je kan genieten van een hapje of iets te drinken. Je kunt hier ook de leukste kinderfeestjes vieren. 

Voor meer informatie bekijk je hier de website!

Brandevoortse Hoeve

Kinderfeestje bij Street Jump in Veldhoven

Bij Trampolinepark Street Jump in Veldhoven kan je van de ene naar de andere trampoline springen. Dit is mogelijk op een van de 10 verschillende area's. Ook zijn er grote obstakels om over heen te springen. De trampolinevelden zijn geschikt voor jong en oud en voor ieder niveau. Bij het grootste trampolinepark van Veldhoven kan je je kinderfeestje vieren. Dat wordt een dag om nooit meer te vergeten. Gezellig met al je vrienden en vriendinnen lekker indoor jumpen. Naast het trampoline springen ontvangt de jarige een cadeau en zorgen ze voor een hapje en een drankje. 

Boek hier je feestje bij Street Jump

Kinderfeestje bij Roomexperience Geldrop (lasergamen en escaperoom)

Lasergamen: Betreed de Lasergame Arena en ga de strijd aan met vrienden. Een spectaculaire schietgame waarbij het doel is je tegenstander tijdelijk uit te schakelen en daarmee punten te scoren voor je eindresultaat. De ultramoderne vesten zijn te raken met de laserstralen van je lasergun.
Boek hier je lasergame feestje.

Escape room: Kan jij ontsnappen binnen 60 minuten? Door goed samen te werken met je vriendjes of vriendinnetjes, kan je alle raadsels en puzzels oplossen, die je de juiste codes zullen geven voor de uitgang van de Escaperoom bij Roomexperience in Geldrop.
Boek hier je escape room feestje.

escaperoom

Kinderfeestje DippieDoe in Best

Je kinderfeestje vieren bij DippieDoe is een waar feest. Ben je jarig in de winter of in de zomer. Het maakt niet uit, bij DippieDoe kan je binnen en buiten spelen. DippieDoe outdoor is geopend van april t/m oktober. Vier jouw kinderfeestje in een speciale gethematiseerde kamer, waar je je cadeautjes kan uitpakken of een lekker hapje kan eten. Tijdens het indoorseizoen zijn ouder gratis en vanaf het in-outdoor seizoen is 1 ouder gratis per 6 kinderen. 

Bekijk hier de kinderfeestjes bij DippieDoe

Kinderfeestjes bij Monkey Town in Mierlo

Monkey Town Mierlo biedt verschillende arrangementen voor kinderfeestjes. De kinderen kunnen de hele dag onbeperkt spelen, terwijl je als ouder onbezorgd kunt ontspannen op het terras. Monkey Town Mierlo beschikt over een feestruimte waar wordt gegeten tijdens de kinderfeestjes. Deze feestruimte is gezellig aangekleed en de tafels worden feestelijk gedekt. De kinderen zullen een onvergetelijke dag beleven op het feestje. Er is zelfs een kinderfeestje mogelijk in combinatie met STREET JUMP in Mierlo.

MT mierlo Kinderfeestje

Boek hier je feestje

Organiseer je unieke kidsparty bij Go!Gaming Eindhoven

Wil je echt indruk maken op je vriendjes? Nodig ze dan uit voor een kidsparty bij Go!Gaming Eindhoven. Bij Go!Gaming Eindhoven beleven jullie de dag van je leven. Je kunt kiezen uit 5 populaire kidsparties:

1) Fortnite Fiesta
2) Minecraft Masters
3) Nintendo Fun
4) Sim Racing Party
5) Mix ‘n Match

Go!Gaming Eindhoven

Lees hier meer over deze feestjes

Kinderfeestje bij Monkey Town Valkenswaard

Bij Monkey Town Valkenswaard vier jij het allergaafste kinderfeestje van de klas! Ga samen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes spelen, klimmen en klauteren. De jarige krijgt van Monkey Town ook nog eens een cadeautje. Het is mogelijk om snel en gemakkelijk online de kinderfeestjes te reserveren via de website!

Lees hier meer

Kinderfeestje Jumpsquare Eindhoven

Op zoek naar een actief en origineel feestje? Geef een Jump Party bij Jumpsquare Eindhoven! Ga samen los op de trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en versla je vrienden in de HiT iT! Arena. En met de verschillende Jump Party arrangementen maak je er een onvergetelijke dag van.

Lees hier meer

Kinderfeestje bij JumpXL

Op zoek naar een originele invulling waarmee je gegarandeerd een knalfeest beleeft? Wat dacht je van Jumpen bij Jump XL in Eersel? Een échte ervaring waarbij je lekker actief bezig bent samen met je vrienden en vriendinnen.

Lees hier meer

-->Voor meer leuke kinderfeestjes en inspiratie kijk je op de site van Go-Kids.

Log In