Indoor kinderfeestjes regio Eindhoven

Indoor kinderfeestjes in Eindhoven

Wist je dat indoor kinderfeestje in de top 3 van favoriete kinderfeestjes staat? Er is heel veel aanbod voor stoere kinderfeestjes in indoor speelpaleizen, trampoline parken, escape rooms. En natuurlijk niet te vergeten, de lasergame feestjes.

Kinderfeestjes bij Monkey Town Eindhoven

Bij Monkey Town in Eindhoven kunnen kinderen heerlijk indoor spelen en hun kinderfeestje vieren. Monkey Town is gevestigd op de Vijfkamplaan in Eindhoven. (Gratis parkeren voor de deur.)  Samen met je vriendjes en vriendinnetjes de hele dag klimmen en klauteren en smullen van al het lekkers bij Monkey Town. Je kan kiezen uit diverse kinderfeestjes arrangementen.

Lees hier meer

Kinderfeestje Ballorig Veldhoven

Wist je dat je bij Ballorig Veldhoven naast binnenspelen ook je eigen feestje kunt vieren? Nodig al je vrienden en vriendinnen uit en vier je verjaardagsfeestje met verjaardagstafel en een cadeautje of een ander feestelijk festijn bij binnenspeeltuin Ballorig! Bij Ballorig kan je lekker rond rennen, klimmen, klauteren en plezier maken. 

Dit speelparadijs is voor kinderen van alle leeftijden en de uitdagende speeltoestellen van Ballorig zorgen altijd voor vrolijke gezichtjes. Als ouder kun je lekker ontspannen en bijkletsen terwijl de kinderen lekker spelen. Ideaal toch? Geen gedoe thuis en de kids een heerlijk verjaardagsfeestje. 

Boek hier je feestje bij Ballorig

Kinderfeestje bij Street Jump in Veldhoven

Bij Trampolinepark Street Jump in Veldhoven kan je van de ene naar de andere trampoline springen. Dit is mogelijk op een van de 10 verschillende area's. Ook zijn er grote obstakels om over heen te springen. De trampolinevelden zijn geschikt voor jong en oud en voor ieder niveau. Bij het grootste trampolinepark van Veldhoven kan je je kinderfeestje vieren. Dat wordt een dag om nooit meer te vergeten. Gezellig met al je vrienden en vriendinnen lekker indoor jumpen. Naast het trampoline springen ontvangt de jarige een cadeau en zorgen ze voor een hapje en een drankje. 

Boek hier je feestje bij Street Jump

Kinderfeestje Lasergamen - Escaperoom - Game room bij Roomexperience Geldrop

Lasergamen: Betreed de Lasergame Arena en ga de strijd aan met vrienden. Een spectaculaire schietgame waarbij het doel is je tegenstander tijdelijk uit te schakelen en daarmee punten te scoren voor je eindresultaat. De ultramoderne vesten zijn te raken met de laserstralen van je lasergun.

Boek hier je lasergame feestje

Escape room:Kan jij ontsnappen binnen 60 minuten? Door goed samen te werken met je vriendjes of vriendinnetjes, kan je alle raadsels en puzzels oplossen, die je de juiste codes zullen geven voor de uitgang van de Escaperoom bij Roomexperience in Geldrop.Je kunt kiezen uit escaperooms waarvan de Funny escapevanaf 7 jaar gespeeld kan worden en de Schuilplaats en Meester Quincy vanaf 10 jaar. 

Boek hier je escaperoom feestje

Game room feestje:Is jouw zoon of dochter helemaal gek van gamen? Dan is dit kinderfeestje bij Roomexperience in Geldrop super leuk. Je mag hier onbeperkt spelen in de GameRoom zonder geldinworp. Ze hebben hier veel speelkasten.

Lees hier meer

Kinderfeestje DippieDoe in Best

Je kinderfeestje vieren bij DippieDoe is een waar feest. Ben je jarig in de winter of in de zomer. Het maakt niet uit, bij DippieDoe kan je binnen en buiten spelen. DippieDoe outdoor is geopend van april t/m oktober. Vier jouw kinderfeestje in een speciale gethematiseerde kamer, waar je je cadeautjes kan uitpakken of een lekker hapje kan eten. Tijdens het indoorseizoen zijn ouder gratis en vanaf het in-outdoor seizoen is 1 ouder gratis per 6 kinderen. 

Bekijk hier de kinderfeestjes bij DippieDoe

Kinderfeestje bij JumpXL

Op zoek naar een originele invulling waarmee je gegarandeerd een knalfeest beleeft? Wat dacht je van Jumpen bij Jump XL in Eersel of Eindhoven? Een échte ervaring waarbij je lekker actief bezig bent samen met je vrienden en vriendinnen. Bekijk hier alle feestjes:

Kinderfeestjes bij Monkey Town in Mierlo

Monkey Town Mierlo biedt verschillende arrangementen voor kinderfeestjes. De kinderen kunnen de hele dag onbeperkt spelen, terwijl je als ouder onbezorgd kunt ontspannen op het terras. Monkey Town Mierlo beschikt over een feestruimte waar wordt gegeten tijdens de kinderfeestjes. Deze feestruimte is gezellig aangekleed en de tafels worden feestelijk gedekt. De kinderen zullen een onvergetelijke dag beleven op het feestje. Er is zelfs een kinderfeestje mogelijk in combinatie met STREET JUMP in Mierlo.

Boek hier je feestje

Kinderfeestje Trampolinepark We-Jump Helmond

Vier jouw jumpfeest bij We-Jump voor de perfecte verjaardag. We-Jump verzorgt het hele kinderfeest voor kinderen en ouders, een dag om nooit te vergeten. Er is een instructeur aanwezig die jumpsessies begeleid, tricks aanleert en spellen als dodgeball organiseert. Daarnaast is er genoeg te eten en drinken voor zowel de kinderen als de ouders/verzorgers. 

Boek hier je feestje bij We-Jump

Kinderfeestje bij Monkey Town Valkenswaard

Bij Monkey Town Valkenswaard vier jij het allergaafste kinderfeestje van de klas! Ga samen met al jouw vriendjes en vriendinnetjes spelen, klimmen en klauteren. De jarige krijgt van Monkey Town ook nog eens een cadeautje. Het is mogelijk om snel en gemakkelijk online de kinderfeestjes te reserveren via de website!

Lees hier meer

Kinderfeestjes Escaperooms bij Escaperoom Geldrop

Bij Escaperoom Geldrop kun je ook je kinderfeestje vieren! EenKinderfeestje Escaperoom is voor kinderen van 5 t/m 8 jaar. Ook kan je een kinderfeestkist reserveren voor bij jou thuis.

Kinderfeest Kraak de Kluis. Dit kinderfeestje is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Hoe gaaf is het om samen met al je vriendjes en vriendinnetjes een bank te overvallen en er vandoor te gaan met een super gave en vooral lekkere buit? Speciaal voor jouw kinderfeestje wordt de "volwassen escaperoom" aangepast met wat makkelijkere puzzels en opdrachten. Lukt het jullie om binnen 1 uur de kluis van deze bank te kraken?

Als dat lukt dan gaan jullie er vandoor met een vette, maar vooral hele lekkere buit! Als dat niet lukt, dan zit er niets anders op dan je over te geven aan de politie.

Lees hier meer

Kinderfeestje Jumpsquare Eindhoven

Op zoek naar een actief en origineel feestje? Geef een Jump Party bij Jumpsquare Eindhoven! Ga samen los op de trampolines, daag elkaar uit met vette tricks en versla je vrienden in de HiT iT! Arena. En met de verschillende Jump Party arrangementen maak je er een onvergetelijke dag van.

Lees hier meer

Kinderfeestje FEC Sevenum

Het mooie van het organiseren van een kinderfeestje bij FEC Sevenum is dat je zelf kan kiezen welke activiteiten je gaat doen. Zo kan je gaan lasergamen, bowlen, zwemmen, free-runnen, knutselen en nog veel meer! En wil je ook nog blijven eten? Geen probleem. Je kan kiezen voor een lekkere friet met snack... of... je je kiest voor het unieke All American Buffet (ABC) Restaurant waar je onbeperkt kan genieten van vele soorten en type eten!

Lees hier meer

-->Voor meer leuke kinderfeestjes en inspiratie kijk je op de site van Go-Kids.

Log In