Indoor spelen voor kinderen in regio Eindhoven

Indoor spelen voor kinderen in regio Eindhoven

In de regio Eindhoven zijn verschillende indoor speeltuinen, indoor speelpaleizen, trampolineparken en andere opties om binnen te spelen als het slecht weer is of gewoon omdat je het leuk vindt. Bekijk hier ons overzicht met leuke tips:

  • Monkey Town Mierlo
  • Street Jump Mierlo
  • Attractiepark DippieDoe
  • Glowgolf Eindhoven
  • Monkey Town Valkenswaard
  • Motion Imagination Experience
  • Street Jump Veldhoven
  • Roomexperience Geldrop
  • De Ontdekfabriek
  • Ballorig Veldhoven
Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Indoor spelen voor kinderen bij Monkey Town in Mierlo

Monkey Town in Mierlo is een leuk en spannend indoor speelparadijs voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Kinderen kunnen hier klimmen, klauteren, door tunnels kruipen, glijden van diverse glijbanen, spelen met super lego, en ravotten in de ballenbak. Voor de allerkleinste heeft Monkey Town in Mierlo een grote peuterhoek die speciaal voor de ouders extra overzichtelijk is ingericht. Een ontspannen uitje voor ouder en de kids. Bekijk hier de openingstijden.

Monkey Town in Mierlo

Lees meer over Monkey Town Mierlo

Jump for Joy! bij Street Jump Mierlo

Street Jump Mierlo is een mooie, uitdagende locatie om te komen jumpen. In de schoolvakanties van onze regio zijn ze dagelijks geopend. En wist je dat Street Jump te combineren is met Monkey Town Mierlo omdat ze op dezelfde locatie zijn gevestigd. Lees hier meer.

Street Jump Mierlo

Reserveer direct bij Street Jump Mierlo

Uitje met gezin naar attractiepark DippieDoe

Attractiepark DippieDoe is het ideale dagje uit voor families met kinderen tot 13 jaar. Met ruim 25 leuke, spannende en stoere attracties op een buitenhaven 12.000 m2 en binnenhaven van 3.000 m2 is er altijd wat te beleven! Lees hier meer.

Dippiedoe

Wist je dat je, in het zomerseizoen, met het DippieDoe entree ticket ook toegang hebt tot recreatieplas Aquabest? Vergeet dus de zwemspullen niet!

Boek je tickets voor DippieDoe

Glowgolf Eindhoven

Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin en kan het hele jaar door gespeeld worden. In de winter is het comfortabel warm en in de zomer zorgen de airco's voor een COOL rondje golf. Het thema van deze Glowgolf locatie is "Avontuur". Je speelt minigolf in een waanzinnig fluorescerend decor. Bekijk hier Glowgolf Eindhoven!

glowgolf

Lees meer over Glowgolf Eindhoven

Indoor spelen bij Monkey Town Valkenswaard

MonkeyTown is een leuk en spannend indoorspeelparadijs in Valkenswaard voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens. Het is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. Bekijk hier de openingstijden.

MT valkenswaard

Lees meer over Monkey Town

Motion Imagination Experience in Eindhoven

Motion Experience is een immersive experience waarbij de bezoeker wordt meegenomen in een verbeeldingswereld van licht, geluid en interactie. Deze unieke combinatie prikkelt je zintuigen en laat je even aan de realiteit ontsnappen. Tijdens de laatste lockdown heeft Motion niet stil gezeten, maar als kans gezien voor het uitvoeren van een grote verbouwing inclusief nieuwe installaties. Dit moet je dus zien!

Op woensdagmiddag en zaterdagochtend is er speciaal voor de jongere kids “Kids Time”. Verschillende ruimtes zijn dan kindvriendelijker ingericht waardoor het voor kinderen toegankelijker wordt. Op andere dagen en tijden draait het normale Motion programma wat voor iedereen leuk is! Kom je snel een kijkje nemen?

Motion

Lees hier meer over Motion Imagination Experience

 

SpeelgoedSpeelgoed

 

Trampolinepark Street Jump Veldhoven

Bij Trampolinepark Street Jump kunnen kinderen heerlijk springen in de vakantie en voor de kleine kinderen zijn er ook mini-jump uurtjes! Bekijk de openingstijden op de website.

Street Jump Veldhoven

Lees meer over Street Jump

Escaperoom of Lasergamen bij Roomexperience Geldrop

Bij Roomexperience Geldrop kan je met de vriendjes en vriendinnetjes óf met je gezin een escaperoom spelen. De moeilijkheidsgraad van de spellen wordt aangepast op jullie leeftijden. Boek je Escaperoom hier
Liever wat actiever bezig met z'n allen? Boek dan een potje lasergamen voor het hele gezin! 

roomexperience

Lees meer over Roomexperience Geldrop

Een leuk gezichtuitje bij De Ontdekfabriek op Strijp-S in Eindhoven

De ontdekfabriek heeft een wisselend aanbod per dag, dus check vooral de site voordat je hen bezoekt. 

De ontdekfabriek

Lees weten over het aanbod

Binnen spelen voor kinderen bij Ballorig Veldhoven

Lekker binnen spelen bij Ballorig is een feest voor kinderen van 0-9 jaar. Voor de kleinste tot 4 jaar hebben ze een apart gedeelte om te spelen. Check de vakantie openingstijden op de site

Ballorig

Lees meer over Ballorig Veldhoven

 

Log In