Ekkersweijer 1, 5681 RZ Best

Uit met kinderen naar attractiepark DippieDoe

Attractiepark DippieDoe is het ideale dagje uit voor families met kinderen tot 13 jaar. Met ruim 25 leuke, spannende en stoere attracties op een buitenhaven 12.000 m2 en binnenhaven van 3.000 m2 is er altijd wat te beleven! Je krijg onbeperkt toegang tot alle attracties!

Binnen en buiten spelen

Regen of zonneschijn? Bij attractiepark DippieDoe kun je altijd spelen! In de Binnenhaven vind je onder andere de Klauter Kajuit, Ballenbaai, Dreumesbaai, grote draaimolen en de Stormtoren.

In de Buitenhaven voel je je als een stoere piraat in de Slinger Sloep en kan je lekker rondzwieren in de Draaikolk. Of kan jij iedereen verslaan met een potje midgetgolf? Voor de echte durfallen is er de Tyfoon. Stap in deze gave achtbaan en voel hoe het is om met een super snelheid van 54 km/h midden in een echte tyfoon te zitten (als je durft!).

Angry Birds speeltuin

Uniek in Nederland! Ga op avontuur met de Angry Birds in de grote Angry Birds speeltuin. Klim op het piratenschip, glijd van het vogelnest of schommel zo hoog dat je de wolken raakt! Daarnaast is er ook de Angry Birds Sonaboog waarmee je interactief leuke en leerzame spelletjes kan spelen met de Angry Birds!

Bestel hier online je entreetickets

Hele jaar open

Familiepark DippieDoe is het hele jaar door open. Het park ligt aan de A2 nabij Eindhoven, dus is ook nog eens makkelijk bereikbaar. Ook beschikt het park over voldoende parkeergelegenheid.

Kijk hier voor de actuele openingstijden

Halloween-event DippieBoe

DippieBoe is het leukste Halloween-event van Nederland speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar, georganiseerd door en in Attractiepark DippieDoe. Jaarlijks rond de herfstvakantie kan je lekker griezelen in het park! 

Overdag is DippieDoe een vredig kinderattractiepark, maar wanneer de schemer valt en de klok zes keer achter elkaar slaat, verandert het vredige park in een park waar de Heksen aan komen vliegen, de vogelverschrikkers ineens beginnen te praten en de mummies klungelig rondlopen. Geen zorgen! Deze wezens zijn niet zo heel eng hoor!

Lees hier meer over DippieBoe

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor