De leukste kinderfeestjes in regio Eindhoven

De leukste kinderfeestjes in regio Eindhoven

Is jouw zoon of dochter binnenkort jarig en zoek je nog een super locatie voor een gaaf kinderfeestje? 

Bij Go-Kids hebben we een aantal gave kinderfeestjes voor je op een rij gezet. De leukste en origineelste kinderfeestjes zoek je hier uit!

Hier vind je namelijk sportieve kinderfeestjes, creatieve feestjes, indoor feestjes, outdoor feestjes, voetbal feestjes, zwemfeestjes, film feestjes, thema feestjes, trampoline feestjes en nog veel meer! De meeste kinderfeestjes zijn rondom Eindhoven en Helmond en naast gelegen plaatsen.

🎉 Thema kinderfeestjes
🎉 Actieve kinderfeestjes

🎉 Culturele kinderfeestjes
🎉 Creatieve kinderfeestjes
🎉 Indoor kinderfeestjes op locatie

Nog op zoek naar originele feestversiering? Dan is Partyland Eindhoven the place to shop!

Partyland Eindhoven is de ballonnen specialist en je vindt ze in de Heuvel Galerij in Eindhoven. Zij hebben te gekke originele decoratie voor ieder feestje. Of je nu op zoek bent naar een ballonnenboog, ballonnenpilaar of een pinata.... bij Partyland kunnen ze je voorzien van goed advies. 

Ook hebben ze een uitgebreid assortiment aan artikelen voor kinderfeestjes zoals bordjes, bekers, ballonnen en uitdeelzakjes in verschillende thema's. Denk hierbij aan Spiderman, Bumba, Bing, Pokémon, Mickey Mouse, Paw Partol, Eenhoorn, etc


kinderfeestjes winkel

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Indoor kinderfeestjes regio Eindhoven

Een indoor speelparadijs een top plek voor een kinderfeestje. Kids kunnen er heerlijk spelen en met slecht weer is dit de ideale plek voor je feestje.

In regio Eindhoven zijn er nog veel meer stoere en avontuurlijke indoor kinderfeestjes. Kinderfeestje bij een trampoline park, escape room of lasergamen feestje. Klik hier voor het overzicht van actieve indoor kinderfeestjes 

Culturele kinderfeestjes regio Eindhoven

Een film feestje is ook leuk met een kinderfilm en natuurlijk popcorn. Maar je kan tegenwoordig ook je feestje in een museum vieren, denk bijvoorbeeld aan een kinderfeestje in het preHistorisch Dorp in Eindhoven. Klik hier voor het overzicht van culturele feestjes.

Creatieve kinderfeestjes regio Eindhoven

In regio Eindhoven zijn verschillende creatieve kinderfeestjes te vinden. Zo kunnen kids diverse creatieve workshops doen en samen de mooiste dingen creeeren. Zie jij een crea kinderfeestje wel zitten? Bekijk hier ons overzicht met Creatieve Kinderfeestjes!

Actieve en/of Sportieve feestjes voor kinderen in regio Eindhoven

Is jouw kind sportief aangelegd, dan zijn sportieve kinderfeestjes vast een hit! Bij sportieve feestje kun je denken aan trampoline feestjes, zwemfeestjes, BMXen, minigolf, of schaats feestje in de winter. Kijk hier voor alle actieve feestjes.  

Thuis of Thema feestjes

Hou je het kinderfeestje het liefste thuis, maar weet je niet waar te beginnen? Een leuke Themakist of Bellenblaasfeest is zo geregeld. Je kan zelfs een Circusfeestje thuis vieren. Wij hebben de mogelijkheden voor je op een rijtje gezet; De leukste kinderfeestjes thuis en thema feestjes.

Kinderfeestjes nieuwsbrief

Wil jij onze kinderfeestjes nieuwsbrief met speciale acties niet missen? Schrijf je dan hier in voor de Go-Kids nieuwsbrief.

 

Log In