Nieuwstraat 54, 5691AD Son en Breugel

Kindermassage Best

Kim van Dooren van Kindermassage Best is docent baby en peutermassage. Elke eerste woensdag van de maand starten weer nieuwe groepslessen babymassage bij Lein vrouwenzorg in Son en Breugel. Wat houdt dit precies in?

Contact maken met je kindje

Na 9 maanden wordt je kindje geboren. De veilige geborgenheid van de buik en het altijd lekker gewiegd worden en de warmte van mama vallen in een keer weg.

Baby’s hebben huidhonger, je kindje is het liefst bij jou of je partner.
Bij jou slaapt je kindje beter en is meer ontspannen. Het horen van jouw hartslag en ademhaling geven jouw kindje een fijn en veilig gevoel.

Kim leert jullie graag welke behoeftes baby’s hebben en hoe je hier het beste op in kan haken.
In 4 lessen babymassage leer je je kindje nog beter kennen. Jullie zijn samen een team en gaan 4 lessen genieten en ontspannen met elkaar. De lessen zijn leuk en leerzaam. Ook doe je bij de groepslessen leuke nieuwe contracten op. Vaak ontstaan er vriendschappen tussen ouders en kindjes. 

In 4 lessen leer je je kindje volledig masseren.
Wat gaan jullie leren:

volledig masseren van je kindje
ontspanningsoefeningen voor jezelf
ontspanningsmassage technieken zodat je kindje beter slaapt en minder krampjes heeft
welke signalen geeft je kindje en hoe kan ik deze herkennen
yoga oefeningen doen met je baby
voetreflex punten bij baby’s 

Kindermassage aan huis

Naast de mogelijkheid om zelf babymassage te leren is het ook mogelijk om Kim te boeken voor een massage aan huis voor kinderen. Zij is gespecialiseerd in HSK massage. Kim: "Ik zie gevoelige kinderen die moeite hebben om te gaan met de overdaad aan prikkels waaraan ze worden blootgesteld in onze hedendaagse maatschappij. Met massage reset ik hun systeem om ze weer terug in balans te brengen."

Voor de mama's

Ook als mama kan je terecht bij Kim. Zij geeft namelijk ook heerlijke HSP of Chakra massages bij Lein vrouwenzorg in Son en Breugel. 

Wil jij meer info of iets boeken bij Kim? Stuur dan even een berichtje naar Service@kindermassagebest.nl  of bel 0623328170

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor