Bij Go-Kids regio Eindhoven vind je leuke tips om eropuit te gaan met je kinderen in en rondom Eindhoven


Go-Kids regio Eindhoven heeft alle leuke kinderuitjes, kinderactiviteiten, sport- en creatieve clubs voor kids, kindvriendelijke restaurants en natuurlijk de allerleukste kinderfeestjes rondom Eindhoven voor je op deze site gezet.

Voor een leuk dagje weg kan je makkelijk zoeken in het overzicht: uitjes in de natuur, bezoek een leuk familiepark of indoorspeelparadijs, ontdek een kindvriendelijk museum met de kids, ga lekker uiteten met de kinderen in een kindvriendelijk restaurant of ga samen naar een theater of muziekvoorstelling.

Op de Go-Kids agenda staan ook veel eropuit tips voor het hele gezin! Ben je binnenkort jarig en ben je op zoek naar een super gaaf kinderfeestje, bekijk het overzicht van alle kinderfeestjes in regio Eindhoven.

Blog!

10 tips Vier met kinderen 75 jaar bevrijding in regio Eindhoven

10 tips Vier met kinderen 75 jaar bevrijding in regio Eindhoven

Vier met kinderen 75 jaar bevrijding in Eindhoven en omgeving In 2019 en 2020 herdenken we het beëindigen van de Tweede Wereldoorlog, 75 jaar geleden. We vieren dat we sindsdien weer in vrijheid leven maar beseffen ons ook steeds meer, dat we ook verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven aan onze kinderen. Dit doen we door onze kinderen te vertellen over deze wereldoorlog en om ze dingen te laten zien tijdens Bevrijdingsevenementen. In regio Eindhoven worden tal van bevrijdingsactiviteiten georganiseerd voor volwassenen, maar ook voor gezinnen. Bij Go-Kids Eindhoven hebben we 10 leuke tips voor je verzameld om samen met je kinderen de...

Lees verder
Schrijf je in voor de nieuwsbrief Eindhoven

Yep, ook wij moeten adverteren