Bij Go-Kids regio Eindhoven vind je leuke tips om eropuit te gaan met je kinderen in en rondom Eindhoven


Go-Kids regio Eindhoven heeft alle leuke kinderuitjes, kinderactiviteiten, sport- en creatieve clubs voor kids, kindvriendelijke restaurants en natuurlijk de allerleukste kinderfeestjes rondom Eindhoven voor je op deze site gezet.

Voor een leuk dagje weg kan je makkelijk zoeken in het overzicht: uitjes in de natuur, bezoek een leuk familiepark of indoorspeelparadijs, ontdek een kindvriendelijk museum met de kids, ga lekker uiteten met de kinderen in een kindvriendelijk restaurant of ga samen naar een theater of muziekvoorstelling.

Op de Go-Kids agenda staan ook veel eropuit tips voor het hele gezin! Ben je binnenkort jarig en ben je op zoek naar een super gaaf kinderfeestje, bekijk het overzicht van alle kinderfeestjes in regio Eindhoven.

Blog!

Maak kennis met de Kinderburgemeester van Eindhoven!

Maak kennis met de Kinderburgemeester van Eindhoven!

Wisten jullie dat Eindhoven een Kinderburgemeester heeft? Op zondag 10 februari jl. mocht ik kinderburgemeester Loïs van Rooij (10 jaar) interviewen voor Go-Kids Eindhoven.We hadden afgesproken bij restaurant Usine midden in de stad. Loïs kwam samen met haar moeder het restaurant binnen stappen. Ik herkende haar natuurlijk meteen van haar Instagram account @kinderburgemeester_eindhoven. Nog een beetje verlegen kwam ze met haar moeder bij mij aan tafel zitten en bestelde we een drankje.Ik was natuurlijk heel erg benieuwd hoe Loïs kinderburgemeester van Eindhoven is geworden. Ze vertelde dat ze tijdens de intocht van Sinterklaas in Dokkum (2017) op televisie een kinderburgemeester...

Lees verder
Adverteren bij Go-Kids Eindhoven