Bij Go-Kids regio Eindhoven vind je leuke tips om eropuit te gaan met je kinderen in en rondom Eindhoven


Go-Kids regio Eindhoven heeft alle leuke kinderuitjes, kinderactiviteiten, sport- en creatieve clubs voor kids, kindvriendelijke restaurants en natuurlijk de allerleukste kinderfeestjes rondom Eindhoven voor je op deze site gezet.

Voor een leuk dagje weg kan je makkelijk zoeken in het overzicht: uitjes in de natuur, bezoek een leuk familiepark of indoorspeelparadijs, ontdek een kindvriendelijk museum met de kids, ga lekker uiteten met de kinderen in een kindvriendelijk restaurant of ga samen naar een theater of muziekvoorstelling.

Op de Go-Kids agenda staan ook veel eropuit tips voor het hele gezin! Ben je binnenkort jarig en ben je op zoek naar een super gaaf kinderfeestje, bekijk het overzicht van alle kinderfeestjes in regio Eindhoven.

Blog!

Go-Kids Back-to-School Weekmenu 2019

Go-Kids Back-to-School Weekmenu 2019

Go-Kids Back-to-School Weekmenu Nog heel even en de scholen gaan weer van start. Aan de lange zomervakantieperiode komt een einde. Aan de ene kant fijn, dat het 'normale' leven weer gaat beginnen. Aan de andere kant wil je het relaxte vakantiegevoel natuurlijk zo lang mogelijk vasthouden. Ook zal de volgende vraag weer bij je opkomen: "Wat zullen we vanavond nou weer eens eten?" Bij deze vraag gaan wij je helpen. Samen met de Club van relaxte moeders heeft Go-Kids namelijk een Back-to-School Weekmenu samengesteld. Vijf recepten die heel makkelijk te maken zijn en ook nog eens heerlijk smaken. Mét een knipoog...

Lees verder
Schrijf je in voor de nieuwsbrief Eindhoven

Yep, ook wij moeten adverteren