Bij Go-Kids regio Eindhoven vind je leuke tips om eropuit te gaan met je kinderen in en rondom Eindhoven


Go-Kids regio Eindhoven heeft alle leuke kinderuitjes, kinderactiviteiten, sport- en creatieve clubs voor kids, kindvriendelijke restaurants en natuurlijk de allerleukste kinderfeestjes rondom Eindhoven voor je op deze site gezet.

Voor een leuk dagje weg kan je makkelijk zoeken in het overzicht: uitjes in de natuur, bezoek een leuk familiepark of indoorspeelparadijs, ontdek een kindvriendelijk museum met de kids, ga lekker uiteten met de kinderen in een kindvriendelijk restaurant of ga samen naar een theater of muziekvoorstelling.

Op de Go-Kids agenda staan ook veel eropuit tips voor het hele gezin! Ben je binnenkort jarig en ben je op zoek naar een super gaaf kinderfeestje, bekijk het overzicht van alle kinderfeestjes in regio Eindhoven.

Blog!

Kinderfeestje Lasergamen

Kinderfeestje Lasergamen

Kinderfeestje lasergamen Begin van het jaar breken bij ons thuis weer drukke tijden aan qua kinderfeestjes. Onze drie kinderen zijn allemaal in de periode februari en maart jarig. In 6 weken tijd maar liefst 3 kinderverjaardagen!! Toen 3 jaar geleden onze dochter werd geboren, tussen de verjaardagen van de jongens in, dachten we dat we het onze familie en vrienden niet aan konden doen om elke 2 weken bij ons een kinderverjaardag te komen vieren. Dus al snel ontstond het idee voor 1 groot mensen feest eind maart (ook gezien het weer beter) te geven. Dat bleek een succes! Vorig jaar...

Lees verder
Adverteren bij Go-Kids?

Yep, ook wij moeten adverteren