Bij Go-Kids regio Eindhoven vind je leuke tips om eropuit te gaan met je kinderen in en rondom Eindhoven


Go-Kids regio Eindhoven heeft alle leuke kinderuitjes, kinderactiviteiten, sport- en creatieve clubs voor kids, kindvriendelijke restaurants en natuurlijk de allerleukste kinderfeestjes rondom Eindhoven voor je op deze site gezet.

Voor een leuk dagje weg kan je makkelijk zoeken in het overzicht: uitjes in de natuur, bezoek een leuk familiepark of indoorspeelparadijs, ontdek een kindvriendelijk museum met de kids, ga lekker uiteten met de kinderen in een kindvriendelijk restaurant of ga samen naar een theater of muziekvoorstelling.

Op de Go-Kids agenda staan ook veel eropuit tips voor het hele gezin! Ben je binnenkort jarig en ben je op zoek naar een super gaaf kinderfeestje, bekijk het overzicht van alle kinderfeestjes in regio Eindhoven.

Blog!

11 x buiten zwemmen met kinderen in regio Eindhoven

11 x buiten zwemmen met kinderen in regio Eindhoven

Wil jij met kinderen gaan zwemmen in Eindhoven en omgeving? Go-Kids heeft leuke tips om eropuit te gaan naar een buiten zwembad of strandbad in regio Eindhoven. Kinderen vinden het heerlijk in het water. Dit zijn 11 leuke plekken voor jou en je kinderen om verkoeling te zoeken tijdens warme dagen en voor veel waterpret samen: Zwem tip 1: Zwemmen bij Recreatiepark Terspegelt in Eersel Je kan bij TerSpegelt heerlijk buiten zwemmen in de zwemplas! Bij de zwemplas kan je lekker zwemmen in natuurwater of glijden van de waterglijbaan. Omdat het een compacte plas is kan je gemakkelijk het overzicht houden ook al...

Lees verder
Advertentie Terspegelt (hittegolf)

Yep, ook wij moeten adverteren