zomervakantie tips eindhoven

Zomervakantie 2024!

Vanaf 8 juli 2024 is het weer zomervakantie in Zuid Nederland. Om jou te inspireren met de leukste tips hebben wij deze blog voor jullie gemaakt. Je vindt hier de tofste binnen- en buitenspeelplekken in de regio Eindhoven. Een overzicht van de leukste plekken om te zwemmen met kids of lekker te genieten op het terras. Er zijn meer dan genoeg tips om eropuit te trekken deze zomervakantie.

Mocht je op zoek zijn naar iets leuks om te gaan doen in deze vakantie? Vergeet dan vooral niet om regelmatig de Go-Kids Agenda te checken! We vullen deze ook tijdens de zomer aan met de leukste tips, evenementen, festivals, etc.

Wel zin om op vakantie te gaan, maar nog niks geboekt? Bekijk dan zeker even onze overnachtingstips! We hebben een toffe regionale top 10 met oa een klapkot in Bladel en een nieuw vakantiepark in de regio. Tevens vind je er ook hele leuke tips uit andere regio's, want vakantie in eigen land kan zo leuk zijn!

Fijne vakantie allemaal!
Go-Kids Eindhoven

TIP: Doe een minishoot met je gezin tijdens de vakantie! #herinneringenmaken

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Ontvang jij de gratis nieuwsbrief van Go-Kids Eindhoven al?
Meer weten

Ontvang jij de gratis nieuwsbrief van Go-Kids Eindhoven al?

Plaats: Regio Eindhoven - Helmond
Eropuit met Go-Kids Eindhoven

⭐ EROP UIT MET KINDEREN IN REGIO EINDHOVEN ⭐ Blijf als (groot)ouder op de hoogte van de leukste kin... bekijk

Van 1 oktober 2024 tot 31 oktober 2024
NIEUW download nu de gratis Go-Kids app !
Meer weten

NIEUW download nu de gratis Go-Kids app !

Plaats:

Al meer dan 11 jaar worden miljoenen gezinnen in heel Nederland via het platform go-kids.nl geïnspir... bekijk

Van 31 december 2024 tot 31 december 2024

Een speciale gelegenheid! DippieDoe bestaat 1 augustus 25 jaar!

Gefeliciteerd DippieDoe namens Go-Kids Eindhoven! 🎉🎉
Willen jullie dit feestje meevieren? Dat kan! Van 1 t/m 4 augustus wordt het groots gevierd in het attractiepark!

25 jaar dippiedoe

Bezoek eens een kindvriendelijk museum!

Museums bezoeken stoffig! Nee, zeker niet. In Nederland zijn een hele hoop kindvriendelijke musea. Je vindt ze in onze Museum Special 2024. En natuurlijk hebben we ook de regionale museums voor jullie op een rijtje gezet!

Buiten spelen!

Hopelijk laat het weer het toe om deze zomer veel buiten te gaan spelen. Jullie kennen vast onze blog met leuke outdoor uitjes! En er zijn natuurlijk ook heel veel leuke buitenspelentuinen in de regio! Denk bijvoorbeeld aan De Klimbim in Waalre, De Viking in Geldrop of Doe-Boerderij De Steenuil in Oirschot! Doe-Boerderij De Steenuil heeft altijd een heel uitgebreid activiteiten programma in de zomer.

Klik hier voor een overzicht van buitenspeeltuinen in regio Eindhoven of hier voor een overzicht van de leukste speeltuinen in regio Helmond!
Ook zijn er in de regio diverse leuke speelbossen en blotevoetenpaden om te bezoeken.

schoolbox

Wat is er leuker dan spelen, ontdekken en beleven met het hele gezin

Trekken jullie er graag op uit om te gaan spelen, ontdekken en beleven? Check dan zeker even deze gezinsuitjes!

motion

Wandelen of fietsen met kinderen

Om het wandelen leuker te maken voor de kinderen is het een goed idee om een speciaal wandelpad of kabouterpad voor de kinderen te kiezen. Het is ook leuk om te gaan geocachen bij de Achelse Kluis of om samen Pokémons te gaan vangen in jouw dorp, wijk of stad.
Liever met de fiets op pad? Herberg de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel heeft sinds vorige zomer een eigen fietstocht; Tour de Laarbeek! Na de fietstocht kan je genieten van een hapje en drankje in de kindvriendelijke herberg of op het overdekte terras! Geen zin om je fiets mee te nemen? Ze hebben hier ook een leuke wandelroute met kinderen, namelijk de biggetjesroute

Spelen in een binnenspeeltuin of trampoline park (vaak met airco 😉) dat kan op deze locaties:

Nog meer toffe indoor speel locaties in de regio Eindhoven!

Kermis in Eindhoven en omgeving

Een bezoekje aan de kermis is leuk voor alle leeftijden. Daarom hebben wij alle kermissen in de regio Eindhoven-Helmond voor jullie op een rijtje gezet. Wisten jullie dat de Kermis in Best de goedkoopste kermis is in het land? En dat Park Hilaria iedere avond een avondprogramma heeft met muziek? 
Bekijk hier welke kermissen je kunt bezoeken deze zomer!

kermissen 2024

Uiteten met de kinderen

Het is natuurlijk heerlijk om uit eten te gaan. Vooral op een locatie waar de kids zich goed kunnen vermaken en daarom hebben wij de leukste opties met kinderen voor jullie verzameld in een blog overzicht! 10 x uiteten met kinderen in regio Eindhoven Op de meeste locaties kan je bij mooi weer ook heerlijk genieten op het terras. 

Familieuitjes met een spelelement! 

Log In