Recreatiepark De Achterste Hoef
Troprijt 10, 5531 NA Bladel

Met kinderen op vakantie naar Recreatiepark De Achterste Hoef

Luxueus kamperen bij Recreatiepark De Achterste Hoef 

Recreatiepark De Achterste Hoef ligt in een prachtig bosrijke omgeving vlakbij de Belgische grens. De vele bossen en natuurdomeinen lenen zich uitstekend voor mooie wandel- of fietstochten. Op De Achterste Hoef vind je meerdere verblijfsmogelijkheden, van een stoere safaritent, luxe chalet tot een schitterende kampeerplaats met privésanitair met zicht over het water. En vergeet de prachtige Lotus Bella tenten niet!

Lotus Bella

Boek nu!

Geen moment om je te vervelen

Deze bestemming is ideaal voor families met kinderen. Zo zorgt het uitgebreide animatieprogramma voor de vrolijke noot. In de zomermaanden beleef je uren waterpret aan de recreatieplas en met slecht weer kan je in het verwarmde binnenzwembad terecht. Daarnaast slaan ouders graag een balletje op het golfterrein van De Achterste Hoef. Zelfs je trouwe viervoeter kan zich uitleven op de losloopweide. Recreatiepark De Achterste Hoef heeft tal van faciliteiten voor een geslaagde vakantie.

Verder beschikt Recreatiepark De Achterste Hoef over een groot familierestaurant. Het zonnige terras kijkt dan ook uit op de grote buitenspeeltuin met airtrampoline. Voor een frietje met snack kan je dan weer in de snackbar terecht. In het winkeltje vind je dagelijks verse broodjes en alledaagse benodigdheden.

Het park

Ligging

Recreatiepark De Achterste Hoef ligt net buiten Bladel, in een prachtig bosrijke omgeving. De vele bossen en natuurdomeinen lenen zich uitstekend voor mooie wandel- of fietstochten. Zo start en eindigt de Zwarte Kaat-fietsroute op het park, durf jij het aan om deze spannende route af te leggen?

Alvast een kijkje nemen op het park? Dat kan via de virtuele rondleiding

Klik hier voor de Virtuele Tour over het park

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor