Sport kiezen voor kinderen in Eindhoven? Bij Monkey Moves hoef je niet te kiezen!

Monkey Moves Multisport Eindhoven

Sporten voor jonge kinderen, dat is Monkey Moves. Niet zomaar één sport.. nee, 11 sporten bij één club! Een superleuk en gevarieerd concept waarbij kinderen kennis maken met de basis van 11 van de populairste sporten in Nederland.

De lessen worden gegeven door goed opgeleide trainers. De kinderen krijgen veel individuele aandacht waardoor er gericht kan worden gewerkt aan de optimale (breed motorische) ontwikkeling van jouw eigen apekop!

Waarom je kind laten sporten bij Monkey Moves Eindhoven?

De lessen van Monkey Moves zijn met zorg samengesteld door een groep enthousiaste bewegingswetenschappers, fysiotherapeuten, bewegingsagogen en sporttrainers. De kinderen leren niet alleen goed bewegen, er is ook veel aandacht voor sociale vaardigheden.

Hoe ziet een sportles bij Monkey Moves eruit?

De Monkey Moves lessen zijn er voor kinderen van 1,5 tot en met 9 jaar. De groepen zijn ingedeeld naar ontwikkelingsniveau: 1,5-3 jaar, 3-4 jaar, 4-6 jaar en 6-9 jaar. Er zit overlap in de leeftijden. Dat is bewust zo gedaan - zo kan iedere apekop uitgedaagd worden op z'n eigen niveau. De lessen in de jongste leeftijdscategorieën zijn ouder-kindlessen, dus samen met papa of mama. In de 2 oudste categorieën sporten de apekoppen zelfstandig mee.

Er zijn leslocaties in Eindhoven en Helmond: Check ze hier!

Er zijn verschillende locaties voor de lessen van Monkey Moves Eindhoven, plan nu een GRATIS proefles voor jouw apekop via de website van Monkey Moves Eindhoven