Oh wat heerlijk dat we weer naar het terras kunnen. Leuk om met de kinderen eropuit te gaan en een activiteit te combineren met een zonnig terras van een restaurant in Eindhoven en omgeving. Waar je kan genieten van een hapje en een drankje.

Houd je ook zo van een terrasje pakken? En lijkt het je leuk om dit ook met de kinderen te doen? Het liefst natuurlijk een terras waar kinderen kunnen spelen zodat jij heel relaxt kan genieten. Wij hebben leuke tips voor je verzameld in Eindhoven en omgeving.

Jungle Café Eindhoven

Bij het Jungle Café in Eindhoven hebben ze 4 strandhutjes met zand, potjes en pannetjes om mee te spelen! Daarbij bieden ze nog altijd kidsproof zoete snacks en kidssize varianten van de drankjes aan. 

Herberg de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel

Herberg de Brabantse Kluis is een kindvriendelijk restaurant met een speelgelegenheid dicht bij Eindhoven. Buiten op de boerderij kunnen de kinderen lekker rondlopen tussen de koeien en kalfjes of gaan spelen op de speeltractor. 

Eetcafe de Kers in Veldhoven

Voor een goede dosis Brabantse gezelligheid ben je bij eetcafé de Kers in Veldhoven aan het juiste adres! In dit gemoedelijke eetcafé met groot terras, gelegen in het pittoreske Oerle, hangt een huiselijke sfeer met voor ieder wat wils. Kinderen kunnen hier gewoon binnen spelen in de grote speelkuil in het restaurant.

De Mipselhoef in Eindhoven

Bij Cafe Herberg De Mispelhoef kan je heel goed terecht voor een gezellig lunch of diner met je kinderen. Kinderen kunnen hier lekker buiten spelen.

De Philips Fruittuin in Eindhoven

De Philips Fruittuin is een boomgaard bij Eindhoven. Naast het bezoekerscentrum is er een pannenkoekenhuis De Proeftuin waar je heerlijk pannenkoeken kan eten met de kinderen en er is een landwinkel waar je heerlijke producten kan kopen. Vanaf het terras heb je goed uitzicht op de speeltuin waar de kids zich kunnen vermaken.
 

Restaurant Popei in Eindhoven op Strijp-S

Ook bij Popei kan je heerlijk genieten op het terras. Het terras is ook geschikt voor kinderen!

Restaurant 't Boshuys in Best

Pas als de kinderen het naar hun zin hebben, zit jij als ouder ook op je gemak. Bij ’t Boshuys kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven in de speeltuin terwijl jullie gezellig op het terras zitten, midden in de bossen. 

Terras met speeltuin bij Speellandschap de Heiberg in Veldhoven

Wil je lekker borrelen en eten op een zonnig terras terwijl de kinderen lekker spelen in de speeltuin, dan moet je zeker naar Speellandschap de Heiberg in Veldhoven gaan. Lees hier meer.