Oh wat heerlijk dat we weer naar het terras kunnen. Leuk om met de kinderen eropuit te gaan en een activiteit te combineren met een zonnig terras van een restaurant in Eindhoven en omgeving. Waar je kan genieten van een hapje en een drankje.

Houd je ook zo van een terrasje pakken? En lijkt het je leuk om dit ook met de kinderen te doen? Het liefst natuurlijk een terras waar kinderen kunnen spelen zodat jij heel relaxt kan genieten. Wij hebben leuke tips voor je verzameld in Eindhoven en omgeving.

Spelen & Eten bij Paviljoen Genneper Parken in Eindhoven

Paviljoen Genneper Parken biedt een uitgebreid menu voor het hele gezin. Naast de klassieke frietjes met snacks, kunnen kinderen genieten van een tosti of worstenbroodje als lunch. Ze hebben hier zelfs een passende kaart voor kinderen bij het diner en/of de borrelplank. Terwijl jullie gezellig tafelen kunnen de kinderen heerlijk spelen in de prachtige tuin, een rondje midgetgolf spelen of iets leuks pakken uit de overvolle speelgoedkast. Gegarandeerd plezier voor iedereen! 
Genneper Parken

KOKS in Gemert

KOKS Gemert is dé gezellige, vertrouwde en bruisende plek waar iedereen zich helemaal thuis voelt! Gelegen op een van de mooiste plekjes aan de oever van de Aa, bij de bossen en in de landelijke omgeving van Gemert, Erp, Beek en Donk en Boekel. Terwijl jij gewoon geniet op het 4-seizoenen terras kunnen de kids hun energie kwijt in de omheinde grote buitenspeeltuin met grasveld.  

KOKS Gemert

Herberg de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel

Herberg de Brabantse Kluis is een kindvriendelijk restaurant met een speelgelegenheid dicht bij Eindhoven. Buiten op de boerderij kunnen de kinderen lekker rondlopen tussen de koeien en kalfjes of gaan spelen op de speeltractor. 

Brabantse Kluis

Eetcafe de Kers in Veldhoven

Voor een goede dosis Brabantse gezelligheid ben je bij eetcafé de Kers in Veldhoven aan het juiste adres! In dit gemoedelijke eetcafé met groot terras, gelegen in het pittoreske Oerle, hangt een huiselijke sfeer met voor ieder wat wils. Kinderen kunnen hier gewoon binnen spelen in de grote speelkuil in het restaurant. 

Jungle Café Eindhoven

Het Jungle Café in Eindhoven is een tropische beleving midden in de stad. Deze op Bali geïnspireerde jungle heeft een fijn terras. Voor de kids is er van alles te spelen, zo hebben ze zelfs een super gave boomhut binnen staan!

't Brabants Genot in Waalre

Bij 't Brabants genot in Waalre kan je rustig ontspannen lunchen of dineren of onderuitgezakt met een wijntje in het zonnetje op het terras zitten. Voor de kinderen is er een grote speelweide met zandbak, glijbaan en trampoline. Terwijl de kids spelen kan je zelf genieten van het mooie landelijke uitzicht. 

't brabants genot - terras

De Philips Fruittuin in Eindhoven

De Philips Fruittuin is een boomgaard bij Eindhoven. Naast het bezoekerscentrum is er een pannenkoekenhuis De Proeftuin waar je heerlijk pannenkoeken kan eten met de kinderen en er is een landwinkel waar je heerlijke producten kan kopen. Vanaf het terras heb je goed uitzicht op de speeltuin waar de kids zich kunnen vermaken.

Restaurant 't Boshuys in Best

Pas als de kinderen het naar hun zin hebben, zit jij als ouder ook op je gemak. Bij ’t Boshuys kunnen de kinderen zich naar hartenlust uitleven in de speeltuin terwijl jullie gezellig op het terras zitten, midden in de bossen. 

Terras met speeltuin bij Speellandschap de Heiberg in Veldhoven

Wil je lekker borrelen en eten op een zonnig terras terwijl de kinderen lekker spelen in de speeltuin, dan moet je zeker naar Speellandschap de Heiberg in Veldhoven gaan.