Pasen in Noord-Holland

Pasen is ook echt een familiefeest. Heerlijk samen met de kinderen aan het paasontbijt en vervolgens paaseieren zoeken in de tuin of andere leuke locatie. Dagen om er even heerlijk op uit te trekken en gewoon te genieten! In Noord-Holland zijn er tal van leuke paasactiviteiten voor en met (klein)kinderen. Bekijk het hieronder per regio.

 

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Pasen en paas activiteiten in Noord-Holland

Niks is leuker om je (klein)kinderen te zien genieten. En bij Pasen hoort natuurlijk ook Paaseieren zoeken! Dit kan je gewoon in je eigen huis of tuin doen, maar tegenwoordig ook op heel veel leuke locaties in de buurt. Je vindt ze hieronder of in de agenda!

Pasen_Noordkop_GoKids

Pasen regio Noordkop

De kop van Noord-Holland, in onder andere Den Helder en Schagen, heeft heel veel leuke activiteiten te bieden. Hier kan je volop genieten van een een leuk en gezellig paasweekend met je gezin of familie.

Leuke kinderactiviteiten/-uitjes

--------------

Pasen_Alkmaar_GoKids

Pasen regio Alkmaar

Ben je met pasen in de regio Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard of Uitgeest dan kan je op de leukste plekken Pasen vieren of gewoon een leuk dagje uit beleven met de familie.

Speciale paasactiviteiten
Kindertheater
Leuke andere kinderactiviteiten/-uitjes

--------------

Pasen_Westfriesland_GoKids

Pasen regio Westfriesland

In Westfriesland kan he genieten van de kermis in Bovenkarspel en Twisk. Maar ook in de dorpen zijn leuke paaslopen of speurtochten te doen. Natuurlijk kan je Enkhuizen hier niet overslaan!

Speciale paasactiviteiten
Leuke andere kinderactiviteiten/-uitjes

--------------

Pasen_Purmerend_GoKids

Pasen regio Zaanstreek & Waterland

Een pasen zonder paaseieren met kinderen is bijna niet in te denken. Tijd om in de regio van Zaandam en Purmerend dus op zoek te gaan naar paaseieren en paashazen. Weet jij ze allemaal te vinden?

Speciale paasactiviteiten
Kindertheater
Leuke andere kinderactiviteiten/-uitjes

--------------

Pasen_Amsterdam_GoKids

Pasen regio Amsterdam

In Amsterdam en omliggende plaatsen als Amstelveen en Uithoorn kan je natuurlijk ook met Pasen terecht voor leuke kinderactiviteiten met pasen. Op verschillende unieke plekken kan je dit jaar paas eieren gaan zoeken. Geniet samen volop van alle leuke dingen die er te beleven zijn in de omgeving van Amsterdam!

Speciale paasactiviteiten
Kindertheater
Leuke andere kinderactiviteiten/-uitjes

Er zijn er teveel om op te noemen, dus we hebben het geclusterd:

--------------

Pasen_Gooi_GoKids

Pasen regio Gooi & Vechtstreek

In regio Gooi & Vechstreek zijn er in de plaatsen Hilversum, Baarn, Huizen, Muiden, Blaricum, Bussen veel paasactiviteiten. Maar natuurlijk kan je ook gewoon lekker op pad gaan!

Speciale paasactiviteiten
Leuke andere kinderactiviteiten/-uitjes

--------------

Pasen_thuis_GoKids

Pasen thuis

Wil je lekker thuis pasen vieren met je kinderen en hun vriendjes/vriendinnetjes? Dat kan natuurlijk ook! Hou zelf een paas speurtocht met paas spelletjes en een echte zoektocht. Dit maakt paaseieren zoeken nog leuker! Help jij Kaatje Kip haar eieren terug te vinden?

Bestel hem hier!

Paas printables

Wil je lekker samen knutselen met pasen. Go-Kids heeft maar liefst 6 leuke paasknutsels voor je! En deze kan je geheel gratis downloaden. Denk aan een paashaas masker, eierdopjes, paastak versiering, paas placemat en vrolijk Pasen vlaggetjes! Alleen nog even pinten en jullie kunnen heerlijk beginnen. 

Download ze hier!

Pasen; tijd om samen op stap te gaan!

Met Pasen zijn de meeste mensen vrij en hebben jullie zelfs een extra lang weekend. Tijd om dus ook even samen op pad te gaan en iets leuks te ondernemen. Dat kan zijn de speeltuin of kinderboerderij om de hoek maar ook een leuke theatervoorstelling, musea of indoor/outdoor activiteit. Wij hebben wat top 10 lijstjes voor je gemaakt om je te inspireren! Wat jullie ook gaan doen, een vrolijk Pasen...

Weekendje weg met Pasen

Ga je er er liever een paar dagen tussenuit? Bekijk dan onze tips voor leuke kindvriendelijke overnachtingen in de regio. Niet te ver rijden maar toch het gevoel dat je even helemaal weg bent!

Bekijk de tips

 

We hebben geprobeerd om alles zo goed mogelijk in kaart te brengen. Natuurlijk kan het zijn dat we iets gemist hebben. Geef dit vooral aan ons door zodat we dit erbij kunnen plaatsen! Mail noord-holland@go-kids.nl

Log In