Als je op zoek bent naar een unieke en meeslepende ervaring, dan is het tijd om in de wereld van virtual reality (VR) te stappen! VR is een technologie die je in staat stelt om volledig ondergedompeld te worden in een virtuele wereld. Met behulp van een speciale bril en controllers kan je jezelf verplaatsen en interageren met de virtuele omgeving om je heen. Het voelt alsof je echt in een andere wereld bent!

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Coronel = FUN in Huizen
Meer weten

Coronel = FUN in Huizen

Havenstraat 295, Huizen

Bij Coronel in Huizen is zoveel te doen! Karten, lasergamen, klimmen in het indoor klimbos, glow mid... bekijk

 
H20 Esports in Purmerend
Meer weten

H20 Esports in Purmerend

Spinnekop 2-3, Purmerend

Met meer dan 12.000m2 aan ruimte voor gaming escorts en creatieve tech is H20 Esports Campus in Purm... bekijk

 
VR gaming in The Park Playground in Amsterdam
Meer weten

VR gaming in The Park Playground in Amsterdam

Rigakade 10, Amsterdam

Ontdek een avontuurlijk VR experience bij The Park Playground in Amsterdam! Virtual reality neemt je ... bekijk

 
Trampolinepark JumpSkillz Purmerend
Meer weten

Trampolinepark JumpSkillz Purmerend

Van IJsendijkstraat 182, Purmerend

JumpSkillz Purmerend is een indoor trampolinepark dat in 2016 haar deuren openden. Het is een attrac... bekijk

 
Fort Markenbinnen / FORTtreffelijk
Meer weten

Fort Markenbinnen / FORTtreffelijk

Provincialeweg 9, Markenbinnen

Fort Markenbinnen is in 1905 aangelegd om de Markervaart te verdedigen. Het is een bomvrij gebouw wa... bekijk

 
DEAL: Voordelig of met korting naar de uitjes in Noord-Holland
Details
 

DEAL: Voordelig of met korting naar de uitjes in Noord-Holland

Wil je met de kinderen naar een leuk uitje in Noord-Holland. Er zijn vaak veel voordelige tickets te ... bekijk

Van 1 januari 2024 tot 31 december 2024
Volg Go-Kids Noord-Holland!
Details
 

Volg Go-Kids Noord-Holland!

Go-Kids Noord-Holland houdt je op verschillende manieren via de site, eigen app, nieuwsbrief en soci... bekijk

Van 1 januari 2024 tot 31 december 2024

Wat is VR (Virtual Reality) en hoe werkt het?

VR werkt door het creëren van een 3D virtuele omgeving die wordt weergegeven op het scherm van de headset. De bril volgt vervolgens de bewegingen van je hoofd, zodat je kunt rondkijken in de virtuele wereld. De controllers stellen je in staat om objecten vast te pakken, te schieten, te gooien en nog veel meer, afhankelijk van het spel of de ervaring die je kiest.

De opkomst van VR gaming

VR gaming is de afgelopen jaren enorm populair geworden en heeft de manier waarop we games spelen veranderd. Traditioneel speelden we games op een tv-scherm of een computermonitor, maar met VR kunnen we nu echt in de game stappen en de actie van dichtbij ervaren. Het voegt een hele nieuwe dimensie toe aan het spelen van games en zorgt voor een ongekende mate van onderdompeling.
Met VR gaming kun je allerlei soorten spellen spelen, van avontuurlijke actiespellen tot realistische simulaties en puzzelspellen. Het geeft je de mogelijkheid om jezelf volledig onder te dompelen in de virtuele wereld en te genieten van een meeslepende en interactieve ervaring.

Unieke VR-ervaringen voor kinderfeestjes

VR is niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook voor kinderen! Er zijn veel VR-ervaringen speciaal ontworpen voor kinderen, waar ze kunnen genieten van een leuke en interactieve ervaring. Of je nu een verjaardagsfeestje wilt organiseren of gewoon een speciale dag wilt beleven, VR-ervaringen voor kinderfeestjes zijn een geweldige keuze. Kinderen kunnen deelnemen aan spannende avonturen, puzzels oplossen in virtuele kamers en samenwerken met hun vrienden om uitdagende doelen te bereiken. Het is een fantastische manier om kinderen kennis te laten maken met de wereld van VR en ze een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

----------

VR Arcades in Noord-Holland

Noord-Holland biedt inmiddels een breed scala aan VR-ervaringen en arcades waar je kunt genieten van de nieuwste en spannendste VR-games. Of je nu een ervaren gamer bent of nog nooit eerder VR hebt geprobeerd, er is voor elk wat wils.

VR_H20_Purmerend

VR in Zaanstreek-Waterland

VR Gaming Center bij H20 Esport Campus Purmerend

Het VR Gaming Center bij H20 Esport Campus in Purmerend is een must-visit locatie voor elke VR-liefhebber. Met state-of-the-art VR-apparatuur en een breed scala aan games en ervaringen, is dit de perfecte plek om jezelf onder te dompelen in de wereld van VR gaming. Of je nu een solo-speler bent of samen met vrienden wilt spelen, het VR Gaming Center biedt een unieke en opwindende ervaring voor iedereen. Ze adviseren voor kinderen een minimale leeftijd van 7 + jaar.
Er zijn ook leuke VR kinderfeestjes bij H20 Esport Campus in Purmerend.

Meer informatie

VR Gaming bij Jumpskillz Purmerend

Jumpskillz in Purmerend is niet alleen een trampolinepark, maar ook een geweldige plek om te genieten van VR-gaming. Met verschillende VR-stations en een groot scala aan games, is er voor elk wat wils. Of je nu wilt racen in een virtuele wereld, zombies wilt neerschieten of een spannend avontuur wilt beleven, Jumpskillz heeft het allemaal. Spellen zijn er voor kinderen vanaf 7 jaar.
Je kinderfeestje vier je ook bij JumpSkillz Purmerend.

Meer informatie

VR Escaperoom bij Forttreffelijk in Markenbinnen

Als je van spannende en uitdagende avonturen houdt, dan is de VR Escaperoom bij Forttreffelijk in Markenbinnen een absolute aanrader. Stap in de virtuele wereld en werk samen met je team om puzzels op te lossen, aanwijzingen te vinden en te ontsnappen uit de meest intrigerende virtuele kamers. Deze VR Escaperoom biedt een unieke en meeslepende ervaring die je niet snel zult vergeten. Leeftijdadvies is wel vanaf 14+ jaar.
Bij Forttreffelijk in Markenbinnen kan je ook je kinderfeestje vieren.

Meer informatie

----------

VR_ThePlayground_Amsterdam

VR in Amsterdam

Virtual Reality wereld bij The Park Playground Amsterdam

The Park Playground in Amsterdam is een van de meest populaire VR-arcades in Noord-Holland. Met een breed scala aan VR-games en ervaringen, is het de ideale plek om te genieten van een dag vol virtueel plezier. Of je nu wilt racen, schieten, vliegen of gewoon wilt ontspannen in een virtuele omgeving, The Park Playground heeft voor elk wat wils. Stap binnen en laat je verrassen door de ongelooflijke mogelijkheden van VR. Er zijn speciale VR spellen voor kinderen; Mask of The Pharaoh (7+ jaar) en De Mol (9+ jaar).
Bij VR The Park Playground Amsterdam kan je ook VR kinderfeestjes vieren.

Meer informatie

VR Gaming bij A'DAM VR Game Park Amsterdam Noord

Kinderen vanaf 8 jaar kunnen bij A'DAM VR Game Park terecht voor een te gekke VR Experience. Je kan hier vrij rondlopen in een van de 4 spellen die je kiest. Ga samen met je vrienden zombies neerschieten, ontsnap uit een vervloekt piratenschip of ga op familieavontuur! Er zijn ook speciale virtual reality game pakketten, eventueel inclusief drankjes. Bijvoorbeeld de Zombie Shooter in combinatie met andere spellen.

Koop je tickets!

----------

VR_Coronel_Huizen

VR in Gooi & Vechtstreek

VR Experience bij Coronel Adventure in Huizen

Coronel Adventure in Huizen biedt een unieke VR-ervaring die je hart sneller doet kloppen. Met hun geavanceerde VR-systeem en adrenaline-pompende games, is dit de ideale plek voor avontuurlijke gamers. Of je nu wilt racen op een virtueel circuit, zombies wilt neerschieten of jezelf wilt onderdompelen in een virtuele wereld, Coronel Adventure heeft het allemaal. Durf jij de uitdaging aan te gaan? Adviesleeftijd is voor kinderen vanaf 10 jaar.
Bij Coronel Adventure in Huizen kan je leuke kinderfeestjes vieren.

Meer informatie

----------

Tips voor VR-ervaringen met kinderen

Als je van plan bent om VR-ervaringen met kinderen te proberen, zijn hier enkele tips om ervoor te zorgen dat ze een veilige en leuke ervaring hebben:

  • Zorg voor voldoende toezicht - Houd altijd een oogje in het zeil terwijl kinderen VR gebruiken om ervoor te zorgen dat ze veilig blijven en zich bewust zijn van hun omgeving.
  • Kies geschikte games en ervaringen - Zorg ervoor dat de games en ervaringen die je kiest geschikt zijn voor de leeftijd van de kinderen. Vermijd gewelddadige of enge games en kies in plaats daarvan voor leuke en educatieve ervaringen.
  • Beperk de speeltijd - VR kan erg meeslepend zijn, dus zorg ervoor dat kinderen regelmatig pauzes nemen om hun ogen te laten rusten en te voorkomen dat ze te lang spelen.
  • Pas de headset goed aan - Zorg ervoor dat de VR-bril goed is aangepast aan het hoofd van het kind, zodat het comfortabel en veilig kan worden gedragen.

Met deze tips kun je ervoor zorgen dat kinderen veilig en verantwoord kunnen genieten van de wereld van VR.

Omarm de wereld van VR in Noord-Holland

Er zijn dus in Noord-Holland genoeg leuke bestemmingen voor liefhebbers van VR. Met een breed scala aan VR-arcades, games en ervaringen, is er voor elk wat wils. Stap in de virtuele wereld en laat je verrassen door de ongelooflijke mogelijkheden van VR. Of je nu een ervaren gamer bent, een kinderfeestje wilt organiseren of gewoon op zoek bent naar een leuke en unieke ervaring met de familie, de VR Experiences in Noord-Holland zullen je niet teleurstellen. Dus waar wacht je nog op? Stap in een wereld van verwondering en beleef onvergetelijke VR-belevenissen in Noord-Holland!

Footer_GoKids_Charlotte_Wendy

Heb jij nog een leuke tip die hier niet bij staat? Geef dit dan door via noord-holland@go-kids.nl en dan gaan we kijken of we deze erbij kunnen zetten en zo ook andere ouders hiermee inspireren!

Log In