Kom racen bij Racesquare in Alkmaar
Noorderkade 171, 1823 CJ Alkmaar

Kom naar de grootste race experience in Alkmaar. Racesquare Alkmaar heeft maar liefst 1.000m2 aan racesimulatoren. Hier race jij over alle Formule 1 circuits van de wereld!

Racesquare Alkmaar

Houd jij van Formule 1 (en ben je fan van Max Verstappen) en van race-games? Dan moet je zeker bij Racesquare Alkmaar langs komen om een sim-race te doen. Maar liefst 60 racesimulatoren staan op jouw te wachten. In een uur tijd kan je samen met 19 andere coureurs deelnemen aan een vrije training, kwalificatie en hoofdrace!

Virtuele pitstraat met Tom Coronel

Race-ervaring heb je niet perse nodig. Er staat altijd een persoonlijke marschall voor je klaar en Tom Coronel spreekt je toe vanuit de virtuele pitstraat.

Unieke Formule 1 ervaring

Wil je Formule 1 kijken op een groot scherm? Ook dat is mogelijk bij racesquare Alkmaar.

Kids & Family races

Voor gezinnen met jonge coureurs zijn er speciale Kids & Family races tegen een lager tarief. Met een aangepast programma en 2 kortere races (in plaats van 1 lange) is dit programma beter op kinderen afgestemd. Elke woensdag- en vrijdagmiddag en zaterdag- en zondagochtend is dit programma te reserveren. Tijdens vakanties zelfs van maandag t/m vrijdag van 13.00-18.00 uur en ook de zaterdag- en zondagochtend.

Jouw verjaardagsfeestje bij Racesquare

Vier jouw verjaardag in stijl bij Racesquare Alkmaar. Met jouw vrienden en vriendinnen (tussen 8 en 14 jaar) gaan jullie natuurlijk lekker racen. Er staat ook een eigen tafel voor jullie klaar als jullie even rust hebben.

Kinderfeestje boeken?

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Alkmaar & Noordkop!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Alkmaar & Noordkop
(@gokidsalkmaarennoordkop)

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor