Zwembad Leeghwaterbad Purmerend  

Leeghwaterpark 1, 1445RA Purmerend

  Het moderne zwembad Spurd-Leeghwaterbad heeft vier zwembaden onder één dak. Buiten vind je bovendien een grote zonneweide met een peuterbad.

  Zwemmen in het Leeghwaterbad

  In het Leeghwaterbad kun je vooral op zondagochtend heerlijk gaan zwemmen met je gezin. Er zijn bovendien allerlei aqualessen, zoals AquaFun en AquaBootcamp voor de kinderen. Met je kleintje kun je er heerlijk meedoen met BabyPeuterZwemmen, zooo fijn! En natuurlijk daarna de zwemlessen waarmee jouw kind begeleid wordt naar het zwemdiploma.

  Aquadisco en kinderfeestjes

  Elke maand houden ze bij het Leeghwaterbad de populaire Aquadisco! Heerlijk swingen en zwemmen, dat is één groot feest voor kids. Oók supergeschikt als feest voor als je oudere kind jarig is. Natuurlijk kun je ook op een ander moment gaan vrijzwemmen om een kinderfeestje te vieren. 

  Leeghwaterpark in Purmerend

  Je vindt dit fijne zwembad aan de rand van het Leeghwaterpark in Purmerend. In dat park kun je ook naar de grote speeltuin De Speelkraam en naar Kinderboerderij De Ridder.

  Benieuwd naar de leukste tips voor uitjes in het weekend of de vakanties in de regio? GRATIS in je mail: schrijf je in voor de Weekendtips & Specials van Go-Kids Zaanland!

  Adres

  • Adres: Leeghwaterpark 1
  • Stad:  Purmerend
  • Land:  NL
  • Postcode:  1445RA