Coronel = FUN in Huizen
Havenstraat 295, 1271GD Huizen

Bij Coronel in Huizen is zoveel te doen! Karten, lasergamen, klimmen in het indoor klimbos, glow midgetgolf en een coole VR Arcade... hier hoeft niemand zich te vervelen.

Karten bij Coronel

We kennen de heren Tim en Tom Coronel natuurlijk van het autoracen, de basis van het centrem is dan ook een hele toffe kartbaan met elektrische karts.


Alles over het karten

Lasergamen in Huizen

Auto's vind je ook in de duistere Lasergame Arena - waar je rondrent tussen de autowrakken en op zoek gaat naar je tegenstander met je high-tech lasergun.

Alles over het Lasergamen

Coronel Adventure Klimbos

Het Coronel Fun Center heeft een waanzinnig tof indoor klimbos - het grootste van Europa. Daar kun je onafhankelijk van het weer altijd een klimuitje plannen met 40 hindernissen tot 10 meter hoogte. Geschikt voor kids vanaf 8 jaar en 1.30 meter.

Alles over het Klimbos

Glow midgetgolf

Het parcours van Glow in the dark Midgetgolf bij Coronel heeft 18 holes in verschillende thema's. Ga vanuit de jungle naar de planeten, van de ijstijd naar de onderwaterwereld en eindig in de Avatar zone. Lukt het jou om in zo min mogelijk slagen de 18 holes baan te doorlopen? Leuk met kids vanaf 4 jaar!

Alles over Glow Midgetgolf

VR Arcade

Nieuw in 2021 is de supercoole VR Arcade! Gewapend met een VR bril, rugzak en een geweer stap je in een 200m2 virtuele wereld en is het aan jou en je team om samen de missie succesvol te volbrengen. Zombies verslaan... geschikt voor 2 tot 5 spelers vanaf 10 jaar.

Meer over de VR Arcade

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio's in Noord-Holland!
(Noordkop, Alkmaar, Westfriesland, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam en Gooi & Vechtstreek)

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook op social media

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor