Wat leuk dat je op de website van Go-Kids Zaanland bent! Hier vind je allerlei leuke dingen die voor gezinnen te doen zijn in deze regio. De leukste uitjes, activiteiten, kinderfeestjes en clubs - handig toch?

De regio Zaanland - daarin horen bij ons natuurlijk de Zaanstreek met Zaandam en omliggende gemeenten, maar ook Edam/Volendam, Monnickendam, Purmerend - en aan de andere kant van Zaanstad bijvoorbeeld Beverwijk en de andere plaatsen in Midden-Kennemerland. We zeggen ook weleens : de strook boven Amsterdam van Wijk aan Zee tot Castricum en van Marken tot Warder - en alles dat daartussen ligt.

Er is in onze regio van alles te doen voor gezinnen met kinderen - kijk maar eens in onze Agenda of bij de Uitjes. Onder Kinderfeestjes vind je de leukste verjaardagspartijtjes voor jouw zoon of dochter. En onder Clubs allerlei ideetjes voor een nieuwe hobby!

Heb je tips om onze website aan te vullen? Aarzel niet en laat het ons weten!

Blog!

De leukste kinderfeestjes in Uitgeest, Beverwijk, de Zaanstreek en De Rijp

De leukste kinderfeestjes in Uitgeest, Beverwijk, de Zaanstreek en De Rijp

Er is er één jarig, hoera hoera.... is jouw zoon of dochter bijna jarig of misschien net jarig geweest? Dan kun je vast wel wat inspiratie gebruiken voor een tof kinderfeestje! Die inspiratie vind je natuurlijk altijd bij Go-Kids, en hieronder komen de leukste feestjes in Uitgeest, Beverwijk, de Zaanstreek en De Rijp langs. Voor nog meer ideetjes voor de fijnste partijtjes kijk je ook in ons complete overzicht van kinderfeestjes in de regio... ik wens je veel plezier met kiezen en alvast een heel fijn feestje!Groetjes,Anneke De leukste kinderfeestjes in Midden-KennemerlandHeerlijk indoor spelen bij een Monkey Party bij Monkey Town...

Lees verder
guesthouse hotel