Wat leuk dat je op de website van Go-Kids Zaanland bent! Hier vind je allerlei leuke dingen die voor gezinnen te doen zijn in deze regio. De leukste uitjes, activiteiten, kinderfeestjes en clubs - handig toch?

De regio Zaanland is onze afkorting voor Zaanstreek-Waterland. In onze regio vallen niet alleen de Zaanstreek met Zaandam en omliggende gemeenten, maar ook Edam-Volendam, Monnickendam (Waterland), Purmerend, de Beemster en Landsmeer.

Er is in onze prachtige regio van alles te doen voor gezinnen met kinderen - kijk maar eens in onze Agenda of bij de Uitjes. Onder Kinderfeestjes vind je de leukste verjaardagspartijtjes voor jouw zoon of dochter. En onder Clubs allerlei ideetjes voor een nieuwe hobby!

Heb je tips om onze website aan te vullen? Aarzel niet en laat het ons weten!

Blog!

Magic Circus: de magie van de kinderlach

Magic Circus: de magie van de kinderlach

Eigenlijk zou ik gisteren met m'n jongste zoon naar de voorstelling van Magic Circus in Zaandam gaan. We hadden al geparkeerd, gingen eerst even wat drinken in de stad. Door een flinke storm staken we over van De Burcht richting het Zaantheater: wat ging het tekeer daar zeg met de wind! Niet verrassend dan ook dat ik een telefoontje kreeg.. de voorstelling was afgelast. Bijzonder jammer maar helemaal logisch: veiligheid gaat voor alles natuurlijk.Zaandam loopt warm voor Magic CircusVandaag mochten we dan in de herkansing. Nog steeds prutweer maar gelukkig niet de windstoten waardoor deze zondag het Zuiden van het...

Lees verder
Linda foundation