Wat leuk dat je op de website van Go-Kids Zaanland bent! Hier vind je allerlei leuke dingen die voor gezinnen te doen zijn in deze regio. De leukste uitjes, activiteiten, kinderfeestjes en clubs - handig toch?

De regio Zaanland - daarin horen bij ons natuurlijk de Zaanstreek met Zaandam en omliggende gemeenten, maar ook Edam/Volendam, Monnickendam, Purmerend - en aan de andere kant van Zaanstad bijvoorbeeld Beverwijk en de andere plaatsen in Midden-Kennemerland. We zeggen ook weleens : de strook boven Amsterdam van Wijk aan Zee tot Castricum en van Marken tot Warder - en alles dat daartussen ligt.

Er is in onze regio van alles te doen voor gezinnen met kinderen - kijk maar eens in onze Agenda of bij de Uitjes. Onder Kinderfeestjes vind je de leukste verjaardagspartijtjes voor jouw zoon of dochter. En onder Clubs allerlei ideetjes voor een nieuwe hobby!

Heb je tips om onze website aan te vullen? Aarzel niet en laat het ons weten!

Blog!

Winnaars van het Prijzenfestival van Go-Kids Noord-Holland

Winnaars van het Prijzenfestival van Go-Kids Noord-Holland

Het weekend van het Prijzenfestival ligt alweer een paar dagen achter ons. Het was een heerlijk weekend met twee heel verschillende maar allebei superleuke evenementen. We kunnen terugkijken op twee topdagen waarop we heel veel ouders hebben gesproken over Go-Kids. De meesten wilden ook wel kans maken op onze fantastische prijzen, dus hadden we veel inschrijvingen. In totaal, op de evenementen en digitaal, waren er bijna 500 deelnemers!Family Festival HoornOp het Family Festival Hoorn in IJsbaan De Westfries was het vrij rustig, maar de gezinnen die er waren hadden het bijna allemaal enorm naar hun zin. Er was heel veel...

Lees verder
guesthouse hotel