Wat leuk dat je op de website van Go-Kids Zaanland bent! Hier vind je allerlei leuke dingen die voor gezinnen te doen zijn in deze regio. De leukste uitjes, activiteiten, kinderfeestjes en clubs - handig toch?

De regio Zaanland is onze afkorting voor Zaanstreek-Waterland. In onze regio vallen niet alleen de Zaanstreek met Zaandam en omliggende gemeenten, maar ook Edam-Volendam, Monnickendam (Waterland), Purmerend, de Beemster en Landsmeer.

Er is in onze prachtige regio van alles te doen voor gezinnen met kinderen - kijk maar eens in onze Agenda of bij de Uitjes. Onder Kinderfeestjes vind je de leukste verjaardagspartijtjes voor jouw zoon of dochter. En onder Clubs allerlei ideetjes voor een nieuwe hobby!

Heb je tips om onze website aan te vullen? Aarzel niet en laat het ons weten!

Blog!

Voorjaarsvakantie 2019 in het Scheepvaartmuseum

Voorjaarsvakantie 2019 in het Scheepvaartmuseum

Zoals in elke schoolvakantie is er ook in deze Voorjaarsvakantie weer van alles te beleven voor kinderen in het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Buiten de familietentoonstellingen waar je altijd van kunt genieten zijn er elke dag veel extra activiteiten met het thema 'Anders kijken'. Anders kijken in het ScheepvaartmuseumZie ik wat jij ziet? Zie ik iets anders als ik met muziek kijk? Lekker naar een animatiefilm kijken kan ook! En kan ik tekenen wat ik zie, zonder te kijken? Machtig interessante vragen waar de kinderen in deze vakantie in het Scheepvaartmuseum mee aan de slag kunnen. Speciale activiteiten in dit thema:Muziek op...

Lees verder
Linda foundation