Wat leuk dat je op de website van Go-Kids Zaanland bent! Hier vind je allerlei leuke dingen die voor gezinnen te doen zijn in deze regio. De leukste uitjes, activiteiten, kinderfeestjes en clubs - handig toch?

De regio Zaanland - daarin horen bij ons natuurlijk de Zaanstreek met Zaandam en omliggende gemeenten, maar ook Edam/Volendam, Monnickendam, Purmerend - en aan de andere kant van Zaanstad bijvoorbeeld Beverwijk en de andere plaatsen in Midden-Kennemerland. We zeggen ook weleens : de strook boven Amsterdam van Wijk aan Zee tot Castricum en van Marken tot Warder - en alles dat daartussen ligt.

Er is in onze regio van alles te doen voor gezinnen met kinderen - kijk maar eens in onze Agenda of bij de Uitjes. Onder Kinderfeestjes vind je de leukste verjaardagspartijtjes voor jouw zoon of dochter. En onder Clubs allerlei ideetjes voor een nieuwe hobby!

Heb je tips om onze website aan te vullen? Aarzel niet en laat het ons weten!

Blog!

Alone@Home in het theater - net zo leuk als Home Alone?

Alone@Home in het theater - net zo leuk als Home Alone?

Sinterklaas wilde mijn jongens van 12 en 14 jaar best iets geven - maar dan geen online gametegoed of iets anders digitaals. Daarom besloot hij te gaan voor theaterkaartjes: de vrijdag na 5 december kwam Matzer Theaterproducties naar Theater de Purmaryn in Purmerend met de try-out van de voorstelling Alone@Home. De voorstelling zou gebaseerd zijn op de Home Alone - films. Laten mijn boys nou dól zijn op Home Alone, zeker in de periode voor Kerst! Kortom: goed cadeau van Sint vond ik.Door: Anneke Ranzato - Go-Kids ZaanlandMijn jongens met en zonder theaterliefdeVoordat ik over de voorstelling vertel is het...

Lees verder
guesthouse hotel