Lieve allemaal, voordat ik straks om 21.00 uur de laatste winnaar bekend maak voor de feestmaand, wil ik graag alle bedrijven die hebben meegewerkt aan deze maand bedanken! Zonder deze toppers was de feestmaand niet mogelijk geweest. Daarnaast wil ik graag jullie, lieve volgers bedanken voor alle leuke berichten en het vertrouwen in GO-Kids! De verschillende bedrijven hebben elke dag hun best gedaan om jullie te voorzien van te gekke activiteiten. Ik wil jullie dan ook vragen om deze bedrijven te helpen. Zij hebben hebben jullie nu zo hard nodig! Je kunt bijvoorbeeld bij sommige bedrijven alvast een jaarkaart kopen of een cadeaubon. Alle beetjes helpen nu. Wil je liever niet financieel helpen? Doe dan een rondje Facebook of Instagram en volg je favoriete activiteit. Ook dan help je bedrijven te groeien. 💕 Zij zorgen er normaal altijd voor om ons een leuke dag te bezorgen.. Het is nu tijd dat wij iets voor hen terug doen!
 
Ik heb ondanks deze gekke periode een onwijs tof jubileum gehad en wil jullie allemaal bedanken voor het meevieren. Alle prijswinnaars: nogmaals gefeliciteerd! 🎉

Hieronder vind je hoe je jouw favoriete bedrijven kunt helpen 👇🏼

Klimbos Veluwe
Koop voor jezelf of iemand anders een klimcadeau! Super leuk om te geven, maar natuurlijk al helemaal leuk om te krijgen. Met wie ga jij in de bomen slingeren als we weer naar buiten mogen? Koop hier je Klimkado voor Klimbos Veluwe! Uiteraard kun je Klimbos Veluwe ook steunen door ze te volgen op Facebook!

Europarcs Resort Veluwemeer
Boek alvast je vakantie bij Europarcs Resort Veluwemeer in Nunspeet! Wil je een echt vakantie gevoel? Dan ben je bij Europarcs aan het juiste adres. Daarnaast is Europarcs Veluwemeer een ideale plek voor gezinnen! Klik hier om alvast een boeking te doen.  Ook kun je Europarcs Resort Veluwemeer volgen op Facebook of wellicht ben je er geweest en wil je een leuke recensie plaatsen? Ook dan help je je favoriete bedrijf
 te groeien!

Events op de Veluwe in Voorthuizen
Ben je op zoek naar een leuk uitje met je gezin? Je kunt nu terecht bij Events op de Veluwe voor een leuk dagje buggy rijden! Maar ook kun je Events op de Veluwe helpen door alvast je kinderfeestje voor bijvoorbeeld september of oktober te boeken! Je kunt er ongelofelijk veel en toffe feestjes vieren zoals, een pizzyparty of een kidshightea!
Ook kun je Events op de Veluwe volgen op Facebook en/of Instagram!

Recreatiepark De Boshoek
Boek nu een verblijf bij Recreatiepark de Boshoek in Voorthuizen! Er is in de meivakantie een corona-proof animatieprogramma samengesteld, zodat je toch een onvergetelijk en relaxt verblijf hebt. Je kunt een last-minute boeken, maar uiteraard kun je ook alvast voor de zomervakantie een verblijf boeken.  Ben je benieuwd naar wat er allemaal te beleven is bij De Boshoek? Wij schreven er een blog over! Uiteraard kun je De Boshoek ook volgen op Instagram en/of Facebook!


Monkey Town Apeldoorn
Je kunt Monkey Town Apeldoorn steunen door alvast een 10-rittenkaart te bestellen! Een 10 rittenkaart koop je al voor €59,-! Dat betekent ook nog eens een leuke korting! De entree is dan namelijk € 5,90 i.p.v. € 7,95 per kind. Een 10-rittenkaart voor Monkey Town kun je per mail bestellen via apeldoorn@monkeytown.eu. Uiteraard kun je Monkey Town ook volgen op Instagram en/of Facebook! Kun je overigens Monkey Kidz TV al? Speciaal voor deze tijden heeft Monkey Town een online programma gemaakt met Joris, Oehlie en Rogier de Avonturier! 

Bezoekerscentrum Nunspeet
Steun Bezoekerscentrum door natuurfan te worden! Dit kan al vanaf 12,50 per jaar! Ook kun je Bezoekerscentrum Nunspeet helpen door een vrijwillige bijdrage/donatie te doen. Heb je de leuke cadeaupakketten overigens gezien die Bezoekerscentrum langs de deuren brengt? Voor een paar euro kun je al zo'n pakket bij iemand laten bezorgen en in Nunspeet bezorgen ze zelfs gratis! Er zijn verschillende pakketten te verkrijgen, zoals een bouwpakket om je eigen vogelhuisje te knutselen! Volg Bezoekerscentrum Nunspeet op Facebook en/of Instagram om op de hoogte te blijven van alle leuke pakketten! 
 
United DJ School
Afgelopen week heeft DJ Chiel een online DJ workshop voor beginners gegeven! Het was een super toffe workshop met allerlei handige tips en tricks. Heb je de workshop gemist? Geen probleem! Je kunt de livestream hier terug kijken. Volg ook het Youtubekanaal van United DJ School 
voor nog meer toffe video's! Wil je een uniek kinderfeestje geven? Dan kun je ook vast je kinderfeestje boeken voor bijvoorbeeld september of oktober! Ook kun je United DJ School helpen door ze te volgen op Instagram en/of Facebook! 



De Koperen Ezel
De Koperen Ezel heeft onze steun nu heel hard nodig! Hoe kun je helpen? Steun en help De Koperen Ezel door alvast een jaarkaart aan te schaffen of een donatie te doen. Een jaarkaart kost maar €35,- voor het hele gezin, inclusief opa's en oma's! Je helpt deze organisatie er enorm mee! Hoe kun je zo'n jaarkaart aanschaffen? Maak kans €35,- over naar NL71ABNA0849956544 met als vermelding jaarkaart en uw naam en adres, stuur een mailtje naar info@koperenezel.nl met je adres gegevens en stuur een bewijs van overschrijving mee. De jaarkaart wordt dan per post naar je gestuurd. Ook kun je eten voor de dieren komen brengen naar De Koperen Ezel! Vergeet ze niet te volgen op Instagram en/of Facebook! 

Ben je op zoek naar een heerlijk verblijf om helemaal tot rust te komen met je gezin? Boek dan alvast een verblijf bij Landal Rabbit Hill! Niet alle faciliteiten zijn open, maar er is genoeg om er toch een heerlijk verblijf van te maken! Zo is het Fun en entertainment team te zien op Landal TV met allerlei leuke en educatieve programma's. Kids kunnen tijdens hun verblijf of thuis aan de slag met fantastische knutsels, heerlijke recepten, genieten van voorleesmomenten met Bollo en nog véél meer! Uiteraard kun je Landal Rabbit Hill ook volgen op Instagram of Facebook!

De Roosendaal kun je steunen door alvast een 10-rittenkaart aan te schaffen voor maar €35,-, ook kun je ervoor kiezen om alleen een entreebewijs online te bestellen! Gun je iemand een super leuk uitje? Dan is de Speel & Beleefboerderij De Roosendaal in Putten een echte aanrader! Uiteraard kun je De Roosendaal ook volgen op Facebook!

Steun Street Jump Apeldoorn door alvast een 10-rittenkaart te bestellen! Voor een 10-rittenkaart betaal je €84,95. Je krijgt dan een leuke korting want met een 10-rittenkaart kost één uur jumpen nu €8,49 in plaats van €9,95! Een 10-rittenkaart voor Monkey Town kun je per mail bestellen via apeldoorn@streetjump.eu. Ook kun je Street Jump Apeldoorn steunen door ze te volgen op Facebook en/of Instagram

Klimbos Ermelo
Wil je Klimbos Ermelo steunen? Bestel dan een cadeaubon voor het Klimbos! Deze cadeaubon is een ideaal cadeau voor een verjaardag of om zomaar te geven! Ook kun je alvast een bon aanschaffen voor een kinderfeestje! Je kunt Klimbos Ermelo ook steunen door ze te volgen op Facebook!
 
Gezinspark 't Smallert
In deze tijden kun je bij Gezinspark 't Smallert heerlijke vispakketten bestellen of laten bezorgen in de gemeente Epe! Kom je uit een andere gemeente? Dan kun je je bestelde vispakket afhalen! 

(Zalm)forel&asperges pakket: €28,50
De gerookte (zalm)forelfilet gaat heel goed samen met asperges. En het is een lokaal pakket. Gerookte (zalm)forel en huisgemaakte remouladesaus van ’t Smallert, asperges en geschrapte kriel van Bouwmeester Buitengewoon Vers Vaassen, eitjes van De Zwaan uit Emst en Apeldoorns witbier van Veluwse Schavuyt. Let op: tot zaterdag 12.00 uur te bestellen i.v.m. de voorraad en openingstijden van onze versleveranciers!
Koningsdag borrelplank: €25
Nu we massaal Koningsdag thuis gaan vieren is het tóch leuk om even op Willem-Alexander te proosten... Daarom bezorgt 't Smallert maandagochtend een heerlijke borrelplank bij jou aan huis. Proosten doe je met 2 amberbiertjes en 2 IPA-biertjes van Veluwse Schavuyt. Verder lekker smullen van onze koud- en warm gerookte forel, gerookte zalmforel en huisgemaakte borrelsalade. Toastjes en stokbrood doen we er ook bij. Helemaal compleet, alleen zelf een leuke plank tevoorschijn toveren! 😉
OMEGA-3 pakket: € 25
Verse (zalm)forelfilet, warm gerookte forel, koud gerookte forel en gerookte paling. De gevacumeerde gerookte vis is een tijdje houdbaar in de koelkast en de verse vis kan eventueel ingevroren worden. Goed voor de weerstand!

Bestellen? Dat kan via 0578-661621, bestelling@smallert.nl of de chat van de Facebookpagina. 't Smallert stuurt je een Tikkie en levert op de door jou gewenste dag bij je aan huis in de Gemeente Epe. Afhalen kan natuurlijk ook, wel van tevoren bestellen!

Koop online alvast entreetickets voor het Oude Ambachten en Speelgoed Museum in Terschuur! Super leuk om te geven, maar natuurlijk helemaal leuk om te krijgen! Herleef de tijden van vroeger met je gezin! Een super tof en educatief uitje! Ben je benieuwd naar onze ervaring? We hebben een blog geschreven over ons bezoek aan het Oude Ambachten & Speelgoed Museum! Ook kun je het Museum steunen door ze te volgen op Facebook en/of Instagram

De bouw van de wildwaterbaan is in volle gang! Wij kunnen niet wachten tot het zwembad weer open is en we heerlijk kunnen zwemmen bij Bosbad Putten! Help je mee Bosbad Putten te laten groeien? Volg ze dan op Facebook en/of Instagram
 
Wil je Museum Elburg steunen? Dan kan! Word lid van de Vereniging van Vrienden en steun Museum Elburg met 12,50 per jaar! Ook kun je Museum Elburg natuurlijk volgen op Instagram en/of Facebook!
Wil je er even tussenuit met je gezin?  Boek dan alvast je verblijf bij Landal Heideheuvel! Niet alle faciliteiten zijn open, maar er is genoeg om er toch een heerlijk verblijf van te maken! Zo is het Fun en entertainment team te zien op Landal TV met allerlei leuke en educatieve programma's. Kids kunnen tijdens hun verblijf of thuis aan de slag met fantastische knutsels, heerlijke recepten, genieten van voorleesmomenten met Bollo en nog véél meer! Uiteraard kun je Landal Heideheuvel ook volgen op Facebook!

Bij CODA kun je nu terecht voor de CODA afhaalbieb! Ook kun je helpen om CODA Junior te versieren door samen een toffe slinger te maken. Wil je weten hoe? Klik dan hier! Uiteraard kun je ook CODA volgen op Facebook en/of Instagram! 

JouWMoment
Ben je in verwachting? Of ken je iemand die in verwachting is? Ben je op zoek naar een familieshoot of een raamshoot om deze bijzondere tijd vast te leggen? Boek dan een fotoshoot bij JouWMoment! Uiteraard kun je JouWMoment ook volgen op Facebook en/of Instagram
 

SUPPORT YOUR LOCALS! 

 

Veel liefs,
Lisanne