Landal Rabbit Hill

Op Landal Rabbit Hill in Uddel hoef je de deuren van je bungalow maar te openen en je ziet konijntjes huppelen. Dit ruim opgezette vakantiepark ligt midden op de Veluwe, in het plaatsje Nieuw Milligen. De perfecte uitvalsbasis voor vele (dag)attracties in de omgeving van Apeldoorn. Ook je kinderen staan te springen om naar het overdekt zwembad of indoorspeelparadijs te mogen gaan. In de zomer kun je ook in het openluchtzwembad terecht, met een heerlijk peuterbad voor de kleintjes. Voor de sportieve parkbezoekers is er een tafeltennistafel, tennisbaan, speel-/sportveld en een midgetgolfbaan. Echt even helemaal tot rust komen? Op afspraak kun je op het park terecht voor diverse beautyarrangementen of sportmassage. Op het park kun je natuurlijk ook een hapje eten in de Brasserie of iets afhalen bij Take Away, afhaal- en snackshop.

Bollo Club 

Landal Rabbit Hill heeft het gehele jaar een entertainment programma onder leiding van een hartelijk recreatieteam. Ons Fun & Entertainment-team zorgt voor een onvergetelijke vakantie voor jou en de kids: heerlijk knutselen in de Bollo Club, wild speuren met de boswachter, dansen tijdens het kinderdansfeest en bij mooi weer een ware show in het openluchttheater! Download de Landal-app en selecteer Rabbit Hill en ontdek voor uw dagje uit of vakantie al het park en de aankomende activiteiten.

Activiteiten 
- Kids & Running Track
- Bowlingbanen
- Poolbiljar
- Indoorspeel paradijs
- Skelters
- Fietsen
- Bolderwagens
- Lasergamebaan
- Midgetgolfbaan
- Speel-/sportveld
- Tafeltennistafel (buiten)
- Tennisbaan All-weather Hardcourt
- Tokkelbaan

Beauty & Massage 

Kom even helemaal tot rust in de Beautysalon. Geniet van een moment voor jezelf. Op woensdagavond en zaterdag kun je hier terecht voor een ontspannen schoonheidsbehandeling. Pure ontspanning tijdens de vakantie of gewoon een keertje tussendoor boek dan op de dinsdag een ontspannende massage. Met de keuze voor een korte of lange massage.

Restaurant De Brasserie

Kies iets lekkers van de kaart en laat je culinair verrassen door de lokale specialiteiten. Proost met elkaar op een gezellige vakantie of een heerlijke dagje uit!

Van ontbijt tot diner, bij ons kun je voor alle maaltijden, snacks en drankjes terecht. Limonade en een ijsje voor de kinderen in het indoorspeelparadijs, een snack en een borreltje op het terras aan de buitenspeeltuin