De Koperen Ezel

Voor kinderen is een dagje erop uit met een ezel een echt feest! Bij de Koperen Ezel kun je je een hele dag amuseren er is veel te doen! Voor twee euro kun je al heerlijk spelen in de speeltuinen, de skelterbaan en kijken bij alle dieren.

Ezel met huifkar

Tegen betaling kun je met een huifkar met een ezel ervoor op stap. Rustig door de weilanden wandelen, onderweg misschien wel picknicken, een waar avontuur! Ook super om te doen met een kinderfeestje. Ezels houden van aandacht en ze vinden het heerlijk om lekker geknuffeld en geaaid te worden. Voor elke ezel wordt dan ook een borstelset en lekkers meegegeven, zodat de kinderen hem lekker kunnen verwennen en verzorgen. Omdat de ezel wat langzamer loopt dan "grote mensen", kunnen de kinderen het tempo goed bijhouden. En als je dan toch moe wordt, is er dan iets mooiers denkbaar dan lekker op de rug van de ezel of in de huifkar verder te rijden?

Familie uitjes

Je kunt hier ook ideaal terecht met groeps- of familieuitjes. Naast het wandelen met een ezel kun je ook gaan steppen, rijden op grote familie skelters of wandelen op echte klompen.

Terras en speeltuin

Er is een buitenterras en een verwarmd binnen terras voor 80 personen waar u kunt genieten van een drankje en/of een hapje in ons eetcafé. De kids kunnen lekker spelen in de speeltuin of springen op het springkussen. Ook bij regen is het hier leuk!