Klimbos Veluwe

Klimbos VeluweBekijk foto's

Klimmen bij Klimbos Veluwe in Apeldoorn

Het enige Klimbos in Apeldoorn is het prachtige Klimbos Veluwe dat te vinden is in het mooie park Berg en Bos! Kies tijdens het klimmen zelf hoe hoog je wil gaan. Iedere route heeft een eigen moeilijkheidsgraad en er zijn maar liefst 9 verschillende routes! Keus genoeg dus en leuk voor jong en oud! 

100% veilig klimmen

Klimmen in het Klimbos is 100% veilig door het unieke zekersysteem, waardoor je continu gezekerd bent, daarnaast lopen er instructeurs rond die je helpen tijdens het klimmen.

Het Klimbos is super leuk voor kinderfeestjes, grote groepen of als gezellig uitje voor het hele gezin. Eén ding is in ieder geval zeker: het zal een belevenis worden om nooit te vergeten.

Go-Kids Vlog

Go-kids vlogster Zoë heeft Klimbos Veluwe in Apeldoorn getest! Ben je benieuwd naar haar ervaring? Kijk dan snel de video! 


Moon Trees bij Klimbos Veluwe

Ken je Moontrees al? Moontrees is het nieuwe outdoor spel van Klimbos Veluwe. Dit spel speel je in teams waarvoor minimaal 4 personen nodig zijn om het te kunnen spelen. Het doel is heel simpel: verzamel zoveel mogelijk grondstoffen! Hiervoor verover en verdedig je Moon Trees bomen en ga je met jouw team opzoek naar grondstoffen. Moon Trees is een super leuk spel voor het hele gezin!
Het spel duurt 1 uur en kost € 12,50 per persoon inclusief koffie, thee of limonade.

Wil je meer informatie? Klik dan hier!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor

Log In