Overnachten op Recreatiepark De Boshoek

Er even heerlijk tussenuit met je gezin, genieten van de omgeving op de prachtige Veluwe? Dat kan op Recreatiepark De Boshoek in Voorthuizen! Op Recreatiepark De Boshoek is het comfortabel verblijven in een van de accommodaties! Met een vakantie op 5 sterren Recreatiepark De Boshoek beleef je een unieke vakantie met gezin of hele familie! Met een groot aanbod aan accommodaties kies je jouw favoriete vakantiehuis voor groot of klein gezelschap: van hotelkamer en kamperen tot groepsvilla of wellness bij een vakantiehuisje! Kies een van de fiets- of wandelroutes en geniet van de prachtige kleuren, paddenstoelen die uit de grond schieten en het spotten van wilde dieren!

Familie bungalows

Recreatiepark De Boshoek heeft onwijs leuke familie bungalows! Deze bungalows zijn helemaal kindvriendelijk ingericht. Go-Kids mocht een nachtje komen logeren en schreef hier een blog over. Ben je benieuwd naar onze ervaring? Klik hier om de blog te lezen

Voor iedereen is er wat te beleven op het Recreatiepark. Voor de kids t/m 12 jaar is er elke schoolvakantie een goed gevuld animatieprogramma, er kan een potje midgetgolf gespeeld worden of een potje bowlen. Daarnaast kun je kennis met de mascottes Keessie en Willie! 

Klik hier voor meer informatie of direct een boeking te doen!