Vier je kinderfeestje met Events op de Veluwe in Voorthuizen
Wil je een kinderfeestje om nooit te vergeten? Vier dan jouw kinderfeestje in Voorthuizen met Events op de Veluwe. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor een top feestje voor jou en al jouw vriendjes en vriendinnetjes! Alle feestjes zijn met elkaar te combineren, dus kun je niet kiezen? Er is van alles mogelijk! Bekijk hier onder de mogelijkheden:

Bedrock Bowling + friet & snack

Een uurtje bowlen met voor- of achteraf een patatje met een snack naar keuze, onbeperkt ranja en een cadeautje. Gezellig een uur bowlen in onze bowlinggrot is gegarandeerd een feest, we zingen omdat je jarig bent, zetten gezellige muziek aan en natuurlijk mag de discoverlichting ook niet ontbreken. Tijdens het hele arrangement krijgen jullie onbeperkt ranja.

Lukt het niet om een strike te gooien? Dan zetten we de hekjes omhoog zodat de bal niet in de goot rolt. Daarna of juist daarvoor eet je lekker knapperige frietjes met een snack.

Het feest maken we compleet met een cadeautje!

Duur: 1 uur Bowlen en 1 uur patat eten
Aantal kinderen: minimaal 4
Kosten: € 9,50 per kind (€ 6,50 per volwassene)

High Tea met midgetgolfen of bowlen
Een Kids High Tea hoort natuurlijk alleen maar lekker te zijn en daar heeft onze kok zeker voor gezorgd! De High Tea bestaat uit een mini-hamburger, frietjes met mayonaise, een mini wrap van banaan gerold in pannenkoek met Nutella en een slushpuppy.

Duur: +/- 1 uur High Tea en 1 uur Bowlen of midgetgolfen
Aantal kinderen: minimaal 2
Kosten: € 13,50 per kind (€ 6,50 per volwassene)

Dolle Dino’s spektakel
Vind jij dino’s ook zo leuk? Ondanks dat ze ongeveer 65 miljoen jaren geleden zijn uitgestorven, weten we toch hoe ze er uit zien, knap he?! Dit komt doordat er botten en fossielen zijn gevonden.

Met jouw feestje gaan we jouw eigen dino-fossiel maken: Je eigen dino afdruk in zelf gemaakte deeg. Dat wordt een gezellige kliederboel. Terwijl het deeg hard wordt, gaan wij aan de slag met een dinomasker. Uiteraard mag een stoere dino tattoo niet ontbreken voordat je naar huis gaat!

Duur: +/- 1,5 uur
Aantal kinderen: minimaal 4
Kosten: € 9,50 per kind (€ 6,50 per volwassene)

Crazy Quad Festijn + friet & snack
Vanaf 4 jaar kunnen de kinderen quad rijden. Er zijn quads in diverse maten zodat iedere leeftijd plezier kan hebben. Na een korte instructie over veiligheid en behendigheid kunnen de kinderen het parcours op.

Duur: +/- 1 uur quad rijden, 15 minuten reistijd, 1 uur patat eten
Aantal kinderen: maximaal 5 kinderen en 2 quads (vanaf 4 jaar)
Vanaf 6 kinderen wordt er een toeslag berekend van € 45,- per quad
Kosten: € 24,50 per kind (€ 6,50 per volwassene)

Snoephuisje Smulfeest
Want feesten maakt dorstig! En voor iedereen is er een klein cadeautje.
Na het eten ben je klaar voor het echte werk! Knibbel, knabbel, knuisje, hoe mooi wordt jouw snoephuisje?

Duur: +/- 1 uur
Onbeperkt ranja
Aantal kinderen: minimaal 4
Kosten: € 9,75 per kind (€ 6,50 per volwassene)

Pizza Party
Terwijl je pizza gebakken wordt gaan we er voor zorgen dat je er als een echte pizzabakker uit komt te zien. Iedereen krijg een echte koksmuts, die je op je allermooist mag versieren. Alle koks klaar? Smullen maar! Dat is een feest, je lijkt nu wel haast een echte kok! Wanneer je klaar bent trakteren we nog op een cadeautje!

Duur: 1,5 uur
Aantal kinderen: minimaal 4
Kosten: € 10,50 per kind (€ 6,50 per volwassene)