Vakantiepark EuroParcs Resort Veluwemeer!

Ontdek het glinsterende water en het oer-Hollandsch landschap. Spetteren in het buitenzwembad, met de fiets de omgeving verkennen of leren zeilen... Bij EuroParcs Resort Veluwemeer in Nunspeet kan het allemaal!

Het uitzicht vanaf EuroParcs Resort Veluwemeer is adembenemend. Vanaf het zandstrand kunt u elk moment van de dag weer genieten van de horizon van water, velden en bossen. Maar het resort biedt meer, doordat het vlakbij Nunspeet ligt, met ruim 19.000 inwoners het grootste dorp van de gemeente.

Waterpret

Als het lekker weer is, is het buitenzwembad een prima plek om je te vermaken met een speciaal gedeelte voor de kleintjes, Koel lekker af in het frisse water, of neem plaats op de strandstoelen om van de zon te genieten!

Ook beschikt het resort over een eigen zandstrand. Door het ondiepe water kan iedereen hier veilig spelen. Wel worden er zwemvesten voor de kinderen verhuurd.

Activiteiten

Er zijn veel mogelijheden tot activiteiten op en rondom het resort. In een super recreatieve omgeving kun je er bovendien ook heel goed een dagje op uit.

Horeca

Met een restaurant, take away en ontbijtshop is er voor ieder wat wils te vinden op het resort. 

Europarcs resort Veluwemeer is dan ook een heerlijk park voor het hele gezin!