Speel- en Beleefboerderij "De Roosendaal"

Stap op de traptrekker en verken de speeltuin. Ontmoet anderen om mee te spelen. Geniet van het buiten zijn, het uitzicht over de weilanden en het contact met de dieren. Beleef het buitenleven en leer wat over de boerderij en de oorsprong van ons voedsel. Even uitrusten? Ontspan op de veranda of het terras met wat lekkers.

Dàt is Speel- en Beleefboerderij "De Roosendaal"

De boerderij is een neventak van boerderij "De Roosendaal", een agrarisch bedrijf met melkkoeien, kalfjes, zeugen met biggen en vleesvarkens. Daarnaast lopen er ook wat hobbydieren zoals pony's, kippen, ganzen en honden.

Op het terrein van de Speel- en Beleefboerderij vind je een klein gedeelte van onze boerderijdieren en wat dieren afkomstig van andere boerderijen. Daarbij is er een speeltuin met speeltoestellen zoals schommels, wipwappen, een zandbak, een springberg etc. Tussen de speeltoestellen door loopt een grote traptrekkerbaan. Met de traptrekker kun je zo het hele terrein verkennen.

Kinderen kunnen hier heerlijk spelen en wat leren over de boerderij. Er is voldoende zitgelegenheid en horeca aanwezig. Wil je even uitrusten van een fietstocht? Ook dan ben je van harte welkom!

Ook kun je terecht voor hele gave kinderfeestjes!

Klik hier voor meer informatie over kinderfeestjes!