50 verschillende trampolines in 10 area's! 

Trampoline park Street Jump in Apeldoorn is maar liefst 2.500 m2 met 50 verschillende trampolines en maar liefst 10 area's! Daarnaast is er een ruimte van 200 m2 waar een spannend VR spel gespeeld kan worden.

Stoere Club

Onder begeleiding van professionele jumpers kun je in 10 verschillende area’s jumpen met maar liefst 50 trampolines en verschillende niveaus is er voor iets wat wils. Daarnaast is er een big Airbag, een Jumpcaroussel en een groot Ninja Parcours. Voor, tijdens en na het jumpen kun je heerlijk chillen in het horeca gedeelte.

Kleine Jump-gasten

Wil je komen springen met kinderen jonger dan 7 jaar? Dat kan op vrijdag tussen 12.00 uur en 13.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Oudere kinderen hebben deze uren geen toegang tot het trampolinepark, zodat de allerkleinste lekker kunnen ravotten. Ouders en begeleiders zijn natuurlijk wel van harte welkom om mee te doen.

NERF Arena

Ken je NERF al? NERF is hét populaire schietspel van dit moment! Street Jump heeft hiervoor een arena van meer dan 150 m2 ingericht met toffe blacklights! Er kunnen per spel 10 personen tegen elkaar ‘strijden’ met een NERF pijltjesgeweer. De spelers (vanaf 7 jaar) krijgen naast het NERF geweer en uiteraard een veiligheidsbril.

VR Team Play

VR Arcade is een spannend spel voor kids vanaf 13 jaar. De spelers zijn militair bepakt met een virtual reality bril, geweer en backpack om samen zombies te verslaan. 


Check hier alles over de VR Arcade!