Smallertsweg 8, 8166 KD Emst

Kom een middagje vissen met kinderen bij Forellenkwekerij 't Smallert in Emst. In combinatie met het speelpark een perfect dagje uit.

Forellenkwekerij Nederland

't Smallert is de enige cultuurhistorische kwekerij in Nederland. De vissen zwemmen hier in het zuiverste sprengenwater, rechtstreeks uit de bossen van het Kroondomein. De vissen krijgen alle tijd en ruimte om te groeien. En ze worden gevoerd met korrels die veel mineralen en eiwitten bevatten. Door deze duurzame en ambachtelijke manier van kweken zorgt het Smallert ervoor dat er een topkwaliteit vis ontstaat.

De vissen van 't Smallert zijn bekroond met het keurmerk
''Erkend Veluws Streekproduct''

Kindervismiddag 't Smallert

Er worden met regelmaat kindervismiddagen georganiseerd, maar ook op reguliere openingstijden kun je onder begeleiding van een volwassene lekker komen vissen.

Kindervismiddag Smallert Emst

Met kinderen is de combi met Speelpark 't Smallert waar de visvijvers aan grenzen snel gemaakt. Echt heerlijk dagje even samen!

Onze Go-Kids reporters zijn al een dagje geweest. 

>> Kindervismiddag!

Viskraam Emst

Dagelijks wordt er verse vis verkocht bij 't Smallert. Smakelijke forellen en zalmforellen zijn vers verkrijgbaar voor in de pan, oven of voor op de barbecue. Of wat dacht je van een heerlijk gerookt visje?

Er zijn verschillende soorten vispakketten te bestellen. Ook leuk om bijvoorbeeld opa of oma een paket cadeau te doen.

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor