Ben je op zoek naar een overnachting die leuk is voor het hele gezin? Dan is De Boshoek echt iets voor jullie. Samen met mijn partner Jerry, ons zoontje Frey, mijn zus, mijn nichtje en haar vriendinnetje hebben wij dit vakantiepark getest! Mijn nichtje maakt samen met haar vriendinnetje een vlog van het vakantiepark. Ook deze is binnenkort te zien op de site van Go-Kids Veluwe!
We checken ons in bij de balie van het vakantie

park. Wat direct opvalt is dat er een echte kidscheck-in is. Alle kids krijgen een paspoort en we krijgen een spel mee om in de kidsbungalow te spelen. Wat een verwennerij, nu al!
We hebben een vol programma, dus snel gaan we met onze spulletjes naar de kidsbungalow. Wanneer we daar aankomen kijken we onze ogen uit. Wauw, een bungalow die helemaal ingericht is voor kinderen! Er zijn spelletjes, er hangt een vel papier op de muur waar je op mag kleuren, er zijn puzzels en in de kidsslaapkamer staat een echt huisje, waar de kinderen in kunnen slapen. Vol enthousiasme rennen de kinderen door het huis. “Wat groot, wat mooi”. De kinderen pakken direct stiften uit de kast en beginnen met kleuren op het papier dat de muren van de bungalow bedekt.

“We moeten gaan”  roep ik. Snel trekt   iedereen zijn jas aan om buiten een potje midgetgolf te spelen. Ook Frey waagt zich daaraan en gek genoeg doet hij het super goed! (met een klein beetje hulp van papa). Ook de meiden gaan fanatiek 

van start. Er wordt hardop geteld en flink geslagen. Ik mag de punten bijhouden en opschrijven. Het begint zacht te regenen wanneer we bij de laatste baan zijn aangekomen. Dit mag de pret niet drukken en fanatiek als we zijn gaan we gewoon door. Licht doorweekt komen we daarna aan bij eetcafé Western Plaza waar een heerlijke “kids high tea” op ons staat te wachten.


De meiden kijken met grote ogen naar al het lekkers dat er voor hun neus staat! De kidshigh tea is voor ieder kind, die van zoet maar ook van hartig houdt! Tijdens de hightea maak ik de prijsuitreiking bekend van het midgetgolfen. En geloof het of niet, Frey was toch echt dik de winnaar! Trots kijkt hij naar zijn puntenkaart en stopt een welverdiend frietje in zijn mond.


Na afloop van de high tea staat de volgende activiteit alweer op ons te wachten en dat is een potje bowlen! De bowlingbaan is in de kelder van eetcafé Western Plaza te vinden. Super handig! Snel trekken we allemaal bowlingschoenen aan om de baan op te gaan. Ook Frey gaat een potje bowlen samen met een beetje hulp van papa en mama. Hij vindt het fantastisch. De meiden vinden het bowlen leuk en hoe meer ballen zij mogen gooien, hoe fanatieker ze worden. Na het bowlen is ook mijn zus Nicoline aangekomen op het vakantiepark. Samen met haar lopen we naar het winkeltje bij de receptie om wat lekkere dingen te halen voor de film die vanavond op het programma staat. Onderweg naar de bungalow komen we nog een interactief geluidsspel tegen dat we, ondanks de regen fanatiek spelen.

Terug in het huisje kunnen we even lekker ontspannen en opwarmen. Frey vindt al snel de blokken en de meiden zijn alweer druk aan het kleuren. We maken vast de bedden op voor de nacht en maken ons klaar voor het diner in eetcafé Western Plaza. Aangekomen in het eetcafé is er genoeg keus voor kinderen. Ook staan er op de tafels kleurtjes, waarmee je je placemat kunt inkleuren. De kids hoeven zich dus niet te vervelen! Met onze buiken vol, na  de heerlijke maaltijd, gaan we terug naar de bungalow. Een avondje bankhangen, lekkere versnaperingen en Netflix wacht op ons.

De volgende ochtend zijn de meiden alweer vroeg druk aan het kleuren. Ook Frey heeft het nodige speelgoed uit de kasten getrokken. Wat een heerlijke plek voor kinderen! Vandaag gaan we naar de Funmix, maar eerst staat er bij Hotel De Boshoek een heerlijk ontbijt op ons te wachten. Van pannenkoeken tot ei, van ei tot brood, het was er allemaal, heerlijk!Na het ontbijt haasten we ons naar de Funmix, waar een aardige medewerker al bezig is om samen met kinderen dieren te maken van opgeblazen ballonnen. Ook wij sluiten aan bij het ballonvouwen en het ene fantasie dier naar het andere wordt gemaakt. Frey heeft inmiddels een fietsje gevonden waarmee hij door de ruimte sjeest. Er is van alles te doen in de Funmix: spelletjes spelen, knutselen, ballon vouwen en er draait vrolijke kindermuziek. De kinderen vermaken zich prima en vinden het dan ook jammer wanneer één van de vaders belt om ze op te komen halen.

Recreatiepark De Boshoek is een fantastische plek voor gezinnen! Er is genoeg te doen voor kinderen van alle leeftijden en ook voor de ouders is veel te beleven. Zo is er een sauna, een zonnebank, een kapper en zelfs een nagelstudio. De kinderbungalow is kindvriendelijk ingericht en een echte speelplaats voor kinderen, die ook voor (groot)ouders prima geschikt is!

We komen zeker snel nog eens terug! 

Wil je meer weten over De Boshoek of direct een overnachting boeken? 

Klik dan hier!

Veel liefs,
Lisanne 🧡
GO-Kids Veluwe