Met alle Coronamaatregelen is het niet makkelijk om een kinderfeestje te organiseren voor jouw kind. Met de beperkingen van volwassenen en voldoende afstand zijn er natuurlijk thuis minder dingen mogelijk. En gezien er nog zoveel gesloten is, kan je het kinderfeestje ook niet makkelijk op een andere locatie vieren... Toch zijn er nog steeds een aantal leuke dingen te bedenken, wij geven je wat tips!

Kinderfeestje: uitstellen of nu organiseren?

Je kan er natuurlijk voor kiezen om het kinderfeestje uit te stellen tot er weer meer mogelijk is. Maar waarschijnlijk is jouw kind zo enthousiast en wil hij/zij het gewoon graag vieren. Ze kijken er natuurlijk al zo lang naar uit... 

Coronaproof kinderfeestjes in Amsterdam

Deze tijden vragen om anders te denken en wat creatiever te zijn in de mogelijkheden. Maar er zijn echt nog steeds heel veel leuke mogelijkheden om een kinderfeestje thuis of lekker buiten te vieren. Hiermee heb je ook weer eens een ander feestje dan normaal!
We hebben 10 leuke ideeën voor kinderfeestje op een rij gezet die je in de regio Amsterdam coronaproof kunt vieren:

  1. Buiten feestje met Natuur is een feest
  2. De VriendenClub thuis
  3. Pony feestje bij Stal Oostwal
  4. Qula kids trail, speurtocht voor thuis
  5. Sportief feestje met Bootcamp4kids
  6. Trail bike feestje bij Stal Oostwal
  7. Graffiti feestje bij Graffitifun
  8. Skatefeestje met This is Soul
  9. Voetbalfeestje bij Powerleague 
  10. Beweegfeestje met Monkey Moves

1. Buiten feestje met Natuur is een feest

Is jouw kind ook graag buiten en helemaal weg van de natuur? Dan is een kinderfeestje van Natuur is een Feest echt een aanrader! Onder begeleiding kunnen de kinderen heerlijk bezig zijn in de natuur in Amsterdam. Er zijn verschillende programma's waaruit je kunt kiezen voor de kinderfeestjes. Zo zijn er altijd activiteiten die goed bij de kinderen passen. Denk aan Boswachter, Survival, Minecraft of CSI feestje!

Bekijk de mogelijkheden!

2. De VriendenClub thuis

Dit kinderfeestje is ontworpen voor ouders of begeleiders die graag een feestje thuis willen vieren maar daar niet al te veel werk aan willen hebben. Van voorbereiding tot benodigdheden tot het feestje stap voor stap; alles is voorgekauwd. Wat heb je nodig om een fijne vriend of vriendin te zijn? Rondom die vraag is dit feestje gebouwd. De kinderen krijgen allerlei gekke en leuke opdrachten in het kader van vriendschap!

Meer informatie

3. Pony feestje bij Stal Oostwal

Bij Stal Oostwal kan je een geweldig ponyfeestje vieren. Lekker bezig zijn met pony's, dat is voor veel kinderen het leukste dat er is. Tijdens dit ponyfeestje is dat dan ook wat ze gaan doen. Dus houden ze van paardendan is dit een perfect kinderfeestje! Er is een volledig gevuld programma met tussendoor even lekker spelen of trampoline spingen zodat de kinderen enorm gaan genieten.

Regel het gelijk!

4. Qula kids trail, speurtocht voor thuis

Een speurtocht is een supertof onderdeel voor een kinderfeestje dat je thuis viert. Alleen het uitzetten van zo'n speurtocht... dat is wel gedoe, en als het tegenzit worden speurtekens weggehaald - dat is geen feestje. De Kids Trails van Qula zijn een geweldige oplossing. Je hebt daarmee een digitale speurtocht die in elke buurt of wijk gelopen kan worden. Via Go-Kids boek je 'm met maar liefst 55% korting!

Boek met 55% korting!

5. Sportief feestje met Bootcamp4kids

Elk feestje is volledig aangepast naar het niveau van de kinderen. De kinderen zullen compleet opgaan in het verhaal en bijna niet doorhebben dat ze aan het sporten zijn. Kies voor één van de leuke thema's en maak het ook een beetje spannend, bijvoorbeeld 'Geheim Agent Bootcamp-feestje'; een top secret, spannend en sportief kinderfeestje. En dat gewoon lekker in het Amsterdamse Bos of op een andere locatie naar keuze.  

Bekijk de thema's

6. Trail bike feestje bij Stal Oostwal

Een trail bike is een combinatie tussen een crossfiets (BMX) en een crossmotor. De trial bike wordt aangedreven door een elektromotor die is helemaal instelbaar, zodat ook jonge kinderen erop kunnen rijden. Het draait hierbij niet om snelheid, maar om controle. Eerst krijg je de volledige instructies en daarna mag je zelfstandig rijden op het parcours van Stal Oostwal. 

Boek nu

7. Graffitifeestje bij Graffitifun

Graffiti feestjes zijn waanzinnig populair onder kinderen. De beste aanbieder van graffiti kinderfeestjes, Graffitifun, heeft een prachtige locatie in Amsterdam. Dit is één van de grootste graffiti locaties die er maar is! Daar kunnen de kids niet alleen zelf een mooi kunstwerk maken, ze kunnen ook de pieces van echte graffiti artists bekijken. Van ontwerp tot spuiten, alles komt aan bod.

Reserveer snel!

8. Skatefeestje met This is Soul

Bij een skatefeestje van This Is Soul hoeven de kinderen zelf geen skates te hebben. This Is Soul neemt goede skates en bescherming in alle benodigde maten mee naar het feestje. Wie nog niet kan skaten leert de eerste beginselen, de meer ervaren skaters leren coole tricks. Iedereen leert nieuwe dingen! Je mag zelf de locatie bepalen, als het maar een plek is waar je goed kunt skaten. 

Kies jouw locatie!

9. Voetbalfeestje bij Powerleague

Een kinderfeestje vieren op één van de 7 prachtige outdoor velden in Amsterdam-Zuid? Dat kan bij Powerleague. Dit gezellige en actieve kinderfeest wordt gehouden op mooie kunstgrasveldjes met boarding en netten zodat de bal nooit uit het veld gaat. En er is meer mogelijk dan 'alleen' het voetbalfeestje! Je kan het feestje ook extra speciaal maken met bubblevoetbal, goggle voetbal of oud-hollandse spelletjes (Old-School sports day)! 

Zoek jouw optie

10. Beweegfeestje met Monkey Moves

Normaal gesproken doet Monkey Moves vooral veel in gymzalen, maar nu kan het ook buiten. Bij dit sportief kinderfeestje van Monkey moves kan je samen kiezen wat je wilt doen. Kies je een Monkey Moves feestprogramma, of een van de 11 sporten? In ieder geval krijgt elke apekop een echt Monkey Moves feestdiploma en de jarige apekop krijgt natuurlijk het mooiste diploma!

Ga op ontdekking

 

In ieder geval gefeliciteerd en hopelijk kunnen jullie een mooi feestje vieren!

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials