Kinderfeestje bij Watersportcentrum Sloterplas

Christoffel Plantijngracht 4, 1065DA Amsterdam

Gek op watersport? Bij Watersportcentrum Sloterplas kunnen kinderen vanaf 8 jaar een kinderfeestje vieren waarbij ze gaan kanoen, zeilen of vlotten bouwen. 

Kinderfeestjes bij Watersportcentrum Sloterplas

Je hebt bij Watersportcentrum Sloterplas de keuze uit verschillende kinderfeestjes:

Kano feestje door het Sloterpark

Stap samen met je beste maatjes in de kano en ontdek hoe snel en goed je kunt kanoën door het Sloterplark. En durf jij het aan om samen met je vriendjes en vriendinnetjes een wedstrijd kano-trekken te doen? Het feestje duurt ca. 2 uur en is geschikt voor 10 - 12 kinderen. 

Vlottenbouw feestje in Amsterdam

Wauw, dat is gaaf! Bouw samen met je vrienden - met banden, balken en touwen - een echte vlot. Aan de hand van een aantal nieuw geleerde zeemansknopen, mogen jullie aan de slag. Zit de vlot goed in elkaar? Zwemvesten aan en proberen te varen maar met natuurlijk de hoop dat het vlot blijft drijven. Het feestje duurt ca. 2 uur en is geschikt voor 10 - 12 kinderen. 

Zeilfeestje op de Sloterplas

Samen met je vriendjes en vriendinnetjes zeilen op het water, heb je dat al eens gedaan? Je begint het feestje met een stukje uitleg en daarna mag je per 2-tal in een van de kleine - zeer geschikt voor beginners - zeilbootjes. Op het water leer je de kneepjes van het zeilen en natuurlijk wordt het feestje afgesloten met een wedstrijdje. Het feestje duurt ca. 2,5 uur en is geschikt voor 10 kinderen. 

Let op: bij alle feestjes moeten de kinderen 8 jaar of ouder en in het bezit van een A-diploma zijn. Bovendien word je bij alle feestjes begeleid door een instructeur. 

Meer informatie