Henkenshage 4, 1083 BX Amsterdam

Vier samen met je kind een verjaardagsfeestje bij The Little Gym in Amsterdam! Samen met een instructeur en veel muziek gaan jullie leuke activiteiten doen, geheel afgestemd naar wens van jouw kind. 

Vier je kinderfeestje bij The Little Gym in Amsterdam

Kinderen krijgen tijdens het verjaardagsfeestjes bij The Little Gym de volledige toegang tot alle faciliteiten die er zijn. Kinderen mogen spelletjes doen, klauteren, klimmen en natuurlijk de activiteiten die speciaal voor de groep zijn voorbereid. Uiteraard worden die activiteiten volledige afgestemd op jouw kind. Met een goed gevulde programma en veel muziek gaan ze lekker aan de slag. Bovendien hoef je zelf niks te organiseren, alles wordt voor je gedaan en je hoeft ook niet op te ruimen! 

Programma kinderfeestje

In een uur tijd kunnen de kinderen de speelruimte ontdekken. Alle activiteiten zijn speciaal afgestemd op de leeftijd. Er wordt gebruik gemaakt van de speciale gymtoestellen, rekstokken, balken en springtoestellen, parachutes, ballen, hoepels, airmat en nog veel meer. Na een uur plezier maken in de gymzaal is het tijd voor de verjaardagstaart in een speciaal voor de gelegenheid versierde ruimte.

Alles wordt voor jullie geregeld 

Bij The Little Gym hoef je bijna nergens meer aan te denken! Er wordt gezorgd voor: 

  • uitnodigingen 
  • twee professionele instructeurs
  • voorbereiding en de schoonmaak
  • drinken voor de kinderen, koffie, thee voor de ouders
  • een The Little Gym t-shirt voor de jarige en voor ieder kind een heliumballon

Het enige wat jullie zelf nog even moeten doen is de verjaardagstaart regelen en eventuele overige snacks/partybags voor de kinderen!

Meer informatie over The Little Gym

The Little Gym in Amsterdam biedt gym- en turnlessen voor kinderen vanaf 4 maanden tot 12 jaar. Beweging, muziek, leren en lachen staan centraal, ongeacht het stadium van de ontwikkeling van het kind. De kinderen ontwikkelen zich op verschillende vlakken, maken nieuwe vriendjes en krijgen bovendien meer zelfvertrouwen terwijl ze zich vermaken.

Ontdek de lessen

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio Amsterdam!

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook Go-Kids Amsterdam
(@gokidsamsterdam)

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Indoor