Willemsoord 60g, 1781 AS Den Helder

Wat dacht je ervan om tijdens je kinderfeestje kennis te maken met de wereld van redders en reddingsboten? Het kan als je je verjaardag viert bij Reddingmuseum Dorus Rijkers in Den Helder!

Verjaardag vieren in een museum in Den Helder

Is dat leuk - een kinderfeestje in een museum? Wel als het in het leukste museum voor kids in Nederland is! Het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers is uitgeroepen tot museum van het jaar 2018 door Museumkids, dus dat móet wel super zijn.

Wat ga je doen tijdens dit kinderfeestje?

In het museum zijn allerlei reddingboten te zien en kun je op een nagebouwde reddingboot meevaren. Ook maak je een aanvaring op zee mee en kun je uitproberen of jij een goede redder bent. Je maakt als heuse redder samen met je vriendjes en vriendinnetjes een speurtocht door het museum en ga je met je vriendjes en vriendinnetjes met de reddingsboot Johan de Witt een rondvaart maken. Buiten het vaarseizoen gaan de kinderen een houten reddingboot schilderen ipv een vaartocht maken. Het feestje duurt in totaal 2 uur.

Drie soorten kinderfeestjes bij Reddingmuseum Dorus Rijkers

Je kunt kiezen uit 3 feestjes bij het Reddingmuseum:

  • kinderfeestje budget: zie boven met limonade en een cadeautje voor de jarige - zonder begeleiding
  • kinderfeestje met begeleiding: hetzelfde, maar daarbij worden de kinderen begeleid door een museumdocent die heel veel mooie reddersverhalen kan vertellen
  • kinderfeestje op Willemsoord: Een actief en avontuurlijk kinderfeestje. Niet in het museum, maar buiten op Willemsoord. Leuk én coronaproof!  

Meer info over de kinderfeestjes in het Reddingmuseum

 

Volg je Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor