Kinderfeestje in Het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers
Willemsoord 60g, 1781 AS Den Helder

Wat dacht je ervan om tijdens je kinderfeestje kennis te maken met de wereld van redders en reddingsboten? Het kan als je je verjaardag viert bij Reddingmuseum Dorus Rijkers in Den Helder!

Verjaardag vieren in een museum in Den Helder

Is dat leuk - een kinderfeestje in een museum? Het Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers heeft ook dit jaar weer een 9,2 gekregen van de Museuminspecteurs, dus dat móet wel super zijn.

Wat ga je doen tijdens dit kinderfeestje?

In het Nationaal Reddingmuseum zijn allerlei reddingboten en films te zien en kun je op een nagebouwde reddingboot meevaren. Ook maak je een echte redding mee in de gloednieuwe VR experience en kun je testen of jij een goede redder bent. Je maakt als heuse redder samen met je vriendjes en vriendinnetjes een speurtocht door het museum en gaat met je vriendjes en vriendinnetjes met de reddingsboot Johan de Witt een rondvaart maken. Buiten het vaarseizoen schilder je een houten reddingboot i.p.v. dat je een vaartocht maakt. Het feestje duurt in totaal 2 uur.

Drie soorten kinderfeestjes bij Reddingmuseum Dorus Rijkers

Je kunt kiezen uit 3 feestjes bij het Reddingmuseum:

  • kinderfeestje budget: zie boven met limonade en een cadeautje voor de jarige - zonder begeleiding
  • kinderfeestje met begeleiding: hetzelfde, maar daarbij worden de kinderen begeleid door een museumdocent die heel veel mooie reddersverhalen kan vertellen
  • kinderfeestje op Willemsoord: Een actief en avontuurlijk kinderfeestje. Niet in het museum, maar buiten op Willemsoord. 

Meer informatie

 

Volg je Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor