€ 15 korting bij LEGO feestjes van Bouwgabbers

LEGO kinderfeestje bij Bouwgabbers met Go-Kids korting!

van: 8 november 2018
tot: 31 augustus 2019


Bij Bouwgabbers zijn er maar liefst 2 verschillende soorten kinderfeestjes te boeken en als je via Go-Kids boekt krijg je ook nog eens € 15 korting korting! 

Geef bij het reserveren de code 'gokids' door en krijg € 15 korting op de feestjes! Reserveer snel via hallo@bouwgabbers.nl.

Naar de deal!

Jarige GRATIS bij kinderfeestjes Knutselkookclub Amsterdam

Kinderfeestjes bij Knutselkookclub Amsterdam

van: 1 januari 2018
tot: 31 december 2018


Als er minimaal 8 kinderen uitgenodigd zijn voor een kinderfeestje bij de Knutselkookclub Amsterdam mag de jarige GRATIS feest vieren!

Naar de deal!

10% korting op kinderfeestje bij Powerzone!

Powerzone kinderfeestje: glow minigolf, bowlen, lasergame - met Go-Kids KORTING!

van: 28 september 2017
tot: 31 december 2018


Bij Powerzone Amsterdam kun je de leukste kinderfeestjes vieren. De kids kunnen lasergamen, glowgolfen of bowlen - maar nog leuker is het natuurlijk om een combinatie te maken van twee of drie van die coole activiteiten.

Nog cooler: als je het feestje bij Powerzone Amsterdam boekt met de Go-Kids kortingscode krijg je maar liefst 10% korting op alle kinderfeest arrangementen!

Vul bij het online boeken de code GZILBEER in en ontvang 10% korting op alle kinderfeest arrangementen. Boek snel op de website van Powerzone Amsterdam!

Naar de deal!

Go-Kids Tickets: Koop hier vooraf je kaartjes of entree tickets en ontvang een leuke extra of een mooie korting op jouw uitje in Amsterdam.

Go-Kids Deals! Bekijk hier handige kortingsdeals. Zo kun je erop uit in Amsterdam met een leuke korting. Je kunt deze deals eenvoudig downloaden of via je smartphone op locatie laten zien!