Gratis brunch voor kinderen bij Restaurant Vandaag - hele maand februari!

Restaurant Vandaag

van: 1 februari 2019
tot: 28 februari 2019


Een gratis brunch voor kinderen? Het kan de gehele maand februari bij Restaurant Vandaag in Amsterdam. 

Gratis brunch voor kinderen bij Restaurant Vandaag

Gedurende de hele maand februari mogen kinderen (1 kind per betalende volwassene (12+) gratis komen bij brunchen. Deze aanbieding geldt op een Sundaybruncharrangement en is niet geldig in combinatie met andere acties en aanbiedingen. Kinderen van 9, 10 of 11 jaar moeten zich voor de zekerheid even legitimeren. 

Dat wordt smullen! 

Naar de deal!

Gratis puzzeltocht door het Diamant Museum

Diamant museum in Amsterdam

van: 27 december 2018
tot: 31 december 2019


Breng jij binnenkort een bezoek aan het Diamant Museum in het hart van Amsterdam? Als Go-Kids-lezer krijg je gratis een speurtocht door het museum! Laat bij binnenkomst in het museum weten dat je via Go-Kids komt en puzzel jezelf een weg door het museum. 

Naar de deal!

Gratis entree voor jarige job bij kinderfeestje Jumpers/Lasers Fun Center Amstelveen

Kinderfeestje bij Fun Center Amstelveen

van: 1 januari 2019
tot: 31 december 2019


Hieperdepiep Hoera! Bij Fun Center Amstelveen (voorheen Jumpers Indoor) kun je natuurlijk een supervet verjaardagsfeestje vieren. Van lasergamen en jumpen tot karaoke zingen.

En extra tof is dat alle Go-Kids-bezoekers die in de maand januari een combinatiefeestje jumpers/lasers voor minimaal 8 kinderen boeken, gratis entree voor de jarige job krijgen!

Ben je pas veel later in het jaar jarig? Geen zorgen! Het feestje is nu al te boeken, ongeacht wanneer jij (dit jaar) je feestje wilt komen vieren!

Neem dus snel contact op met Fun Center Amstelveen en boek o.v.v. 'Go-Kids' jouw verjaardagspartijtje!

Naar de deal!

Go-Kids Tickets: Koop hier vooraf je kaartjes of entree tickets en ontvang een leuke extra of een mooie korting op jouw uitje in Amsterdam.

Go-Kids Deals! Bekijk hier handige kortingsdeals. Zo kun je erop uit in Amsterdam met een leuke korting. Je kunt deze deals eenvoudig downloaden of via je smartphone op locatie laten zien!