Onze zoon wordt alweer 5 jaar. De tijd lijkt zo snel te gaan. Zijn eerste verjaardagsfeestje met vriendjes. Wat heeft hij ernaar uitgekeken. Maar ook weer zo spannend. Natuurlijk ben ik alweer een tijdje aan het nadenken wat we gaan doen…

Thuis vieren

Omdat de vriendjes die Dyon wil uitnodigen allemaal nog klein zijn (4/5 jaar) hebben we besloten om het feestje gewoon lekker thuis te vieren. Bovendien wil hij ook niet heel veel kindjes uitnodigen dus dat ik nog lekker overzichtelijk! Toen onze dochter Layla 5 jaar werd hebben we het ook gewoon thuis gevierd.

Dino_kinderfeestje_01

Dino feestje

Dyon is al jaren helemaal gek op Dino’s. We besluiten dus lekker alles in thema dino te doen. Van tevoren versieren we de woonkamer en dekken de tafel leuk. Alles in dino thema. Natuurlijk doen we dit als hij naar school is. Een echte verrassing dus. De cupcakes staan al klaar met heerlijk groene slagroom en versiersels die ze zelf mogen maken!

Springkussen_Kinderfeestje

Springkussen

Buiten hebben we een grote Dino spingkussen in de tuin geplaatst. Deze hebben we gehuurd bij SensationAir. Daar hadden ze zoveel keus en ook verschillende formaten dat we met deze dino springkussen echt een uniek feestje hebben. Bovendien komen ze hem brengen en weer halen!

Springkussen_kinderfeestje

Laat het kinderfeestje maar beginnen

De school is bij ons om de hoek. We halen de kinderen dus lopend vanuit school op. De jongens komen aangewandeld en zien in ene al in de tuin de grote dino springkussen staan. Helemaal door het dolle gaan ze. Natuurlijk mogen ze gelijk even springen, de jassen en schoenen vliegen uit. Als ze even hun energie eruit gesprongen hebben nemen we ze mee naar binnen. Daar staat de tafel klaar en kunnen ze hun cupcake versieren en opeten! Allemaal hebben ze een groene mond van de kleurstof. Nog meer suikers, dus nog meer gestuiter hahaha. Ook de cadeautjes worden fanatiek en vol enthousiasme opengescheurd. Weer lekker naar buiten en verder springen en glijden. Het is een groot feest en de jongens vermaken zich prima op de springkussen. Meer hebben ze eigenlijk niet nodig… Als de wangetjes rood zijn en ze even een rustpauze kunnen gebruiken zetten we ze weer even aan tafel. Ze mogen met z’n alleen een grote dino verrassing ei openen. Er komt van alles uit, slijm, lava, stenen. Dit is echt voor de jongens, lekker vies doen. Uiteindelijk hebben ze allemaal een onderdeel van een dino skelet die ze dan samen in elkaar kunnen zetten! Weer een uur voorbij ;). Nou nog even springen dan voordat de mama’s en papa’s alweer op de stoep staan om ze op te halen.

Dino_kinderfeestje_02

Top feest

Als alle kinderen zijn opgehaald is Dyon helemaal af en blij. Aangezien we de springkussen tot de volgende dag hebben gaan hij toch nog even verder springen. Want zoals bij de meeste kinderen, hoe vermoeider ze zijn, hoe meer energie er vrijkomt. Kortom een geslaagd feestje. En zeker een tip om ook met jullie (kinder)feestje te doen. Kinderen zijn hiermee altijd uren vermaakt! Wij gaan bijkomen en nagenieten van een mooie dag.

Footer_Charlotte_GoKids