Provincialeweg 9, 1536 AC Markenbinnen

Op het Fort Markenbinnen kun je een geweldig kinderfeestje vieren! Het zijn spannende feestjes, voor kinderen vanaf 8 jaar en uitlopend tot en met 16 jaar. Je kunt er speuren, magische feesten geven, bijzondere missies volbrengen en mysteries oplossen. De perfecte ingrediënten voor een verjaardag die je nooit zult vergeten!

De bedenkers van de kinderfeestjes van FORTtreffelijk hebben een aantal superleuke programma's samengesteld. Maar... wil je het net even anders? Ook geen probleem: er kan van alles op maat bedacht worden. Gewoon even contact opnemen, dan komt dat zeker goed.

Kinderfeestje op Fort Markenbinnen

De kinderfeestjes kunnen bestaan uit verschillende onderdelen. Alleen lasergamen, juist Escape Room en Vuurdoop, of een andere combinatie van twee onderdelen... het kan allemaal. De feestjes zijn geschikt voor kids van 7 tot 12 jaar. 

 • Kinderfeestje Kanonnier: Escaperoom & Vuurdoop (vanaf 8 jaar)
 • Kinderfeestje Grenadier: Vuurdoop & Lasergame (vanaf 7 jaar)
 • Kinderfeestje Limburgse Jager: Lasergame & Escaperoom (vanaf 8 jaar)
 • Kinderfeestje Fuselier: Lasergame (vanaf 7 jaar)
 • Kinderfeestje Fort Knight: GPS speurtocht met tablets (vanaf 8 jaar)
 • Feestje Pontonnier: Vuurdoop & Fort Knight (vanaf 8 jaar)
 • Feestje Foerier: Escaperoom & Fort Knight (vanaf 8 jaar)
 • Feestje Musketier: Lasergame & Fort Knight (vanaf 8 jaar)

De escape rooms zijn ook los te boeken als kinderfeestje en er is voor volwassenen ook een te gekke escaperoom: 'Ontmantel de bom'. 

Een aantal feestjes uitgelicht:

Escape Room ... ontsnap op tijd!

Bij dit onderdeel moeten de kids binnen 60 minuten ontsnappen uit mysterieuze kamers. Door het beantwoorden van vragen en het oplossen van raadsels krijgen ze de deuren open. Dat is intens, spannend en onvoorspelbaar... en daarmee een geweldig ingrediënt voor een kinderfeestje met prachtige herinneringen.

De Vuurdoop bij FORTtreffelijk

Wat is de Vuurdoop? Dat is écht vuur bestrijden onder begeleiding van een échte brandweerman. Ook krijgen de kids natuurlijk een korte uitleg over brand, zien ze een demonstratie van een gasexplosie (tot wel 5 meter hoog!) en gaan ze o.a. waterspuiten met een echte brandweerslang.

Lasergamen in en om het fort

Veel kinderen hebben al eens iets met lasergamen gedaan. Maar dít is lasergamen om een écht fort te verdedigen of aan te vallen... dat is toch net even wat anders! Jullie groep wordt opgedeeld in twee teams die allebei om het fort strijden. In twee spelrondes wordt die strijd bepaald. Het lasergamen zelf kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Plek genoeg in en rond het fort! En wil je daarna nog wat drinken of eten? Dan kun je altijd aanschuiven in ons restaurant in de Genieloods.

Feestje Pontonnier

Dit kinderfeestje is stoer en hot, maar dan echt. Hier leer je namelijk vuur blussen van een brandweerman. En wil je nog meer? Dan kan dat! Want met het kinderfeestje “Pontonnier” speel je ook nog Fort Knight, een virtuele game in en rond ons oude fort. Samen met jouw vrienden wordt dit een supergave dag. Wij zetten de limonade en chips vast klaar!

Feestje Foerier

Sommige kinderfeestjes zijn gewoon leuker dan andere. Dit is er zo eentje. Een feestje waar je met al jouw vrienden een Escape Room doet en daarna Fort Knight speelt. Of andersom, dat maakt niet uit. Waar het om gaat is dat je gewoon twee gave games speelt op een echt fort. 

Feestje Musketier

Heb jij geen zin in een saai kinderfeestje? Dan is dit kinderfeestje “Musketier” echt iets voor jou! Want dit is heel erg actief; je gaat een uur lasergamen en vervolgens nog een uur het spel Fort Knight spelen. Dat worden heel wat rondjes in en rond het fort. Maar wees gerust, wij zorgen voor chips en limonade om tussendoor even op adem te komen!

Compleet kinderfeestje van 2,5 of 3 uur!

Een kinderfeestje bij FORTtreffelijk is een heel programma - ook het lasergamen duurt gewoon een heel uur. Met start, twee onderdelen en pauze (natuurlijk met limonade en chips) duurt het feestje zo'n 2,5 uur. Kies je voor één onderdeel, dan duurt dat onderdeel gewoon langer. Als jullie afsluiten met friet & snack, dan ben je 3 uur bezig.

Naar de website van FORTtreffelijk

Volg je Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!

 • Leeftijd 9 - 12
 • Horeca aanwezig
 • Indoor
 • Outdoor