Op het Fort Markenbinnen kun je een geweldig kinderfeestje vieren! Het zijn spannende feestjes, voor kinderen vanaf 8 jaar en uitlopend tot en met 16 jaar. Je kunt er speuren, magische feesten geven, bijzondere missies volbrengen en mysteries oplossen. De perfecte ingrediënten voor een verjaardag die je nooit zult vergeten!

De bedenkers van de kinderfeestjes van FORTtreffelijk hebben een aantal superleuke programma's samengesteld. Maar... wil je het net even anders? Ook geen probleem: er kan van alles op maat bedacht worden. Gewoon even contact opnemen, dan komt dat zeker goed.

Kinderfeestje op Fort Markenbinnen

De kinderfeestjes kunnen bestaan uit verschillende onderdelen. Alleen lasergamen, juist Escape Room en Vuurdoop, of een andere combinatie van twee onderdelen... het kan allemaal.

Escape Room ... ontsnap op tijd!

Bij dit onderdeel moeten de kids binnen 60 minuten ontsnappen uit mysterieuze kamers. Door het beantwoorden van vragen en het oplossen van raadsels krijgen ze de deuren open. Dat is intens, spannend en onvoorspelbaar... en daarmee een geweldig ingrediënt voor een kinderfeestje met prachtige herinneringen.

De Vuurdoop bij FORTtreffelijk

Wat is de Vuurdoop? Dat is écht vuur bestrijden onder begeleiding van een échte brandweerman. Ook krijgen de kids natuurlijk een korte uitleg over brand, zien ze een demonstratie van een gasexplosie (tot wel 5 meter hoog!) en gaan ze o.a. waterspuiten met een echte brandweerslang.

Lasergamen in en om het fort

Veel kinderen hebben al eens iets met lasergamen gedaan. Maar dít is lasergamen om een écht fort te verdedigen of aan te vallen... dat is toch net even wat anders! Verdeeld in twee gevechtsteams krijgen de kids gevechtskleding aan, camoufleren zich en krijgen wapens uitgereikt. Dan gaat het gevecht beginnen... het ene team verdedigt het fort, het andere valt aan. Vervolgens worden de rollen omgedraaid, om na twee gevechtsrondes te bepalen welk team de slag om het fort gewonnen heeft. Bij een feestje met alleen lasergamen is dit onderdeel flink uitgebreider dan bij een combinatiefeestje.

Compleet kinderfeestje van 2,5 of 3 uur!

Een kinderfeestje bij FORTtreffelijk is een heel programma - ook het lasergamen duurt gewoon een heel uur. Met start, twee onderdelen en pauze (natuurlijk met limonade en chips) duurt het feestje zo'n 2,5 uur. Kies je voor één onderdeel, dan duurt dat onderdeel gewoon langer. Als jullie afsluiten met friet & snack, dan ben je 3 uur bezig.

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!