FORTtreffelijk kinderfeestje in het Fort Markenbinnen
Provincialeweg 9, 1536 AC Markenbinnen

Op het Fort Markenbinnen (vlakbij Alkmaar) kan je een geweldig kinderfeestje vieren! Het zijn spannende feestjes, voor kinderen vanaf 7 jaar en uitlopend tot en met 17 jaar. Je kunt er speuren, bijzondere missies volbrengen en mysteries oplossen. De perfecte ingrediënten voor een verjaardag die je nooit zult vergeten!

Kinderfeestje op Fort Markenbinnen

De bedenkers van de kinderfeestjes van FORTtreffelijk hebben een aantal superleuke programma's samengesteld. De kinderfeestjes kunnen bestaan uit verschillende onderdelen. Alleen Fort-Knight, (VR) lasergamen, escaperoom of Vuurdoop, of een combinatie van meerdere onderdelen... het kan allemaal. De feestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar. 

De kinderfeestjes van FORTtreffelijk

Fort Knight

Een interactieve gps-speurtocht rond het oude fort van Fort Markenbinnen. Er zijn sporen achtergelaten door de verrader, welk team ontdekt hem? Met tablet en portofoon gaan de kinderen in stoere outfits op pad. Dwaal door het fort en beantwoord de vragen of opdrachten.

Lasergamen

Op een unieke locatie bij het oude Fort Markenbinnen kan je je op genoeg plekken echt goed verstoppen, besluipen van je tegenstander of gewoon rond rennen. Perfect voor lasergamen! Je kan je hier perfect inleven, je start namelijk op de poterne (de appelplaats waar soldaten zich vroeger verzamelde voor hun dienst).

VR Lasergamen (NIEUW)

Lasergamen maar dan virtual reality. In een lege ruimte sta je met een VR bril op. Je stapt in een digitale wereld en ziet elkaar als robot. Robots met een lasergun! De wereld is helemaal anders, welk team wint er?

Escaperoom

Een uitdagende escaperoom voor kinderen maar niet te spannend. Je moet als team echt samen werken om jullie missie te laten slagen. De kinderen moeten binnen 60 minuten ontsnappen uit de geheime bunker. Door het beantwoorden van vragen en het oplossen van raadsels krijgen ze de deuren open.

De Vuurdoop

Brandweer fans worden hier heel blij van. Want hoe is het om een brandweerman of -vrouw te zijn? Samen gaan jullie een echt vuur bestrijden met echte brandweerslangen en andere blusmiddelen van de brandweer, uiteraard onder begeleiding van een echte brandweerman. Ontdek zelfs een demonstratie van een gasexplosie van wel 5 met hoog!

Compleet kinderfeestje van 2,5 of 3 uur!

Een kinderfeestje bij FORTtreffelijk is een heel programma. Een compleet verzorgd en onvergetelijk kinderfeestje voor stoere jongens en meiden. Met start, twee onderdelen en pauze (natuurlijk met limonade en chips) duurt het feestje zo'n 2,5 uur. Kies je voor één onderdeel, dan duurt dat onderdeel gewoon langer. Als jullie afsluiten met friet & snack, dan ben je 3 uur bezig.

Naar de website van FORTtreffelijk

Volg je Go-Kids regio Alkmaar & Noordkop al op Facebook?

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met UitTips in de regio aan!

GRATIS UitTips!

  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor