J.A. van Seumerenlaan 1, 1422 ZB Uithoorn

Vier je kinderfeestje (vanaf 6 jaar) bij JUMP Freerun (voorheen bekend als Freerun University) in Uithoorn en leer de vetste trucs om je zo soepel en sierlijk mogelijk tussen obstakels te verplaatsen. Probeer het uit en maak kennis met deze waanzinnige sport! 

Wat is freerunnen? 

Freerunning is een sport waarbij je op een zo'n sierlijk mogelijke manier hindernissen probeert te overwinnen en van het ene naar het andere obstakel springt.   

Over JUMP Freerun en de veiligheid

Vraag je je af of het wel veilig is voor kinderen om te gaan freerunnen? Daar zorgt JUMP freerun wel voor! Niet alleen beschikt de University over een aantal hele goede en prijswinnende docenten, ze zorgen ook voor een gespecialiseerde inrichting en een warme omgeving. Op die manier kunnen de kinderen op een uitdagende, gestructureerde, leuke en vooral veilige manier leren freerunnen. 

Vier je kinderfeestje bij JUMP Freerun in Uithoorn(6+)

En als je op zoek bent naar een verjaardagsfeestje om nooit te vergeten, dan is een kinderfeestje bij JUMP Freerun in Uithoorn natuurlijk wel echt heel tof. Tijdens het feestje maken de kinderen kennis met freerunnen, ontdekken wat het is en gaan aan de slag met het oefenen van salto's, sprongen maken en andere trucs oefenen. Oh en hoe vet is het dat je dan ook gelijk de professionele freerunners zelf in actie kunt zien! 

Extra leuk: de jarige job krijgt bij het feestje een exclusief Freerun t-shirt. 

Over het kinderfeestje bij JUMP Freerun.

De kinderfeestjes zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar die onderling niet meer dan 2 jaar met elkaar verschillen (ivm het niveau). Er zin maximaal 12 kinderen welkom en er wordt onbeperkt limonade geschonken. 

Dol op leuke uitjes met je gezin?
Vraag onze gratis mails met KidsTips in de regio Amsterdam aan!

GRATIS KidsTips!

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor