Barndegat 6-8, 1505HN Zaandam

Het snoepatelier van papabubble in Zaandam is een geweldige plek voor een kinderfeestje. De snoepmakers gaan vol enthousiasme en liefde met de kids aan de slag. Ze leren de kinderen hoe ze zelf hun eigen mooie lolly's kunnen maken, hoe bijzonder is dat?!

Zelf lolly's maken op je kinderfeestje

Zelf je eigen prachtige lolly's maken - dat heb je vast nog nooit gedaan toch? Dat is precies wat je gaat doen op een Candy Party bij papabubble in Zaandam.

Je kunt kiezen uit 4 verschillende feestjes:

  • kinderfeestje Framboos
  • kinderfeestje Appel
  • kinderfeestje Mango
  • kinderfeestje Meloen

Op elk van de feestjes gaan de kids 3 lolly's maken en krijgen ze natuurlijk limo met wat lekkers. De feestjes Appel, Mango en Meloen hebben daarnaast nog extra activiteiten.

Boek je het feestje via Go-Kids, dan krijgen de kinderen altijd een Go-Kids extraatje: een zakje heerlijke papabubble-snoepjes!

Candy Party aanvragen

Top partijtje voor kids vanaf 9 jaar

De feestjes kun je boeken voor maximaal 8 kinderen vanaf 9 jaar. De leeftijdsgrens heeft te maken met concentratie: het is wel opletten geblazen om zelf lolly's en snoep te maken. Met dat in je achterhoofd kan 8 jaar misschien ook nog wel...

Candy Party Framboos

papabubble Candy Party Framboos

Candy Party Appel

papabubble Candy Party Appel

Feestje aanvragen

Candy Party Mango

papabubble Candy Party Mango

Candy Party Meloen

papabubble kinderfeestje Meloen

Reserveren!

Super origineel kinderfeestje bij papabubble in Zaandam

De feestjes worden natuurlijk gehouden in het gezellige snoepatelier van papabubble in Zaandam. De locatie is prima te bereiken met de auto én er is gratis parkeren!

papabubble-zaandam

Kijk voor jouw idee ook eens hoe ze bij papabubble zelf snoep maken:

Feestje met Go-Kids extra

  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor