Kinderfeestje Purmerend

Ben je op zoek naar een locatie of activiteit om een leuk kinderfeestje met je kind te vieren in de omgeving van Purmerend? Zoek dan niet verder, wij hebben een top 10 voor je samengesteld met de aller allerleukste kinderfeestjes in Purmerend.

Kinderfeestjes; een dag om nooit te vergeten!

Kinderfeestjes vieren toch het leukste wat er is? Je kind geniet en heeft de dag van zijn leven en hierdoor ook zijn/haar vriendjes en vriendinnetjes en jijzelf! Elk jaar ben je weer op zoek naar de leukste ideeën om het kinderfeestje weer zo leuk en origineel mogelijk te maken.

Verjaardagsfeestje Purmerend

Natuurlijk zijn er ook in Purmerend genoeg leuke kinderfeestjes te vieren. Je kan het lekker thuis vieren met de kinderen of op pad gaan. Beide kan je natuurlijk ook combineren door een deel thuis te vieren en een deel op locatie. Een voordeel van alle kinderen meenemen op locatie is dat je thuis geen omkijken meer hebt. De kinderen vermaken zich vaak zelf, je hebt geen rommel en vaak is een hapje en drankje bij het kinderfeestje inbegrepen!

Onze top 10 kinderfeestjes in Purmerend

JumpSkillz_kinderfeestje_Purmerend

1. Indoor feestje | JumpSkillz Purmerend

Bij JumpSkillz Purmerend kan je heerlijk binnen jullie kinderfeestje vieren Kinderen (vanaf 5 jaar) kunnen hier terecht. Er is hier echt genoeg te doen. Natuurlijk kan je hier jumpen in een supergroot trampolinepark. Maar ook fun bowling feestje of een VR feestje. Combineren mag. De frietjes en limonade staan tijdens het verjaardagsfeestje voor jullie klaar!

Meer informatie

MonkeyTown_kinderfeestje_Purmerend

2. Indoor spelen feestje | Monkey Town Purmerend

Niets is lekkerder voor kinderen (vanaf 4 jaar) om even een paar uur lekker te rennen, klimmen, klauteren en glijden. Dit kan allemaal bij Monkey Town Purmerend. Jouw kinderfeestje is zeker een succes. Vul dit eventueel aan met een 5D bioscoop bezoek en/of lasergame partijtje. Op jullie eigen tafel staan patatjes, limonade en een waterijsje!

Meer informatie

KidsSafetyEscaperoom_kinderfeestje_Purmerend

3. Escaperoom feestje | Kids Safety EscapeRoom Purmerend

Kinderen (vanaf 6 jaar) kunnen bij Kids Safety EscapeRoom in Purmerend een leuk, uitdagend kinderfeestje beleven. In één van de escaperooms met eigen thema (Glow in the Dark, Jungle, Magische Toverkamer) lossen jullie samen de opdrachten en oplossingen op. Te combineren met andere arrangementen en bv een zakje chips of pannenkoeken!

Meer informatie

ProgressionAcademy_kinderfeestje_Purmerend

4. Freerunning feestje | Progression Academy Purmerend

Vier jouw freerunning kinderfeestje bij Progression Academy in Purmerend (vanaf 7 jaar). Onder begeleiding leren jullie verschillende technieken (springen, klimmen, passeren, zwaaien, salto’s) en stoere trucs op de Big Airbag. Met onbeperkt limonade kunnen jullie af en toe even bijkomen en is er voldoende tijd om ook even rustig te zitten.

Meer informatie

Leeghwaterbad_kinderfeestje_Purmerend

5. Zwemfeestje | Spurd Leeghwaterbad Purmerend

Met jouw kinderfeestje lekker zwemmen in het zwembad? Bij het Leeghwaterbad in Purerend kan dat (mits een zwemdiploma A in bezit). Kom tijdens de recreatief uren lekker langs en ga met z’n allen van de glijbaan of door de stroomversnelling. Ook tijdens de maandelijkse AquaDisco kan je jouw feestje natuurlijk perfect vieren!

Meer informatie

Purmaryn_kinderfeestje_Purmerend

6. Theaterfeestje | Theater De Purmaryn Purmerend

Bezoek met jouw vriendjes en vriendinnetjes (vanaf 5 jaar) tijdens jouw verjaardag een mooie kindervoorstelling in theater De Purmaryn in Purmerend. De jarige job mag zelfs gratis naar binnen en krijgt een cadeautje! Eventuele zoetige of hartige snacks kunnen erbij geboekt worden zodat jullie een heerlijke middag kunnen beleven.

Meer informatie

Speelkraam_kinderfeestje_Purmerend

7. Speeltuin feestje | Speeltuin De Speelkraam Purmerend

Is het mooi weer en wil je heerlijk buiten jouw kinderfeestje (vanaf 4 jaar) vieren? Bij speeltuin De Speelkraam kunnen jullie uren plezier beleven met de vele speeltoestellen. Bovendien met een eigen picknicktafel is er altijd een plek om uit te rusten en wat limonade te drinken of wat lekkers te eten (snack en/of wat te eten).

Meer informatie

NinjaAcademie_kinderfeestje_Purmerend

8. Ninja feestje | Ninja Academie Purmerend

Bij de Ninja Academie in Purmerend vieren jullie een origineel en onvergetelijk kinderfeestje met al jouw vriendjes en vriendinnetjes (vanaf 5 jaar)! Van de Ninja Masters leren jullie echte vechttechnieken en nemen jullie het in de missie op tegen dragen en Samoerai’s. Trek samen ten strijde en verdien jouw hoofdband en diploma!

Meer informatie

Vue_kinderfeestje_Purmerend

9. Filmfeestje | Vue Purmerend

Ben je gek op films? Neem jouw vriendjes en vriendinnetjes (vanaf 4 jaar) met je kinderfeestje mee naar Vue bioscoop Purmerend. Kijk samen naar een kinderfilm naar keuze en geniet van de film met een Vue Kidsbox (popcorn, spekje, lollie en drankje). Een kinderfeestje vieren kan hier alleen op woensdag-, zaterdag- of zondagmiddag

Meer informatie

Spiderman_Kinderfeestje

10. Spiderman feestje | Thuis

Laat Spiderman bij jullie thuis (of op locatie) komen en vier samen met Spiderman een fantastisch kinderfeestje! Voor de echte Spiderman fans is dit een droom die uit komt. Een uur lang ga je namelijk samen met Spiderman leuke actieve activiteiten doen en mag je ook nog met hem op de foto!

Meer informatie

Ook leuk in de omgeving van Purmerend

Wil je iets verder rijden dan zijn er ook leuke kinderfeestjes te vieren in:

Kinderfeestjes in Noord-Holland

Ben je bereid om iets verder weg te gaan met jullie kinderfeestje? Ook in de rest van Noord-Holland zijn er leuke ideeën. Om jullie te helpen bij de zoektocht naar de leukste kinderfeestjes hebben we een compleet overzicht gemaakt van mogelijkheden. Hierbij kan je in jouw regio, omliggende regio en de rest van Noord-Holland gelijk zien wat er mogelijk is.

Bekijk alle tips

Kinderfeestje thuis vieren

Het aller-dichtstbij is jullie kinderfeestje thuis vieren. Gelukkig zijn hier genoeg oplossingen voor! Laat iemand komen of bestel jouw eigen pakket/speurtocht voor thuis! Bekijk hier nog meer inspiratie.

 

Footer_Charlotte_GoKids

Heb jij nog een leuke tip voor een kinderfeestje die hier niet bij stond? Geef dit dan door via noord-holland@go-kids.nl en dan gaan we kijken of we deze erbij kunnen zetten en zo ook andere ouders hiermee inspireren!

 

PS Er zijn nog meer leuke kinderactiviteiten in Noord-Holland!

Log In