Pathé Filmfeestje: kinderfeestje in de bioscoop
Hermitage 140, 1506 TX Zaandam

Vindt jouw jarige kind het heerlijk om naar de bioscoop te gaan? Dan is dat het perfecte kinderfeestje: lekker naar de bios met vriendjes en vriendinnetjes!

Filmfeestje bij Pathé Zaandam

Als jullie binnenkomen worden jullie feestelijk ontvangen en krijgen de mooiste plekken in de zaal bij Pathé Zaandam. De jarige krijgt natuurlijk een cadeautje én een filmdiploma. En natuurlijk genieten alle feestvierders van de film die jullie zelf hebben uitgekozen. Je hebt alle keuze uit de kinderfilms die draaien op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag.

Kinderfeestje? Pathé Filmfeestje!

Het Pathé Filmfeestje is voor kinderen tot en met 11 jaar. Kinderen worden ontvangen aan de kindertafel met feestelijk aangeklede stoelen inclusief oranje, cadeautje en filmdiploma voor de jarige. Voor iets extra doe je er een Kidscombo bij en krijgen de kinderen popcorn, snoep, een drankje en een cadeautje. Ouders betalen de reguliere ticketprijs en krijgen er voor iets extra een Koffiecombo bij: Starbucks koffie met iets lekkers.

Wil je een Pathé Filmfeestje boeken? Dan vul je het formulier in op de website van Pathé, dan nemen de mensen van Pathé Zaandam snel contact met je op. Veel plezier op dit heerlijke kinderfeestje!

 

-----------------------------------------------

Meer (weekend) tips ontvangen?

Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief
en ontvang de leukste activiteiten, uitjes en kinderfeestjes
in de regio's in Noord-Holland!
(Noordkop, Alkmaar, Westfriesland, Zaanstreek-Waterland, Amsterdam en Gooi & Vechtstreek)

Aanmelden Go-KidsTips

Volg ook op social media

Go-Kids Amsterdam - Socials

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor