Monkey Party: kinderfeestje bij Monkey Town Uitgeest

Molenwerf 20, 1911 DB Uitgeest

Een kinderfeestje vieren bij Monkey Town Uitgeest - dat is altijd een enorm feest voor de kids. Ze kunnen immers naar hartenlust klimmen, klauteren en springen... wat willen ze nog meer? Nou: iets lekkers te drinken als ze dorst hebben en op een gegeven moment gaat er ook wel wat te eten in. En een cadeautje voor de jarige natuurlijk! Bij de kinderfeestjes van Monkey Town Uitgeest zit dit er natuurlijk allemaal in.

Verschillende kinderfeestjes bij Monkey Town Uitgeest

Er zijn drie verschillende kinderfeestjes waaruit je kunt kiezen. Bij alledrie krijg je natuurlijk entree en ontvangst, een cadeautje voor de jarige en véél limonade. Wat er verder bij zit zie je hieronder:

  • Monkey Party (met patat + mayonaise) 
  • Monkey Party Aap (met chips en Monkey Slush)
  • Monkey Party Big! (met patat + mayonaise en snack, waterijsje (raket) én snoepzakje bij vertrek)
  • Monkey Escape Party (indoor spelen én escaperoom!)

Daarnaast zijn er bij alle feestjes nog diverse extra's mogelijk tegen bijbetaling, zoals cakejes versieren, een slagroomtaart, een extra snack of een ouderarrangement.

De feestjes reserveer je natuurlijk via de website van Monkey Town Uitgeest.

Meer tips voor de leukste kinderfeestjes in de regio? Schrijf je GRATIS in voor de Uittips & Specials van Go-Kids regio Alkmaar - dan krijg je tips voor uitjes, maar ook regelmatig fijne tips voor feestjes in je mail!