De leukste uitjes, kinderfeestjes, restaurants en clubs voor (met) je kinderen in en om Amsterdam?

Hai, wat goed dat je op Go-Kids Amsterdam terechtgekomen bent! Wij hebben heel veel goede ideetjes voor gezinnen met kinderen verzameld. De leukste kindvriendelijke uitstapjes, evenementen, festivals, voorstellingen en kinderfeestjes bijvoorbeeld, allemaal in en om Amsterdam. Maar ook adresjes die gewoon handig zijn met opgroeiende kinderen: sportclubs, creatieve clubs, en allerlei plekken waar je hulp kunt krijgen bij opvoedvragen.

Kortom: kijk lekker rond op Go-Kids Amsterdam voor inspiratie om er lekker op uit te gaan met je kinderen. Veel plezier!

Blog!

Fijne WeekendTips in en om Amsterdam

Fijne WeekendTips in en om Amsterdam

We hebben een mooie hoeveelheid WeekendTips voor je vandaag - met deze keer speciale aandacht voor kindvriendelijke musea. En dat is nog niet alles. in de Go-Kids agenda en op de rest van onze website vind je nog meer ideetjes. Geniet van het weekend!groetjes, Anneke & Nadine   THIS IS BACK TO SCHOOL - 50% KORTING  De hele maand september vliegen kinderen (4-12 jaar) voor de helft van de prijs met THIS IS HOLLAND over Nederland. Geniet van deze te gekke 5D Flight experience net over het IJ! WeekendTips     Bij de Ruige Rakkers bij pllek kunnen kids op zondag gratis meedoen met toffe workshops,...

Lees verder
Bol speelgoed

Yep, ook wij moeten adverteren