Hai, wat goed dat je op Go-Kids Amsterdam terechtgekomen bent! Wij hebben heel veel goede ideetjes voor gezinnen met kinderen verzameld. De leukste kindvriendelijke uitstapjes, evenementen, festivals, voorstellingen en kinderfeestjes bijvoorbeeld, allemaal in en om Amsterdam. Maar ook adresjes die gewoon handig zijn met opgroeiende kinderen: sportclubs, creatieve clubs, en allerlei plekken waar je hulp kunt krijgen bij opvoedvragen.

Kortom: kijk lekker rond op Go-Kids Amsterdam voor inspiratie om er lekker op uit te gaan met je kinderen. Veel plezier!

Blog!

Lerarenstaking op vrijdag 15 maart 2019: heel veel extra activiteiten in en rondom Amsterdam!

Lerarenstaking op vrijdag 15 maart 2019: heel veel extra activiteiten in en rondom Amsterdam!

Er komt weer een lerarenstaking aan: op vrijdag 15 maart leggen bijna alle juffen en meesters in het onderwijs het werk neer. Dat betekent voor de kinderen op de een dagje extra vrij - dat zullen de kinderen zelf vast niet erg vinden.Stakingsdag lastig voor oudersVoor ouders kan het wel erg lastig zijn, zo'n lerarenstaking. Je moet maar opvang zien te regelen voor je kind. Daar heb je dan wel mensen in je omgeving voor nodig die de kinderen kunnen opvangen. Of extra geld uitgeven aan de BSO, als die al plek hebben op die dag.Van alles te doen op...

Lees verder
Linda foundation