Hai, wat goed dat je op Go-Kids Amsterdam terechtgekomen bent! Wij hebben heel veel goede ideetjes voor gezinnen met kinderen verzameld. De leukste kindvriendelijke uitstapjes, evenementen, festivals, voorstellingen en kinderfeestjes bijvoorbeeld, allemaal in en om Amsterdam. Maar ook adresjes die gewoon handig zijn met opgroeiende kinderen: sportclubs, creatieve clubs, en allerlei plekken waar je hulp kunt krijgen bij opvoedvragen.

Kortom: kijk lekker rond op Go-Kids Amsterdam voor inspiratie om er lekker op uit te gaan met je kinderen. Veel plezier!

Blog!

Waanzinnige Prijzenregen: toffe gratis uitjes en kinderfeestjes in en om Amsterdam

Waanzinnige Prijzenregen: toffe gratis uitjes en kinderfeestjes in en om Amsterdam

Zoals we al eerder riepen: Go-Kids Amsterdam is jarig en trakteert! Hieronder zetten we elke dag de prijzen die online zijn gekomen met winacties op onze Facebook pagina. Doe mee!Om mee te doen aan de winacties moet je in elk geval ingeschreven zijn voor de Prijzenregen van Go-Kids Amsterdam. Dussss regel dat meteen even, dan is dat alvast in orde. De komende week - tot en met vrijdag - komen er elke dag meerdere winacties bij, dus houd het in de gaten!!Update zaterdag 21 juli 2018: Alle prijzen staan online - op Facebook en ook hieronder. Kijk wat je leuk...

Lees verder
guesthouse hotel