Hai, wat goed dat je op Go-Kids Amsterdam terechtgekomen bent! Wij hebben heel veel goede ideetjes voor gezinnen met kinderen verzameld. De leukste kindvriendelijke uitstapjes, evenementen, festivals, voorstellingen en kinderfeestjes bijvoorbeeld, allemaal in en om Amsterdam. Maar ook adresjes die gewoon handig zijn met opgroeiende kinderen: sportclubs, creatieve clubs, en allerlei plekken waar je hulp kunt krijgen bij opvoedvragen.

Kortom: kijk lekker rond op Go-Kids Amsterdam voor inspiratie om er lekker op uit te gaan met je kinderen. Veel plezier!

Blog!

De leukste kinderfeestjes in Amsterdam-Noord en Oost

De leukste kinderfeestjes in Amsterdam-Noord en Oost

Vorige week hebben we jullie een overzicht gegeven van de leukste kinderfeestjes in Amsterdam-Zuid en Amstelveen. Vandaag zijn de feestjes in Amsterdam-Noord en Oost aan de beurt. Wat een pareltjes van partijtjes! Maak er een topfeest van voor jouw jarige zoon of dochter....Leukste kinderfeestjes in Amsterdam-Noord en OostEen vechtsporttraining met eigen trainer en muziek als kinderfeestje, dát is tof - én supergezellig bij NDSM Fightclub!Verras jouw dochter of zoon met een uniek feestje bij THIS IS HOLLAND! De kids beleven een unieke 5D vliegervaring!Stal Oostwal, net buiten Amsterdam Noord, is een geweldige plek voor stoere feestjes: op quads, pony's of...

Lees verder
guesthouse hotel