Hai, wat goed dat je op Go-Kids Amsterdam terechtgekomen bent! Wij hebben heel veel goede ideetjes voor gezinnen met kinderen verzameld. De leukste kindvriendelijke uitstapjes, evenementen, festivals, voorstellingen en kinderfeestjes bijvoorbeeld, allemaal in en om Amsterdam. Maar ook adresjes die gewoon handig zijn met opgroeiende kinderen: sportclubs, creatieve clubs, en allerlei plekken waar je hulp kunt krijgen bij opvoedvragen.

Kortom: kijk lekker rond op Go-Kids Amsterdam voor inspiratie om er lekker op uit te gaan met je kinderen. Veel plezier!

Blog!

Voorjaarsvakantie bewegingslessen bij Friends Call Me Jim voor de allerkleinsten 2019

Voorjaarsvakantie bewegingslessen bij Friends Call Me Jim voor de allerkleinsten 2019

Van maandag 18 t/m vrijdag 22 februari kun je deelnemen aan de superleuke bewegingskampen van Friends Call me Jim in Amsterdam Zuid, voor kinderen van 2 t/m 7 jaar (verschillende klassen per leeftijdsgroep).Wat is Friends Call me Jim?Je zou Friends Call me Jim misschien het beste kunnen omschrijven als interactieve en innovatieve avonturen gym. Het zijn beweeglessen met geweldige verhalen en doordachte sets van activiteiten, waarbij er alles aan gedaan wordt om kinderen een magische beleving te geven, terwijl ze de belangrijke fysieke skills opdoen voor een gezond leven.Voorjaarsactiviteiten bij Friends Call me JimJungle Life (2-3 jaar)Kinderen van 2 en...

Lees verder
Linda foundation