De leukste uitjes, kinderfeestjes, restaurants en clubs voor (met) je kinderen in en om Amsterdam?

Hai, wat goed dat je op Go-Kids Amsterdam terechtgekomen bent! Wij hebben heel veel goede ideetjes voor gezinnen met kinderen verzameld. De leukste kindvriendelijke uitstapjes, evenementen, festivals, voorstellingen en kinderfeestjes bijvoorbeeld, allemaal in en om Amsterdam. Maar ook adresjes die gewoon handig zijn met opgroeiende kinderen: sportclubs, creatieve clubs, en allerlei plekken waar je hulp kunt krijgen bij opvoedvragen.

Kortom: kijk lekker rond op Go-Kids Amsterdam voor inspiratie om er lekker op uit te gaan met je kinderen. Veel plezier!

Blog!

Vliegen over Nederland met THIS IS HOLLAND

Vliegen over Nederland met THIS IS HOLLAND

Een 'gewone' maandagochtend, een rustige dag om een attractie te bezoeken zou je denken toch? Samen met mijn vriend besloot ik een kijkje te nemen bij de bijzondere Flight Experience over Nederland van THIS IS HOLLAND en het was er nu al gezellig! Niet druk, maar wel genoeg reuring om het echt als een uitje te ervaren.  Door: Nadine Kokkelkoren - Go-Kids Amsterdam Maar wat is THIS IS HOLLAND nu eigenlijk?  THIS IS HOLLAND is een organisatie in Amsterdam-Noord, vlakbij het pondje, waar je een stukje over de ontstaansgeschiedenis van Nederland leert om vervolgens door middel van een 5D vlieg simulatie een aantal...

Lees verder
Bol speelgoed

Yep, ook wij moeten adverteren