De leukste uitjes, kinderfeestjes, restaurants en clubs voor (met) je kinderen in en om Amsterdam?

Hai, wat goed dat je op Go-Kids Amsterdam terechtgekomen bent! Wij hebben heel veel goede ideetjes voor gezinnen met kinderen verzameld. De leukste kindvriendelijke uitstapjes, evenementen, festivals, voorstellingen en kinderfeestjes bijvoorbeeld, allemaal in en om Amsterdam. Maar ook adresjes die gewoon handig zijn met opgroeiende kinderen: sportclubs, creatieve clubs, en allerlei plekken waar je hulp kunt krijgen bij opvoedvragen.

Kortom: kijk lekker rond op Go-Kids Amsterdam voor inspiratie om er lekker op uit te gaan met je kinderen. Veel plezier!

Blog!

Leuk dagje uit in de Zaanstreek: ga Zaans Zomeren!

Leuk dagje uit in de Zaanstreek: ga Zaans Zomeren!

De eerste week van de zomervakantie is alweer bijna voorbij... gelukkig nog 5 te gaan! Wat dacht je van een leuk dagje uit met de kinderen nét buiten Amsterdam: in de Zaanstreek? Daarvoor kijk je natuurlijk op Go-Kids Zaanland... maar ook op de website van Zaans Zomeren vind je vier fijn ingevulde dagen met uitjes in de Zaanstreek. Hoe handig is dat? Veel plezier met Zaans Zomeren!groetjes, Anneke & Nadine PS: Doe mee aan de prijsvraag door Jouw ideale dagje Zaans Zomeren te delen... kun je een mooie prijs mee winnen! En bij de Zaanstore hebben ze 100 strandballen om uit te delen dus als...

Lees verder
Bol speelgoed

Yep, ook wij moeten adverteren