Hai, wat goed dat je op Go-Kids Amsterdam terechtgekomen bent! Wij hebben heel veel goede ideetjes voor gezinnen met kinderen verzameld. De leukste kindvriendelijke uitstapjes, evenementen, festivals, voorstellingen en kinderfeestjes bijvoorbeeld, allemaal in en om Amsterdam. Maar ook adresjes die gewoon handig zijn met opgroeiende kinderen: sportclubs, creatieve clubs, en allerlei plekken waar je hulp kunt krijgen bij opvoedvragen.

Kortom: kijk lekker rond op Go-Kids Amsterdam voor inspiratie om er lekker op uit te gaan met je kinderen. Veel plezier!

Blog!

Gezocht: World of Warcraft - tieners!

Gezocht: World of Warcraft - tieners!

Mijn jongste is al een hele tijd helemaal into World of Warcraft. Misschien ken je het wel, maar ook grote kans van niet. Het is een game. What else... mijn boys zijn 12 en 14 jaar, gamen is toch wel zo ongeveer het belangrijkste in hun leven. We beperken het aantal uren gamen nog steeds wel, maar dat wil niet zeggen dat het hoofd er niet vol van is. Zeker bij die 'kleine' van mij: die heeft eigenlijk altijd wel een hyperfocus, iets waar hij het liefst de hele dag over praat. Vroeger wisselden de onderwerpen daarvan nog snel, maar...

Lees verder
Linda foundation