Hai, wat goed dat je op Go-Kids Amsterdam terechtgekomen bent! Wij hebben heel veel goede ideetjes voor gezinnen met kinderen verzameld. De leukste kindvriendelijke uitstapjes, evenementen, festivals, voorstellingen en kinderfeestjes bijvoorbeeld, allemaal in en om Amsterdam. Maar ook adresjes die gewoon handig zijn met opgroeiende kinderen: sportclubs, creatieve clubs, en allerlei plekken waar je hulp kunt krijgen bij opvoedvragen.

Kortom: kijk lekker rond op Go-Kids Amsterdam voor inspiratie om er lekker op uit te gaan met je kinderen. Veel plezier!

Blog!

Winnaars van het Prijzenfestival van Go-Kids Noord-Holland

Winnaars van het Prijzenfestival van Go-Kids Noord-Holland

Het weekend van het Prijzenfestival ligt alweer een paar dagen achter ons. Het was een heerlijk weekend met twee heel verschillende maar allebei superleuke evenementen. We kunnen terugkijken op twee topdagen waarop we heel veel ouders hebben gesproken over Go-Kids. De meesten wilden ook wel kans maken op onze fantastische prijzen, dus hadden we veel inschrijvingen. In totaal, op de evenementen en digitaal, waren er bijna 500 deelnemers!Family Festival HoornOp het Family Festival Hoorn in IJsbaan De Westfries was het vrij rustig, maar de gezinnen die er waren hadden het bijna allemaal enorm naar hun zin. Er was heel veel...

Lees verder
guesthouse hotel