Hemelvaartsdag bij Go-Kids Veluwe!

21 mei is het alweer Hemelvaartsdag! Lekker een vrije dag en misschien zelfs wel een lang weekend! Veel gelegenheden zijn helaas nog gesloten, maar gelukkig gaan en zijn er ook alweer een heleboel leuke activiteiten geopend. Go-Kids zette een aantal leuke tips om deze dag te doen voor je op een rijtje!

Tip 1: Klimmen bij Klimbos Veluwe in Apeldoorn

Kom tijdens klimmen bij Klimbos Veluwe in Apeldoorn! Iedereen is weer welkom om te komen klimmen, uiteraard zijn er wel een aantal aangepaste maatregelen. Maar dat mag de pret niet drukken! Bekijk voor je gaat wel even de maatregelen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Tip 2: Kom spelen bij Gezinspark 't Smallert in Emst

Oh yes! Ook Gezinspark 't Smallert in Emst is met aangepaste maatregelen weer geopend! Bekijk voordat je gaat wel even de aangepaste maatregelen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

(thuis)Tip 3: Maak plannen voor de vakantie of een weekendje weg!

Gelukkig gaan steeds meer campings en vakantieparken weer open. Bij Go-Kids hebben we de leukste en kindvriendelijkste plekken in Nederland voor je op een rijtje gezet. Je vind de leukste vakantieparken, familiecampings en plekken om bijzonder te overnachten in een handig overzicht. Misschien zit er voor dit weekend nog wel iets tussen en anders is het al leuk om samen plannen te maken voor het Pinksterweekend of misschien zelfs de zomervakantie! 

Klik hier voor vakantietips!

Tip 4: Klimmen bij Klimbos Ermelo

Ook Klimbos Ermelo is gelukkig weer geopend! Kom je lekker klimmen en klauteren? Het wordt op Hemelvaartsdag prachtig weer, dus een ideaal moment om lekker in de bomen te hangen. Lees van te voren wel even de aangepaste maatregelen.

(thuis)Tip 5: Speel waterspelletjes in de buurt of in de tuin

Het wordt prachtig weer met Hemelvaart, dus pak van alles uit de kast en ga helemaal los met deze té leuke waterspelletjes tips. Succes gegarandeerd en win win: je bent gelijk even afgekoeld!

Tip 6: Kom ezel rijden, spelen en andere dieren knuffelen bij De Koperen Ezel!

Wil je iets unieks doen tijdens Hemelvaart? Kom dan naar de Koperen Ezel in Epe! Deze toffe speelboerderij heeft een leuke speeltuin, je kunt er terecht voor een ezelswandeling en daarnaast zijn er nog heel veel meer dieren waar je lekker mee kunt knuffelen. 

(thuis)Tip 7: Ga op avontuur met deze gratis natuurbingo! 

Ga met je kids op avontuur met deze toffe GRATIS natuurbingo. De kids kunnen zich even lekker uitleven en het is nog leerzaam ook.

Klik hier voor de Natuurbingo!

Ik wens je een hele fijne Hemelvaartsdag of weekend toe! 

Liefs,
Lisanne 🧡

 

Lees ook:

* De leukste tips en cadeau's voor vaderdag

6 x originele manieren om een zwangerschapsaankondiging te doen