Pannenkoeken eten!

Bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter eet je heerlijke pannenkoeken. De pannenkoeken worden ambachtelijk bereid volgens een traditioneel Hollands recept met verse ingrediënten. Als de pannenkoeken op zijn, kan er gespeeld worden in de grote speelweide! Terwijl papa en mama met een kop koffie op het terras zitten, kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de speeltuin.

Speelweide

Uitgegeten? Kom lekker spelen in de speelweide! Laat je ouders achter op het terras en leef je uit op het voetbalveld, de springkussens of op de grote tractor.

Skelterbaan

Klaar voor de start? Af! Rij razendsnelle rondjes op onze skelterbaan. Draai bochtjes en zet de achtervolging in op het rechte eind. Wie rijdt de snelste tijd?

Dierenweide

Ben jij een echte dierenvriend? In onze dierenweide vind je onder andere geiten, kippen en hertjes. Je mag de dieren voeren en sommigen zelfs even aaien en knuffelen!

Nico de Boskabouter 

Nico de Boskabouter woont in Pannenkoekenhuis de Boskabouter sinds augustus 2016. Hij is hier gaan wonen om iedereen gelukkig te maken met zijn heerlijke zelfgebakken pannenkoeken! Van jong tot oud. Of je nou naar de Boskabouter komt om te spelen of te ontspannen, iedereen is welkom om buitengewoon te genieten van de pannenkoeken die Nico met liefde bakt. Wat hij het allerliefste doet, is de kindertjes die bij zijn pannenkoekenhuis komen extra blij maken. Dit doet Nico graag door verschillende activiteiten te ondernemen met de kinderen.
Wil jij Nico ontmoeten? Kijk op onze website wanneer hij er is!

Kinderfeestje bij de Boskabouter

Welk kind wil er nou geen feestje geven en genieten van de lekkerste pannenkoeken? Vier je kinderverjaardag, kinderfeestje of kinderpartijtje bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter. Al vanaf 5 kinderen geef je een pannenkoekenfeestje voor slechts € 10,50 per kind inclusief een heerlijke pannenkoek, onbeperkt lekkere limonade en een softijsje.