Pannenkoekenhuis de Boskabouter  

Elspeterweg 18, 8071 PA Nunspeet

  Pannenkoeken eten!

  Bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter eet je heerlijke pannenkoeken. De pannenkoeken worden ambachtelijk bereid volgens een traditioneel Hollands recept met verse ingrediënten. Als de pannenkoeken op zijn, kan er gespeeld worden in de grote speelweide! Terwijl papa en mama met een kop koffie op het terras zitten, kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de speeltuin

  Speelweide

  Uitgegeten? Kom lekker spelen in de speelweide! Laat je ouders achter op het terras en leef je uit op het voetbalveld, de springkussens of op de grote tractor.

  Skelterbaan

  Klaar voor de start? Af! Rij razendsnelle rondjes op onze skelterbaan. Draai bochtjes en zet de achtervolging in op het rechte eind. Wie rijdt de snelste tijd?

  Dierenweide

  Springt daar nou een kangoeroe? Jazeker, in de dierenweide vind je geiten, konijnen, hertjes en zelf een echte kangoeroe. Je mag de dieren voeren en sommigen zelfs even aaien en knuffelen

  Vier je feestje hier!!!

  Welk kind wil er nou geen feestje geven en genieten van de lekkerste pannenkoeken? Vier je kinderverjaardag, kinderfeestje of kinderpartijtje bij Pannenkoekenhuis De Boskabouter. Al vanaf 5 kinderen geef je een pannenkoekenfeestje voor slechts € 9,90 per kind inclusief een heerlijke pannenkoek, lekkere limonade en een softijsje.

  Bekijk via op de website de verschillende kinderfeestjes tarieven.

  http://pannenkoekenhuisnunspeet.nl


  Adres

  • Adres: Elspeterweg 18
  • Stad:  Nunspeet
  • Land:  NL
  • Postcode:  8071 PA