Uitjes in de buitenomgeving regio Veluwe

Lekker naar buiten in de natuur, er valt zoveel te beleven! We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet:

Gezinspark 't Smallert in Emst

buiten uitjes in de natuur op de Veluwe
Gezinspark 't Smallert in Emst is een bijzonder speelpark waar een hoop te beleven valt voor jong en oud. Door de combinatie van een speeltuin, visvijvers, forellenkwekerij, kaarsenmakerij en een (dag)restaurant is er voor iedereen wel iets leuks te doen.

Bezoekerscentrum Nunspeet


Het bezoekerscentrum in Nunspeet heeft tijdens de schoolvakantie de agenda altijd bomvol staan met te gekke kinderactiviteiten! Wat dacht je bijvoorbeeld van een dromenvanger knutselen, braakballen pluizen een familiewandeling maken of het kabouterpad lopen! Maar ook gewoon in het weekend kun je hier terecht voor een super leuk natuur uitje.

Paleis Het Loo

Kinderactiviteiten Paleis het Loo

Kom in de vakantie naar Paleis Het Loo! Daar zijn onwijs veel toffe kinderactiviteiten te beleven. Zoals in de zomer de prinsen en prinsessendagen met theatershows, koninklijk lopen, dansen op het bal, paardenrace, goochelshow.
Maar ook bij een gewoon dagje zijn de tuinen van Paleis het Loo een super leuk uitje voor kinderen Met het speelpaleis en de Oranjewandeling is het echt genieten. En vergeet je kleedje niet mee te nemen voor een heerlijke picknick! 

Klimbos Ermelo

Klimbos Ermelo parcours Go-Kids

Kom klimmen bij Klimbos Ermelo! Zij hebben een tof nieuw parcours speciaal voor de allerkleinste en dapperste klimmers: Ape Town! Ook kunnen de oudere kids zich hier super goed vermaken met alle andere uitdagende parcours! In 2022 is het parcour nog helemaal vernieuwd voor nog meer uitdaging!

De Koperen Ezel in Epe


Voor kinderen is een dagje erop uit met een ezel een echt feest! Bij de Koperen Ezel kun je je een hele dag amuseren er is veel te doen! Voor twee euro kun je al heerlijk spelen in de speeltuinen, de skelterbaan en kijken bij alle dieren.

Heb je onze blog al gelezen over de avonturen met ezel Sam tijdens onze ezeltocht bij de Koperen Ezel? Klik hier om naar de bog te gaan! 

Klimbos Veluwe


Kom lekker klimmen bij Klimbos Veluwe. Het enige klimbos in Apeldoorn! Klimbos Veluwe heeft maar liefst 9 verschillende routes. Een bezoek aan het Klimbos is een leuk dagje uit voor jong en oud! 
Onze GO-kids vlogster Zoë is Klimbos Veluwe in Apeldoorn wezen testen! Ben je benieuwd wat er allemaal te doen is in het Klimbos? Kijk dan snel de video! Zoë vertelt het je allemaal!


Log In